Premier League
Re: Premier League
Ahh tényleg, elfelejtettem. Rögtön érdekesebb lett eggyel a torna

- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem résztvevők.Babinho írta: Oké értemcsak furcsa volt olvasni a jelzőt, így hogy bárki szerint top2 bajnokság, no offense
Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor
És abban biztos lehetsz hogy lesz súlya az aranylabdánál a klub vb-nek. Messi lő két gólt az Al Ahlynak és rögtön überli Salah teljesítményét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Oké értemPad'em írta:Nem írtam, hogy nem a legjobb bajnokság. Nyilván az, ezerszer több pénz megy bele mint a többi top ligába, úgyhogy ez nem is lehet kérdés. Bár ennyi belefeccölt pénzből meglepő, hogy Európában közel sem dominálnak az elmúlt 10-15 évben. A felszopott jelző használatakor leginkább olyan szurkolói fantazmagóriákra gondoltam, minthogy nagyobb érdem PL-t nyerni mint BL-t. Sokszor futok ilyenekbe bele.Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?

Mindenestere arra akartam kilyukadni hogy Salah teljesítménye nagyon elismeresre méltó, mert az egyik legjobb bajnokságban, komoly ellenfelek ellen hoz beteg szamokat, így komoly hendikeppel indul az aranylabdáért.
De tény hogy a BL beleszólhat, illetve kíváncsi leszek mekkora kamu hypot fognak kanyarintani a klub vb-nek (na az lesz a felszopás). Barca behúzza azt a bohoc kupát, instant Yamal balondor
ja, o is ugy velekedik a laliga fanokrol mint en a fideszesekrol?Tjacks írta:Ezt furcsa tőled hallani aki heti többször pörgeti többé-kevésbé ugyanazt a témát a politika topikbangutihaz14 írta:
ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?
![]()
![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- h3x0r
Ezt a mondatot Messi melyik Aranylabdajat koveto barcas kommentmezobol masoltad ki?Remy írta:Ja ertem. Kiesik a csapatod, mert mondjuk nem a Brugget vagy Villat kapta a 16 kozott, akkor maris kuka az amugy elkepesztoen eros EGYENI szezonod egy EGYENI dijban.Pad'em írta:
BL tavasz csak most jön, ha kiesnek pl a PSG ellen máris nem érdemli meg.

Ha te vagy a vilag legjobbja az adott evben, akkor nem az Eibart meg a Rayot kell kitomni hetvegenkent egy mar megnyert meccsen, hanem a BL-ben kell villanni egyet a Liverpool, PSG, Bayern, stb. ellen, amikor a csapatodnak epp nem megy.
- Pad'em
Nem írtam, hogy nem a legjobb bajnokság. Nyilván az, ezerszer több pénz megy bele mint a többi top ligába, úgyhogy ez nem is lehet kérdés. Bár ennyi belefeccölt pénzből meglepő, hogy Európában közel sem dominálnak az elmúlt 10-15 évben. A felszopott jelző használatakor leginkább olyan szurkolói fantazmagóriákra gondoltam, minthogy nagyobb érdem PL-t nyerni mint BL-t. Sokszor futok ilyenekbe bele.Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ezt furcsa tőled hallani aki heti többször pörgeti többé-kevésbé ugyanazt a témát a politika topikbangutihaz14 írta:ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
![]()

ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?

valamelyik univerzumban:

Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na végre valaki. Pont ezt írtam Messi aranylabdájánál, mikor megőrült a fél fórum. Értem én, hogy igazságtalanság, de kit érdekel mikor a Real Bl győztes és spanyol bajnok lett? Idénre is aláírnám Salah-t, ha megint duplánzunk/triplázunk. Majd max megrántom a vállamRealista24 írta: Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pad'em
Elképesztően erős egyéni szezon aminek a lényegi harmada most jön. Ha valaki lenyom egy Benzemát tavasszal a BL-ben az nem lesz erősebb mint, hogy a felszopott PL-ben virgonckodik? Amit még szintén meg se nyertek, bár megfognak amilyen lúzer a többi.Remy írta:Ja ertem. Kiesik a csapatod, mert mondjuk nem a Brugget vagy Villat kapta a 16 kozott, akkor maris kuka az amugy elkepesztoen eros EGYENI szezonod egy EGYENI dijban.Pad'em írta:
Azert legyunk oszintek, barki ugyanezt az 50+ GAt hozna a szezon ezen szakaszaban nalunk, nem lenne kerdes itt a forumon.
Mai napon én is neki adnám, de semmi értelme mai napon kiosztani, nagyjából erre akartam kilyukadni.
Jaja, teljesen jó volt a mostani leosztás is.Realista24 írta:Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.bluebike írta:
BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.
Amúgy ja, ha mi nyernének a BL-t, biztisak lehettek benne, hogy beindulna a hype Salah mellett, MBappé ellen![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.bluebike írta:BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
es nem fogja megkapni az aranylasztit
Amúgy ja, ha mi nyernének a BL-t, biztisak lehettek benne, hogy beindulna a hype Salah mellett, MBappé ellen![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja ertem. Kiesik a csapatod, mert mondjuk nem a Brugget vagy Villat kapta a 16 kozott, akkor maris kuka az amugy elkepesztoen eros EGYENI szezonod egy EGYENI dijban.Pad'em írta:
Azert legyunk oszintek, barki ugyanezt az 50+ GAt hozna a szezon ezen szakaszaban nalunk, nem lenne kerdes itt a forumon.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
Amúgy ja, ha mi nyernének a BL-t, biztisak lehettek benne, hogy beindulna a hype Salah mellett, MBappé ellen

- Pad'em
Miért a február 24-ig lőtt PL gólokra kéne kiosztani?gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
Illetve idén még bejön ez az új csoda klub vb. Az is nyomni fog a latba ahogy ismerjük a France Football/UEFÁt.Realista24 írta: Az Aranylabdahoz BL cim kell (nagy valogatott torna hianyaban), kiveve, ha Messi vagy CR a neved.
Iden sem lesz maskeppen szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. február 24., hétfő 8:32-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az Aranylabdahoz BL cim kell (nagy valogatott torna hianyaban), kiveve, ha Messi vagy CR a neved.gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
Iden sem lesz maskeppen szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha Bappe igy folytatja es BLt es bajnoksagot nyerunk ugy, hogy golkiraly, akkor nem. De minden mas esetben durva lenne, ha nem kapna meg.
Messi egy PSGs szezonra megkapta.
Messi egy PSGs szezonra megkapta.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
valamelyik univerzumban:

- Pad'em