Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 25., kedd 17:35

Pad'em írta:
realmadrid95 írta:

Berti szerint megallt a fejlodesben. :kalapos:
Mondjuk ez alapján a videó alapján megállhatott mert 95%-a itt a dolgoknak tavalyi szezonból van :D

Frant nem feltétlen cserélném le, idei szezon alapján kiváló csere balhátvéd. Kezdőt kéne vennünk, arra jöhetne Miguel egy próbát megér hogy leboxolják Frannal. De Mendy nem lesz eladva majdnem biztos, úgyhogy szerintem a végén Miguelt adjuk majd tovább kasszírozva egy kis bevételt rajta.
En iden 8-10 meccsen lattam ot, pont, hogy iden fejlodott a legtobbet egyebkent. :mrgreen: Tobb formacioban, tobb poszton is megallta a helyet, nem kerdes, hogy vissza kell hozni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 25., kedd 17:34

Akkor is davies, leszarom, hogy hosszabbitott, hat akkor fizessuk ki
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 17:31

realmadrid95 írta:
ferni írta: Egy kis Miguel Guti
Nagyon jó alapanyagnak tűnik, tud focizni, meg kell próbálni mit mutat.

23 éves csak, egy jó közegben, világsztárok mellett ki tudja mi lehet benne
Mondjuk ez alapján a videó alapján megállhatott mert 95%-a itt a dolgoknak tavalyi szezonból van :D

Frant nem feltétlen cserélném le, idei szezon alapján kiváló csere balhátvéd. Kezdőt kéne vennünk, arra jöhetne Miguel egy próbát megér hogy leboxolják Frannal. De Mendy nem lesz eladva majdnem biztos, úgyhogy szerintem a végén Miguelt adjuk majd tovább kasszírozva egy kis bevételt rajta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 25., kedd 17:21

ferni írta: Egy kis Miguel Guti

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 25., kedd 17:17

Egy kis Miguel Guti

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 25., kedd 15:13

Pad'em írta: Én őszintén egy momentumára nem emlékszem, de Jim biztos be tud számolni a labdaérintéseiről percekre lebontva :D
egyetértek, elég szürke, átlagos volt…

én legalább 1 évre továbbra is megtartanám, Frannál jobbnak látom :hmmm:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 15:07

Anthony írta:
Értem, de ez egyrészt nem jelent semmit, gondolom elsősorban azért hoznák vissza, mert legrosszabb esetben is pénzt hoz a házhoz.

Másrészt az érdekelne, hogy milyen volt a teljesítménye, mert az egy dolog hogy a tavaly jól ment neki egy véletlenül kiemelkedő szezont hozó csapatnál, de idén a Girona és MG sem hozza azt a teljesítményt, amit a tavaly.
Én őszintén egy momentumára nem emlékszem, de Jim biztos be tud számolni a labdaérintéseiről percekre lebontva :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 25., kedd 15:04

Realista24 írta:
Anthony írta: Na és Miguel Guti hogy szerepelt? Visszahozzuk a vasárnapi meccs alapján? :mrgreen:
viewtopic.php?f=9&t=48#p1366342
Értem, de ez egyrészt nem jelent semmit, gondolom elsősorban azért hoznák vissza, mert legrosszabb esetben is pénzt hoz a házhoz.

Másrészt az érdekelne, hogy milyen volt a teljesítménye, mert az egy dolog hogy a tavaly jól ment neki egy véletlenül kiemelkedő szezont hozó csapatnál, de idén a Girona és MG sem hozza azt a teljesítményt, amit a tavaly.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 25., kedd 10:09

Anthony írta: Na és Miguel Guti hogy szerepelt? Visszahozzuk a vasárnapi meccs alapján? :mrgreen:
viewtopic.php?f=9&t=48#p1366342
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 25., kedd 9:55

Na és Miguel Guti hogy szerepelt? Visszahozzuk a vasárnapi meccs alapján? :mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 24., hétfő 8:59

Carlorol van szó, róla meg nem olvastam hogy valaki is alja módon írna. Ha a játékosokra gondolsz az más, de nálam páran tiltva vannak nem látom az olyan stílusú hsz-eket :D

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 24., hétfő 8:35

wZoLee7 írta:
bluebike írta:

Ismerjük, az eredményeit is, pont ezért csesz fel, hogy ilyen stílusban beszéltek róla. De én meg ezt engedtem el.

(a kritika jogos, azzal egyetértek, az állandó vinnyogás az, ami elviselhetetlen)
Egy fórumra jöttél ahol bárki leírhatja a véleményét, senki nem "vinnyog"
Dehát írtam is, hogy a véleménnyel, kritikával semmi baj, sőt még egyet is értek vele. A stílussal van baj, azzal, hogy milyen alja módon tudnak egyes arcok írni ezekről az emberekről, akiktől annyi mindent kaptunk. Nyilván aki nem ingene vegye magára.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 24., hétfő 8:18

bluebike írta:
Yazid írta: Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.
Ismerjük, az eredményeit is, pont ezért csesz fel, hogy ilyen stílusban beszéltek róla. De én meg ezt engedtem el.

(a kritika jogos, azzal egyetértek, az állandó vinnyogás az, ami elviselhetetlen)
Egy fórumra jöttél ahol bárki leírhatja a véleményét, senki nem "vinnyog"

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. február 24., hétfő 6:12

flori írta: Nem lenne szabad elengedni a barcát, de a jövő héti betis is meleg.
Direkt piros miatt pihenőt kapott a brazil terminátor, szóval kaptunk egy kis előnyt
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 24., hétfő 0:00

Ami viszont aggasztó, és már rendszerszintű, az az elképesztő mennyiségű kihagyott helyzet.
Koncentráció. Kelleni fog még tavasszal a kraft, én örülök, hogy nem lőjjük el a puskaport.

Most így ránézve a sorsolásra... borzasztóan kemény lesz a következő pár hét. Nem lenne szabad elengedni a barcát, de a jövő héti betis is meleg.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 23., vasárnap 22:23

Meggyőző teljesítménnyel hoztuk a meccset, bár Cafúcaz miatt a belga néha nehéz helyzetbe került. A kontroll viszont végig nálunk volt.
Ami viszont aggasztó, és már rendszerszintű, az az elképesztő mennyiségű kihagyott helyzet. De tényleg annyira fel..sztam magam rajta, hogy már az asszony is rámszólt, hogy de hát 2-0 van. Okés, csak elfogadhatatlan, hogy pl. egy Rodrygo szintű játékos 12 méterről a kaput nem tudja eltalálni. Rúgja a kapusba, vagy bánom is én, de ne a szerencsétlen ultrákat bombázza már szét ilyen távolságról. Nem csak neki szólt. Tudom, hogy nem lehet mindent berúgni, de ez már azért túlzás volt, amit hárman elől elszórakoztak. Vinin minden kontránk elhalt az első félidőben. Mbappé is a nehezét megcsinálja vagy ötször, szépségdíjas megoldásokkal, aztán bele a kapusba. Az a baj, hogy egyből az Osasuna jutott eszembe, sima 0-4es meccs lett volna ide, és ha Vini nem cseszi el röhögve a tiszta helyzetet 0-1nél, akkor már Munuera sem állított volna meg minket. Most belefért, de ha nem tudunk élesebbek lenni a kapu előtt, egy barca, matrac, vagy jó BL csapat ellen bajban leszünk. Ezzel kezdeni kell valamit. Tényleg 1, max. 2 gólokkal hozunk olyan meccseket, (vagy ikszelünk,) ahol ráborítjuk az ellenfélre a pályát.

Cserék megint későn jöttek, nem is feltétlenül úgy, ahogy az ember a fotelből gondolta volna. De ez már ilyen lesz, együtt kell élni vele, nem is érdekel, amíg az eredmények jönnek. Viszont sosem fogom megérteni a logikát benne.

Az előző három kör után szokatlan volt a korrekt játékvezetés. Bár kb. így is vártam az egészet: ahogy az előnyünket sikerült eltüntetni, egy darabig most csak a szokásos tévedések lesznek ide-oda, nyílt színi csalás legalább már nem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 22:08

bluebike írta: Ma pihent Valverde, Rüdiger, Ceballos, és Bellingham. A mai kezdőből "csak" MBappé van túlterhelve, a többiek azért bőven hagytak ki, ha nem is Carlo rotációja, hanem sérülés, esetleg kísérletezgetések miatt. Ezzel együtt is azzal egyetértek, hogy Endricknek és Gülernek több játéklerc járna, de ma sokáig 1:0 volt, én megértem, hogy nem akart kockáztatni.
Güler leépitése már azért is érthetetlen mert ha másból nem is de szorult helyzetben a pontrúgásaiból tudnánk profitálni, életveszély ahogy belövi őket. 0 perccel nyilván nem lesz betéve egy Atletico ellen az utolsó félórára se, pedig ellenük szinte biztos hogy kurva jól jönne most a BLben majd. Persze ez ott indul, hogy nem minden áldott meccsen Modric kéne legyen az első csere :D

Endrick mindig felszántja a pályát bármennyi percet kap, szintén nagyon jól jönne sokszor a lendülete a fáradt védőkre engedve, jól jött volna pl Pamplonában is 1-1nél.

Jobbhátvéd krízisnél bármelyik RB kipróbálása az akadémiáról egy éles meccsen egy 35-40 percre szintén megért volna egy misét.

Mindenki elfogadta már, meg legnagyobb edző ever és forever Carlo fan vagyok de bosszantóak ezek az apróságnak tűnő de akár sorsdöntő kis részletek. Aztán majd hozza megint a BLt és mutatja a fukkot mi meg már örülni se fogunk nagyon tudni neki annyi van már belőle :lol:

Kellett is az a két baszott nagy pofon a Barcától. Konkrétan a szezonunk kulcsa lehet hogy annyira megbaszkodtak minket. Zárom soraimat a szokásossal, csak LVt felejtsük el mester, esedezem könyörögve.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 23., vasárnap 21:56

Yazid írta: Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 23., vasárnap 21:51

Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 23., vasárnap 21:49

Ma pihent Valverde, Rüdiger, Ceballos, és Bellingham. A mai kezdőből "csak" MBappé van túlterhelve, a többiek azért bőven hagytak ki, ha nem is Carlo rotációja, hanem sérülés, esetleg kísérletezgetések miatt. Ezzel együtt is azzal egyetértek, hogy Endricknek és Gülernek több játéklerc járna, de ma sokáig 1:0 volt, én megértem, hogy nem akart kockáztatni.

Vissza: