Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

nuevo_ericco

Re: Politika

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 15:53

Bencze írta:CPAC-en nagyot ment a nazi karlendites.
Ezek idióták. Most komolyan az összes karlendíteni fog, mert Elon túl sok ketamint vett be a beiktatás előtt? :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 24., hétfő 15:38

Sosem lesz ilyen, de vagy ne lopjon vagy ne legyen mentessége. Johogy nem már arra kell szavazni aki azt ígéri kevesebbet fog lopni.
hat pedig szinte ez van.

a 26-os valasztasra levetitve van a fidesz, amelyik rengeteget lop, melle pedig tudjuk hogy kormanyzik, es van a tisza, amelyik majd lehetoleg kevesebbet lop es jobban kormanyoz.

egy idealis vilagban van olyan opcio, aki fixen nem lop es fixen jol is kormanyoz, de nem idealis ez a vilag.
vagyis magyarorszag fixen nem. :D

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 24., hétfő 15:35

nuevo_ericco írta: Más:
Krasznov nevű alvó kém aktiválta magát? :mrgreen:
Mondjuk azok után, hogy az echte volt komcsi Fico ott feszíthetett a CPEC-en, már semmin sem lepődök meg.
Vice president Trump eddig tobb kormanynak dolgozo amerikait rugott ki, mint ahany illegalist kitoloncolt. MAGA :lol:
CPAC-en nagyot ment a nazi karlendites. Steve Bannon, Trump korabbi tanacsadoja: https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3x7l32i
Valami mexikoi szinesz (lol) https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3x7l42i
Egy britt politikai kommentator:
https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3xake2i
Egy epitoipari ceg vezerigazgatoja:
https://bsky.app/profile/svartflagg.bsk ... qlf3xakf2i
Utolsonal erdemes a hatterre is egy pillantast vetni. Ugye ez az egesz maga movement nem egy szemelyi kultusz :)

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 15:34

gutihaz14 írta:
swfan írta:

Közben beszél a Vitya (a mostani, nem a fiatal :D ), csak azt nem hallani a videón, szerintem azt fordítja
ja telon alig lattam hogy belekezdett a hazudozasba, fura is volt hogy eddig engedik a hadhazyt :kalapos:
Mondjuk jobban megnézve, az elején szerintem is tényleg a hangfelvételt kezdte el jelelni. Aztán látszik is, hogy kinéz hátra, hogy amúgy mi ez

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 15:31

Fehérváron államigazgatásban azt mondta a főnök, aki emelést akarjon és egy gyereke van, szüljön egy másikat. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 15:30

swfan írta:
gutihaz14 írta:
a jelelo neni kajak forditja az egeszet? :lol: :lol: :lol:
Közben beszél a Vitya (a mostani, nem a fiatal :D ), csak azt nem hallani a videón, szerintem azt fordítja
ja telon alig lattam hogy belekezdett a hazudozasba, fura is volt hogy eddig engedik a hadhazyt :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 15:23

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 15:22

'shutterisland írta:
aki már többször lopott kisebb tételben, az nagyban sosem fog?
erre reagalnek.

a kornyeken, ahol felnottem volt egy polgarmester.

kozsegbol egy kisvarost csinalt, rengeteg palyazatot nyertek, fel lett ujitva a muvhaz, a napkozi, a suli, stb, utak lettek rendbe rakva, munkahelyek lettek teremtve, fellendult a kozossegi elet a jo kis programoknak koszonhetoen, megszorongatta a helyi problemas ciganysagot, es melle rengeteget beszelt az emberekkel , nem csak a fogadooran, hanem a piacon, megye kettes meccsen a nezoteren, stb, mindenkinek segitett, amiben lehetett.

senki, de senki le se szarta, hogy berakta a feleseget egy kb neki krealt kenyelmes pozicioba, es azt se, hogy a kozmunkasokkal munkaidoben csinaltatta meg a kocsi bejarojat, a hazfesteset es hetente a fukaszalast is tobbek kozott vagy hogy a sajat magan autojat is az onkormanyzat budzsebol szervizelte.

a telepulesnek jobb lett, jobb volt ott elni, elorefele lendult minden, senkit nem zavart, hogy o azert okosban fu alatt a sajat zsebere is dolgozott.

en ezzel nem azt akarom mondani, hogy lopni, csalni, korruptak lenni nem bun, de rohadtul nem mindegy a merteke, es az, hogy ilyen esetben, legyen az polgi, miniszterelnok, kiraly, akarmi, a nepnek milyen a sora.

engem rohadtul nem zavarna egy mondjuk 100 milliardos vagyon osszestromankodasa se viktorunknak, ha rendben lenne az orszag (eü, infrastruktura, oktatas, gyerekvedelem, fizetesek, biztonsag, stb) es ebben az esetben kb 80 szazalekkal nyerne valasztast meg ugy is, hogy tudjuk, hogy lop.

remelem ertheto a logika.
Érthető, hiszen Barcas vagy. :shifty:

Sosem lesz ilyen, de vagy ne lopjon vagy ne legyen mentessége. Johogy nem már arra kell szavazni aki azt ígéri kevesebbet fog lopni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 15:16

a jelelo neni kajak forditja az egeszet? :lol: :lol: :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 24., hétfő 14:49

aki már többször lopott kisebb tételben, az nagyban sosem fog?
erre reagalnek.

a kornyeken, ahol felnottem volt egy polgarmester.

kozsegbol egy kisvarost csinalt, rengeteg palyazatot nyertek, fel lett ujitva a muvhaz, a napkozi, a suli, stb, utak lettek rendbe rakva, munkahelyek lettek teremtve, fellendult a kozossegi elet a jo kis programoknak koszonhetoen, megszorongatta a helyi problemas ciganysagot, es melle rengeteget beszelt az emberekkel , nem csak a fogadooran, hanem a piacon, megye kettes meccsen a nezoteren, stb, mindenkinek segitett, amiben lehetett.

senki, de senki le se szarta, hogy berakta a feleseget egy kb neki krealt kenyelmes pozicioba, es azt se, hogy a kozmunkasokkal munkaidoben csinaltatta meg a kocsi bejarojat, a hazfesteset es hetente a fukaszalast is tobbek kozott vagy hogy a sajat magan autojat is az onkormanyzat budzsebol szervizelte.

a telepulesnek jobb lett, jobb volt ott elni, elorefele lendult minden, senkit nem zavart, hogy o azert okosban fu alatt a sajat zsebere is dolgozott.

en ezzel nem azt akarom mondani, hogy lopni, csalni, korruptak lenni nem bun, de rohadtul nem mindegy a merteke, es az, hogy ilyen esetben, legyen az polgi, miniszterelnok, kiraly, akarmi, a nepnek milyen a sora.

engem rohadtul nem zavarna egy mondjuk 100 milliardos vagyon osszestromankodasa se viktorunknak, ha rendben lenne az orszag (eü, infrastruktura, oktatas, gyerekvedelem, fizetesek, biztonsag, stb) es ebben az esetben kb 80 szazalekkal nyerne valasztast meg ugy is, hogy tudjuk, hogy lop.

remelem ertheto a logika.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 24., hétfő 14:08

de nekem a lényeges, az amit a haverjainak adott, akik most a Tiszában is mellette vannak, valahogy mindig 15 milla alatt fizetett nekik, mert azt nem kellett pályáztatnia. így vizsgálni sem, közben olyan tanulmányokért, amiket 1 nap alatt én is összedobnék, pedig nem értek a témához :D
alapból nem saját képességeiből gazdagodott meg, hanem mert Varga Judit férje volt, sok valós teljesítmény mögötte nincs
Szépen felmondtad a propagandát.
0 darab bizonyíték van jelenleg, hogy MP saját zsebbe dolgozott volna, lehet lesz, ki tudja ugye, de ez csak egy szimpla Fidesz által tákolt konteó jelenleg.

A többes szám külön vicces, mert egy darab esetet hozott fel összesen a propaganda, az összesen több száz, lehet több ezer aláírt szerződéseiből, amiről elmondta MP, hogy soha nem találkozott a taggal azt se tudta kb ki 2024 március-áprilisig, de te kijelented nagy haverja volt.
Na most ezt megcáfolni Rogánnak, úgy hogy övé a titkosszolgálat, fene tudja hány telekommunikációs cég, nem lett volna nehéz, hogy ezek rendszeresen kommunikáltak meg elkurvázták, elkokózták azt a sok milliót vhol.

A 15 milliós határ meg a Fidesz által létrehozott legális lopás rendszerének egyik ékes példája, telerakták ilyenekkel az országot és törvényesen lopnak mindenhonnan, hogy utólag nehezen lehessen elövenni őket.
Pontosan az ilyenek miatt kell leváltani őket, mert ezek az egész országra lyukakat vágtak, ahol folyik ki a pénz.

Szóval tényként beállítani feltételezéseket még mindig nem szerencsés.
Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:
Persze hogy nem, mert Jucus ment ki az EP-be tanácsadóként 2009ben, valamit kellett kint neki is dolgoznia, de hát elmondta, hogy sokszor többet volt a gyerekekkel, mint az anyjuk, mert neki mennie kellett sokfelé.
Ők 2006ban házasodtak össze ugye.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 14:05

javier88 írta:
swfan írta: https://444.hu/2025/02/23/toroczkai-las ... enyvarojan

A nemszatellitpártunk vezetője szívesen parolázik Viktorunk újdonsült szövetségesével
Régóta szövetségesei az afd-nek. Hogy mitől szatellitpárt, az érdekes kérdés, nyilván azért, mert totális az agyonhallgatásuk a médiában, ilyen egy szatellitpárt ismérve.
https://www.reddit.com/r/hungary/s/ndDvpXOSwF

:coffee:

Olyan Fidesz-MH koalíció lesz itt jövőre, hogy "öröm" lesz nézni

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. február 24., hétfő 13:41

"Édesanyja, Erőss Mónika korábban a Kúria főtitkára volt, 2020 áprilisában pedig az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese lett. Anyai nagyanyja Mádl Teréz, Mádl Ferenc (1931–2011) köztársasági elnök testvére. Anyai nagyapja Erőss Pál (1934–2021), a Legfelsőbb Bíróság egykori bírája volt, aki a rendszerváltás előtti Magyar Televízió Jogi esetek című műsorának közkedvelt jogász szakértőjeként vált országszerte ismertté. Édesapja, Magyar István szombathelyi származású ügyvéd. Öccse Magyar Márton műsorvezető...." Wikipedia

Magyarnak az állami pozíciói nem a Fedeszes múlt miatt volt, hanem a hazai jobboldali elittel való családi kapcsolata miatt. Lényegében a mindenkori elit tagja, bármilyen más kormány alatt ugyan úgy magas fizetésű állami pozícióban lett volna.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 13:27

realfan írta:
nuevo_ericco írta:

Legközelebb könnyebben emészthető szóviccel írok B-)
Hoztam volna én Orbánt is példának, de ő már annyit fordult, hogy beleszédültem :mrgreen:

Más:
Mondjuk azok után, hogy az echte volt komcsi Fico ott feszíthetett a CPEC-en, már semmin sem lepődök meg.
értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott, háááát elég necci, ennyi erővel jöhet Gyurcsány vagy a bolsevizmus vagy a nyilasok, mert hát volt már példa,. higy változtak az emberek :mrgreen:
swfan írta:

A Fidesz korai éveire ez abszolút nem igaz, hogy a pozíciókat csak hűségre osztották, még a 2010-es évek elején sem így volt. Számos, szakmájában kiváló ember volt a Fidesznél, vagy a közelében, akik mára teljesen kikoptak. Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Aszódi Attila, Pálinkás József, lehetne még a sort folytatni. Nem volt a Fidesz mindig a Nagy Mártonok pártja.
ebbe nem mennék bele, hogy tényleg így volt-e vagy csupán mutatóba tettek oda 1-2 embert, akiket szépen ki is csináltak, mert valódi ténykedésük is volt, nem csak bábok. csupán megjegyezném, hogy MP első pozija a feljelsztési bankban '18-ban kapta, a diákhitelközpontnál '19-ben, amikorra a korai évek "nem hűségre osztott poziíció" már csak egy szép emlék voltak, ha még valaki emlékezett rá egyáltalán a fidesznél
Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:

Magyar Péter 2010-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium munkatársaként folytatta pályafutását. 2011-ben a magyar uniós elnökség során szakdiplomataként csatlakozott Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletéhez. Feladata többek közt a magyar kormányzati érdekek érvényesítése volt az uniós jogalkotás során, elsősorban a közlekedés- és energiapolitika, valamint a társasági és versenyjog területén. 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt, egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 13:27

realfan írta: értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott
Nem vagyok fideszes vagy DK-s, nem reménykedem. Esélyt adok, ha nem él vele, elkezdem ugyanúgy kritizálni, mint a Vityát, vagy itt nálunk a Ficót. Mióta választhatok, ha jól számolom 4 különböző politikai pártra szavaztam, mert ez nem foci, hogy kitippelek magamnak egy kedvenc csapatot. Viszont ahogy írtam, az esélyt megkapja, hogy hatalomból, a tetején, hogyan viselkedik majd. Már korábban írtam, alig várom, hogy kritizálhassam MP doglait, mert az azt fogja jelenteni, hogy Putyin bábja már nincs ott.

Gyurcsány már kétszer is kapott esélyt, rossz párhuzam. A nyilasokra nem is reagálok, az még viccnek is rossz volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. február 24., hétfő 13:28-kor.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 13:22

nuevo_ericco írta:
realfan írta:

innentől elegedtem, hogy bibliai pékldákat hoz valaki, mi lesz a kövi, Grimm mese? :mrgreen:
Hoztam volna én Orbánt is példának, de ő már annyit fordult, hogy beleszédültem :mrgreen:

Más:
értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott, háááát elég necci, ennyi erővel jöhet Gyurcsány vagy a bolsevizmus vagy a nyilasok, mert hát volt már példa,. higy változtak az emberek :mrgreen:
swfan írta:
realfan írta: nem, de így 15 év fidesz után azért elég egyértelmű, hogy hűség és nem hozzáértés alapján osztják a pozikat, illetve a diákhitelközpont munkáűsságát elnézve az ő irányítása alatt, ez csak megerősít. másrészt, ha csak azt hiszed el, aho, ott voltál, nem értme mi a kritikád bármelyik párttal szemben :mrgreen:
a fidesz valóban sajnálhatja, kommunkiációban ő tanulta meg eddig legjobban a Rogáni Orbáni módszereket, meg elég jól csatornázza be azon fideszes "kisemebreket", akik keveslik a pénzt, mennek is át a pártjába (nem voltam ott, de budavárból vagy 5-10-en mentek át, akik simán a fidesszel mozogtak, míg kaptak a lopott eu-s pénzekből, most meg tiszás pozikat kaptak, jobb pénzzel....)
A Fidesz korai éveire ez abszolút nem igaz, hogy a pozíciókat csak hűségre osztották, még a 2010-es évek elején sem így volt. Számos, szakmájában kiváló ember volt a Fidesznél, vagy a közelében, akik mára teljesen kikoptak. Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Aszódi Attila, Pálinkás József, lehetne még a sort folytatni. Nem volt a Fidesz mindig a Nagy Mártonok pártja.
ebbe nem mennék bele, hogy tényleg így volt-e vagy csupán mutatóba tettek oda 1-2 embert, akiket szépen ki is csináltak, mert valódi ténykedésük is volt, nem csak bábok. csupán megjegyezném, hogy MP első pozija a feljelsztési bankban '18-ban kapta, a diákhitelközpontnál '19-ben, amikorra a korai évek "nem hűségre osztott poziíció" már csak egy szép emlék voltak, ha még valaki emlékezett rá egyáltalán a fidesznél

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 12:55

realfan írta:
swfan írta:

Honnan tudod, ott voltál?

Szemmel láthatóan van politikai érzéke, bánhatja a Fidesz, hogy nem tudták megtartani
nem, de így 15 év fidesz után azért elég egyértelmű, hogy hűség és nem hozzáértés alapján osztják a pozikat, illetve a diákhitelközpont munkáűsságát elnézve az ő irányítása alatt, ez csak megerősít. másrészt, ha csak azt hiszed el, aho, ott voltál, nem értme mi a kritikád bármelyik párttal szemben :mrgreen:
a fidesz valóban sajnálhatja, kommunkiációban ő tanulta meg eddig legjobban a Rogáni Orbáni módszereket, meg elég jól csatornázza be azon fideszes "kisemebreket", akik keveslik a pénzt, mennek is át a pártjába (nem voltam ott, de budavárból vagy 5-10-en mentek át, akik simán a fidesszel mozogtak, míg kaptak a lopott eu-s pénzekből, most meg tiszás pozikat kaptak, jobb pénzzel....)

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 24., hétfő 12:49

realfan írta:
nuevo_ericco írta:

Egy pálfordulás még Pál apostolnak is megadatott, részemről ennyit megadok MP-nek is.
innentől elegedtem, hogy bibliai pékldákat hoz valaki, mi lesz a kövi, Grimm mese? :mrgreen:

Más:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 24., hétfő 12:46

nuevo_ericco írta:
realfan írta: ha engem zavar a korrpució, akkor nemet mondok és inkább nem vezetném ingyen pénzért a fideszes intézményeket
Egy pálfordulás még Pál apostolnak is megadatott, részemről ennyit megadok MP-nek is.

Vissza: