Nem 2018-ban kapta az első pozícióját:realfan írta:értem én, hogy reménykedsz, de erre alapozni, hogy tuti megváltozott, háááát elég necci, ennyi erővel jöhet Gyurcsány vagy a bolsevizmus vagy a nyilasok, mert hát volt már példa,. higy változtak az embereknuevo_ericco írta:
Legközelebb könnyebben emészthető szóviccel írok![]()
Hoztam volna én Orbánt is példának, de ő már annyit fordult, hogy beleszédültem![]()
Más:
Krasznov nevű alvó kém aktiválta magát?![]()
Mondjuk azok után, hogy az echte volt komcsi Fico ott feszíthetett a CPEC-en, már semmin sem lepődök meg.
ebbe nem mennék bele, hogy tényleg így volt-e vagy csupán mutatóba tettek oda 1-2 embert, akiket szépen ki is csináltak, mert valódi ténykedésük is volt, nem csak bábok. csupán megjegyezném, hogy MP első pozija a feljelsztési bankban '18-ban kapta, a diákhitelközpontnál '19-ben, amikorra a korai évek "nem hűségre osztott poziíció" már csak egy szép emlék voltak, ha még valaki emlékezett rá egyáltalán a fidesznélswfan írta:
A Fidesz korai éveire ez abszolút nem igaz, hogy a pozíciókat csak hűségre osztották, még a 2010-es évek elején sem így volt. Számos, szakmájában kiváló ember volt a Fidesznél, vagy a közelében, akik mára teljesen kikoptak. Bod Péter Ákos, Holoda Attila, Aszódi Attila, Pálinkás József, lehetne még a sort folytatni. Nem volt a Fidesz mindig a Nagy Mártonok pártja.
Magyar Péter 2010-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium munkatársaként folytatta pályafutását. 2011-ben a magyar uniós elnökség során szakdiplomataként csatlakozott Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletéhez. Feladata többek közt a magyar kormányzati érdekek érvényesítése volt az uniós jogalkotás során, elsősorban a közlekedés- és energiapolitika, valamint a társasági és versenyjog területén. 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt, egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben.