Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Mert teljesen összebaszott a nápolyiakkal, kitették a keretből, nem játszott volna az idei szezonban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
azt hittem az a formula, hogy azert megy torokbe, hogy januarban eligazolhasson napolybol vegre.
akkor miert nem maradt az olaszoknal iden 1 evet meg?
akkor miert nem maradt az olaszoknal iden 1 evet meg?
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Kölcsönben van 1 évig a törököknél. Csak nyáron tud eligazolni.hehetheoriginal írta:csodalkoztam miert nem igazolt el januarban....Realista24 írta: Osimhen ManU a hírek szerint. Angolok kifizetik a 75 millát érte.
helyeben nagyon messzire kicsapnam az ugynokomet.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
csodalkoztam miert nem igazolt el januarban....Realista24 írta: Osimhen ManU a hírek szerint. Angolok kifizetik a 75 millát érte.
helyeben nagyon messzire kicsapnam az ugynokomet.

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
ezek szerint megéri nekik megint kirúgni 150-200 embert és még a személyzet melegétkeztetését is megszüntetni....Realista24 írta: Osimhen ManU a hírek szerint. Angolok kifizetik a 75 millát érte.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Osimhen ManU a hírek szerint. Angolok kifizetik a 75 millát érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Majd kitalálnak valamit, Barca TV2t adják el, új memecoint csinálnak, koldulnak a szurkolóktól, eladják az összes női WC jogát az araboknak és teveitató lesz helyettük, sok opció van még.realmadrid95 írta:magnus666 írta:
Nem Bellingham van a helyén nálatok és mintha Güler is ott lenne a legkomfortosabb?
Hozzánk jöhet Olmo helyett![]()
btw Pep nagyon szorongatta a kezét, remélem nem Őt nézte ki kdb utódnak.
Ahhoz legalabb 100 millio kene, hogy a Barca mozditani tudja….![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
magnus666 írta:Nem Bellingham van a helyén nálatok és mintha Güler is ott lenne a legkomfortosabb?KAG írta: Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni.![]()
Hozzánk jöhet Olmo helyett![]()
Ahhoz legalabb 100 millio kene, hogy a Barca mozditani tudja….

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Nem Bellingham van a helyén nálatok és mintha Güler is ott lenne a legkomfortosabb?KAG írta: Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni.![]()
Hozzánk jöhet Olmo helyett

Az a vicc olyan gyér a piac, hogy simán meg lehetne próbálni, de óriási hiba volt Miguel Gutit nem elhozni és nem megnézni a legreálisabb opciónk mit mutatna a Realban.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Akkor mar inkabb Kerkezre menjunk.KAG írta:Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni.lestat írta:
Amugy tenyleg oriasi hogy konkretan egt city-pool derbin foszereplo egy magyar jatekos. Most lennek gyerek osszevissza szarnam magam tole meg nagyitoval figyelnem a hireket interjukat meg persze a meccseket.
Nekem Dzsudzsi jutott meg Gera. Ami nem rossz de azert ez mar egy mas szint. Konkretan Premier League gyoztes lehet es a BL-ben is ott vannak.
Buszkek lehetunk ra nagyon.![]()
![]()

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha igy hozza ezt az evet + a kovetkezot, szerintem ra fogunk menni.lestat írta:Tjacks írta:
Még mindig felfoghatatlan hogy egy magyar srácról beszélünk![]()
![]()
Amugy tenyleg oriasi hogy konkretan egt city-pool derbin foszereplo egy magyar jatekos. Most lennek gyerek osszevissza szarnam magam tole meg nagyitoval figyelnem a hireket interjukat meg persze a meccseket.
Nekem Dzsudzsi jutott meg Gera. Ami nem rossz de azert ez mar egy mas szint. Konkretan Premier League gyoztes lehet es a BL-ben is ott vannak.
Buszkek lehetunk ra nagyon.![]()

ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Tjacks írta:Még mindig felfoghatatlan hogy egy magyar srácról beszélünkBlancoMark írta:
Salah mellett a tavasz legjobbja, latszik a jatekperceken is. Kihagyhatatlanna valt.![]()
![]()
Buszkek lehetunk ra nagyon.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Tavaly nem volt jó a Klopp-féle Pool, érthetetlen volt hogy szereztek annyi pontot, rengeteget makkoltak, 100% volt hogy szétesnek a szezon végére.raul 4 ever írta: Az amúgy megvan, hogy a pool a tegnapi meccs előtt 1 ponttal gyűjtött többet, mint tavaly 26 forduló alatt? Olvastam a felc*pó cikket a telexen, gondoltam ránézek erre.. Nyilván minden szezon más és más, de a bajnokság 70%-a már lement, így lehet szerintem "pálcát törni".
Slotnak jár a pacsi egyébként, gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel, mint Kloppnak volt tavaly, sikerült csak a szerepek/feladatok megvariálásával egy "másik csapatot" összeraknia. Jó impulzust adott a keretnek. Az egyetlen lényeges különbség sztem tavalyhoz képest, hogy Robertson nagyon sokat volt sérült és Tsimikasra sem számíthatott a német. JoeGomez volt sokszor a balbekk, most minden meccsen van oda embere.
Tavaly 1 ponttal volt mögöttük a city, most 8/11 ponttal az arsenal. Ez fejben nyilván egy sokkal könnyebb szitu lesz nekik.
Most azért jól játszanak, dominálnak, szimplán becsúsznak a döntetlenek, utolsó percben kapnak gólt, Nunez üres kapura rúgja fölé stb
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az amúgy megvan, hogy a pool a tegnapi meccs előtt 1 ponttal gyűjtött többet, mint tavaly 26 forduló alatt? Olvastam a felc*pó cikket a telexen, gondoltam ránézek erre.. Nyilván minden szezon más és más, de a bajnokság 70%-a már lement, így lehet szerintem "pálcát törni".
Slotnak jár a pacsi egyébként, gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel, mint Kloppnak volt tavaly, sikerült csak a szerepek/feladatok megvariálásával egy "másik csapatot" összeraknia. Jó impulzust adott a keretnek. Az egyetlen lényeges különbség sztem tavalyhoz képest, hogy Robertson nagyon sokat volt sérült és Tsimikasra sem számíthatott a német. JoeGomez volt sokszor a balbekk, most minden meccsen van oda embere.
Tavaly 1 ponttal volt mögöttük a city, most 8/11 ponttal az arsenal. Ez fejben nyilván egy sokkal könnyebb szitu lesz nekik.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ahh tényleg, elfelejtettem. Rögtön érdekesebb lett eggyel a torna

- Pad'em
Nem résztvevők.Babinho írta: Oké értemcsak furcsa volt olvasni a jelzőt, így hogy bárki szerint top2 bajnokság, no offense
Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor
És abban biztos lehetsz hogy lesz súlya az aranylabdánál a klub vb-nek. Messi lő két gólt az Al Ahlynak és rögtön überli Salah teljesítményét.
Oké értemPad'em írta:Nem írtam, hogy nem a legjobb bajnokság. Nyilván az, ezerszer több pénz megy bele mint a többi top ligába, úgyhogy ez nem is lehet kérdés. Bár ennyi belefeccölt pénzből meglepő, hogy Európában közel sem dominálnak az elmúlt 10-15 évben. A felszopott jelző használatakor leginkább olyan szurkolói fantazmagóriákra gondoltam, minthogy nagyobb érdem PL-t nyerni mint BL-t. Sokszor futok ilyenekbe bele.Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?

Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor
ja, o is ugy velekedik a laliga fanokrol mint en a fideszesekrol?Tjacks írta:Ezt furcsa tőled hallani aki heti többször pörgeti többé-kevésbé ugyanazt a témát a politika topikbangutihaz14 írta:
ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?
![]()
![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---