Premier League

Foci a Real Madridon túl...
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 24., hétfő 14:32

Az amúgy megvan, hogy a pool a tegnapi meccs előtt 1 ponttal gyűjtött többet, mint tavaly 26 forduló alatt? Olvastam a felc*pó cikket a telexen, gondoltam ránézek erre.. Nyilván minden szezon más és más, de a bajnokság 70%-a már lement, így lehet szerintem "pálcát törni".

Slotnak jár a pacsi egyébként, gyakorlatilag ugyanazzal a kerettel, mint Kloppnak volt tavaly, sikerült csak a szerepek/feladatok megvariálásával egy "másik csapatot" összeraknia. Jó impulzust adott a keretnek. Az egyetlen lényeges különbség sztem tavalyhoz képest, hogy Robertson nagyon sokat volt sérült és Tsimikasra sem számíthatott a német. JoeGomez volt sokszor a balbekk, most minden meccsen van oda embere.

Tavaly 1 ponttal volt mögöttük a city, most 8/11 ponttal az arsenal. Ez fejben nyilván egy sokkal könnyebb szitu lesz nekik.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 24., hétfő 13:27

Ahh tényleg, elfelejtettem. Rögtön érdekesebb lett eggyel a torna :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 24., hétfő 13:02

Babinho írta: Oké értem :) csak furcsa volt olvasni a jelzőt, így hogy bárki szerint top2 bajnokság, no offense

Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor
Nem résztvevők.

És abban biztos lehetsz hogy lesz súlya az aranylabdánál a klub vb-nek. Messi lő két gólt az Al Ahlynak és rögtön überli Salah teljesítményét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 24., hétfő 12:54

Pad'em írta:
Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?
Nem írtam, hogy nem a legjobb bajnokság. Nyilván az, ezerszer több pénz megy bele mint a többi top ligába, úgyhogy ez nem is lehet kérdés. Bár ennyi belefeccölt pénzből meglepő, hogy Európában közel sem dominálnak az elmúlt 10-15 évben. A felszopott jelző használatakor leginkább olyan szurkolói fantazmagóriákra gondoltam, minthogy nagyobb érdem PL-t nyerni mint BL-t. Sokszor futok ilyenekbe bele.
Oké értem :) csak furcsa volt olvasni a jelzőt, így hogy bárki szerint top2 bajnokság, no offense

Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 11:30

Tjacks írta:
gutihaz14 írta:

ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?

:shutup:
Ezt furcsa tőled hallani aki heti többször pörgeti többé-kevésbé ugyanazt a témát a politika topikban :mrgreen:
ja, o is ugy velekedik a laliga fanokrol mint en a fideszesekrol? :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 24., hétfő 11:10

Remy írta:
Pad'em írta:

BL tavasz csak most jön, ha kiesnek pl a PSG ellen máris nem érdemli meg.
Ja ertem. Kiesik a csapatod, mert mondjuk nem a Brugget vagy Villat kapta a 16 kozott, akkor maris kuka az amugy elkepesztoen eros EGYENI szezonod egy EGYENI dijban.
Ezt a mondatot Messi melyik Aranylabdajat koveto barcas kommentmezobol masoltad ki? :mrgreen:

Ha te vagy a vilag legjobbja az adott evben, akkor nem az Eibart meg a Rayot kell kitomni hetvegenkent egy mar megnyert meccsen, hanem a BL-ben kell villanni egyet a Liverpool, PSG, Bayern, stb. ellen, amikor a csapatodnak epp nem megy.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 24., hétfő 11:02

Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?
Nem írtam, hogy nem a legjobb bajnokság. Nyilván az, ezerszer több pénz megy bele mint a többi top ligába, úgyhogy ez nem is lehet kérdés. Bár ennyi belefeccölt pénzből meglepő, hogy Európában közel sem dominálnak az elmúlt 10-15 évben. A felszopott jelző használatakor leginkább olyan szurkolói fantazmagóriákra gondoltam, minthogy nagyobb érdem PL-t nyerni mint BL-t. Sokszor futok ilyenekbe bele.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 24., hétfő 11:02

gutihaz14 írta:

Ezt furcsa tőled hallani aki heti többször pörgeti többé-kevésbé ugyanazt a témát a politika topikban :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 10:22

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 24., hétfő 10:11

Padem, a PL szerinted mitől felszopott?

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 24., hétfő 8:52

Realista24 írta: Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.
Na végre valaki. Pont ezt írtam Messi aranylabdájánál, mikor megőrült a fél fórum. Értem én, hogy igazságtalanság, de kit érdekel mikor a Real Bl győztes és spanyol bajnok lett? Idénre is aláírnám Salah-t, ha megint duplánzunk/triplázunk. Majd max megrántom a vállam :kalapos:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 24., hétfő 8:50

Remy írta:
Pad'em írta:

Ja ertem. Kiesik a csapatod, mert mondjuk nem a Brugget vagy Villat kapta a 16 kozott, akkor maris kuka az amugy elkepesztoen eros EGYENI szezonod egy EGYENI dijban.

Azert legyunk oszintek, barki ugyanezt az 50+ GAt hozna a szezon ezen szakaszaban nalunk, nem lenne kerdes itt a forumon.
Elképesztően erős egyéni szezon aminek a lényegi harmada most jön. Ha valaki lenyom egy Benzemát tavasszal a BL-ben az nem lesz erősebb mint, hogy a felszopott PL-ben virgonckodik? Amit még szintén meg se nyertek, bár megfognak amilyen lúzer a többi.

Mai napon én is neki adnám, de semmi értelme mai napon kiosztani, nagyjából erre akartam kilyukadni.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 24., hétfő 8:48

Realista24 írta:
bluebike írta:

BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.

Amúgy ja, ha mi nyernének a BL-t, biztisak lehettek benne, hogy beindulna a hype Salah mellett, MBappé ellen :lol:
Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.
Jaja, teljesen jó volt a mostani leosztás is. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 8:46

bluebike írta:
gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!

es nem fogja megkapni az aranylasztit
BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.

Amúgy ja, ha mi nyernének a BL-t, biztisak lehettek benne, hogy beindulna a hype Salah mellett, MBappé ellen :lol:
Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 24., hétfő 8:39

Pad'em írta:

Azert legyunk oszintek, barki ugyanezt az 50+ GAt hozna a szezon ezen szakaszaban nalunk, nem lenne kerdes itt a forumon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 24., hétfő 8:31

gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 24., hétfő 8:31

Miért a február 24-ig lőtt PL gólokra kéne kiosztani?

Realista24 írta: Az Aranylabdahoz BL cim kell (nagy valogatott torna hianyaban), kiveve, ha Messi vagy CR a neved.

Iden sem lesz maskeppen szerintem.
Illetve idén még bejön ez az új csoda klub vb. Az is nyomni fog a latba ahogy ismerjük a France Football/UEFÁt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. február 24., hétfő 8:32-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 8:28

Az Aranylabdahoz BL cim kell (nagy valogatott torna hianyaban), kiveve, ha Messi vagy CR a neved.

Iden sem lesz maskeppen szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 24., hétfő 8:27

Ha Bappe igy folytatja es BLt es bajnoksagot nyerunk ugy, hogy golkiraly, akkor nem. De minden mas esetben durva lenne, ha nem kapna meg.

Messi egy PSGs szezonra megkapta. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 8:21

Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!

Vissza: