Premier League

Foci a Real Madridon túl...
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 25., kedd 15:02

kiraly. pont egy afrikai kell a mu-ba, lesz ott work ethic :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 14:59

Mert teljesen összebaszott a nápolyiakkal, kitették a keretből, nem játszott volna az idei szezonban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 25., kedd 14:56

azt hittem az a formula, hogy azert megy torokbe, hogy januarban eligazolhasson napolybol vegre.
akkor miert nem maradt az olaszoknal iden 1 evet meg?
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 14:53

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Osimhen ManU a hírek szerint. Angolok kifizetik a 75 millát érte.
csodalkoztam miert nem igazolt el januarban....
helyeben nagyon messzire kicsapnam az ugynokomet. :coffee:
Kölcsönben van 1 évig a törököknél. Csak nyáron tud eligazolni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 25., kedd 14:44

Realista24 írta: Osimhen ManU a hírek szerint. Angolok kifizetik a 75 millát érte.
csodalkoztam miert nem igazolt el januarban....
helyeben nagyon messzire kicsapnam az ugynokomet. :coffee:
thereisonly1ronaldo

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 25., kedd 13:55

ezek szerint megéri nekik megint kirúgni 150-200 embert és még a személyzet melegétkeztetését is megszüntetni....

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 25., kedd 13:38

Osimhen ManU a hírek szerint. Angolok kifizetik a 75 millát érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 18:16

realmadrid95 írta:
magnus666 írta:

Nem Bellingham van a helyén nálatok és mintha Güler is ott lenne a legkomfortosabb?
Hozzánk jöhet Olmo helyett :D

btw Pep nagyon szorongatta a kezét, remélem nem Őt nézte ki kdb utódnak.

Ahhoz legalabb 100 millio kene, hogy a Barca mozditani tudja…. :roll:
Majd kitalálnak valamit, Barca TV2t adják el, új memecoint csinálnak, koldulnak a szurkolóktól, eladják az összes női WC jogát az araboknak és teveitató lesz helyettük, sok opció van még.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 18:08

magnus666 írta:
KAG írta: Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni. :-*
Nem Bellingham van a helyén nálatok és mintha Güler is ott lenne a legkomfortosabb?

Ahhoz legalabb 100 millio kene, hogy a Barca mozditani tudja…. :roll:

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. február 24., hétfő 17:53

KAG írta: Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni. :-*

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 17:26

Az a vicc olyan gyér a piac, hogy simán meg lehetne próbálni, de óriási hiba volt Miguel Gutit nem elhozni és nem megnézni a legreálisabb opciónk mit mutatna a Realban.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 24., hétfő 16:59

KAG írta:
lestat írta:

Amugy tenyleg oriasi hogy konkretan egt city-pool derbin foszereplo egy magyar jatekos. Most lennek gyerek osszevissza szarnam magam tole meg nagyitoval figyelnem a hireket interjukat meg persze a meccseket.

Nekem Dzsudzsi jutott meg Gera. Ami nem rossz de azert ez mar egy mas szint. Konkretan Premier League gyoztes lehet es a BL-ben is ott vannak.
Buszkek lehetunk ra nagyon. :salute:
Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni. :-*
Akkor mar inkabb Kerkezre menjunk. :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. február 24., hétfő 16:53

lestat írta:
Tjacks írta:

Még mindig felfoghatatlan hogy egy magyar srácról beszélünk :) :sziv:

Amugy tenyleg oriasi hogy konkretan egt city-pool derbin foszereplo egy magyar jatekos. Most lennek gyerek osszevissza szarnam magam tole meg nagyitoval figyelnem a hireket interjukat meg persze a meccseket.

Nekem Dzsudzsi jutott meg Gera. Ami nem rossz de azert ez mar egy mas szint. Konkretan Premier League gyoztes lehet es a BL-ben is ott vannak.
Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni. :-*
ZIDANE

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 24., hétfő 16:47

Tjacks írta:
BlancoMark írta:
Salah mellett a tavasz legjobbja, latszik a jatekperceken is. Kihagyhatatlanna valt.
Még mindig felfoghatatlan hogy egy magyar srácról beszélünk :) :sziv:

Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 14:45

raul 4 ever írta: Az amúgy megvan, hogy a pool a tegnapi meccs előtt 1 ponttal gyűjtött többet, mint tavaly 26 forduló alatt? Olvastam a felc*pó cikket a telexen, gondoltam ránézek erre.. Nyilván minden szezon más és más, de a bajnokság 70%-a már lement, így lehet szerintem "pálcát törni".

Slotnak jár a pacsi egyébként, gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel, mint Kloppnak volt tavaly, sikerült csak a szerepek/feladatok megvariálásával egy "másik csapatot" összeraknia. Jó impulzust adott a keretnek. Az egyetlen lényeges különbség sztem tavalyhoz képest, hogy Robertson nagyon sokat volt sérült és Tsimikasra sem számíthatott a német. JoeGomez volt sokszor a balbekk, most minden meccsen van oda embere.

Tavaly 1 ponttal volt mögöttük a city, most 8/11 ponttal az arsenal. Ez fejben nyilván egy sokkal könnyebb szitu lesz nekik.
Tavaly nem volt jó a Klopp-féle Pool, érthetetlen volt hogy szereztek annyi pontot, rengeteget makkoltak, 100% volt hogy szétesnek a szezon végére.
Most azért jól játszanak, dominálnak, szimplán becsúsznak a döntetlenek, utolsó percben kapnak gólt, Nunez üres kapura rúgja fölé stb

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 24., hétfő 14:32

Az amúgy megvan, hogy a pool a tegnapi meccs előtt 1 ponttal gyűjtött többet, mint tavaly 26 forduló alatt? Olvastam a felc*pó cikket a telexen, gondoltam ránézek erre.. Nyilván minden szezon más és más, de a bajnokság 70%-a már lement, így lehet szerintem "pálcát törni".

Slotnak jár a pacsi egyébként, gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel, mint Kloppnak volt tavaly, sikerült csak a szerepek/feladatok megvariálásával egy "másik csapatot" összeraknia. Jó impulzust adott a keretnek. Az egyetlen lényeges különbség sztem tavalyhoz képest, hogy Robertson nagyon sokat volt sérült és Tsimikasra sem számíthatott a német. JoeGomez volt sokszor a balbekk, most minden meccsen van oda embere.

Tavaly 1 ponttal volt mögöttük a city, most 8/11 ponttal az arsenal. Ez fejben nyilván egy sokkal könnyebb szitu lesz nekik.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 24., hétfő 13:27

Ahh tényleg, elfelejtettem. Rögtön érdekesebb lett eggyel a torna :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 24., hétfő 13:02

Babinho írta: Oké értem :) csak furcsa volt olvasni a jelzőt, így hogy bárki szerint top2 bajnokság, no offense

Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor
Nem résztvevők.

És abban biztos lehetsz hogy lesz súlya az aranylabdánál a klub vb-nek. Messi lő két gólt az Al Ahlynak és rögtön überli Salah teljesítményét.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 24., hétfő 12:54

Pad'em írta:
Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?
Nem írtam, hogy nem a legjobb bajnokság. Nyilván az, ezerszer több pénz megy bele mint a többi top ligába, úgyhogy ez nem is lehet kérdés. Bár ennyi belefeccölt pénzből meglepő, hogy Európában közel sem dominálnak az elmúlt 10-15 évben. A felszopott jelző használatakor leginkább olyan szurkolói fantazmagóriákra gondoltam, minthogy nagyobb érdem PL-t nyerni mint BL-t. Sokszor futok ilyenekbe bele.
Oké értem :) csak furcsa volt olvasni a jelzőt, így hogy bárki szerint top2 bajnokság, no offense

Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 11:30

Tjacks írta:
gutihaz14 írta:

ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?

:shutup:
Ezt furcsa tőled hallani aki heti többször pörgeti többé-kevésbé ugyanazt a témát a politika topikban :mrgreen:
ja, o is ugy velekedik a laliga fanokrol mint en a fideszesekrol? :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: