Jogosdzsi91 írta:Amelyikbe akarjuk. Ahol éppen szükség lesz a számokraLosMerengues írta: Vajon a megújított klub vb melyik szezonhoz fog számítani? Ugye az is lesz nyáron.![]()

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 25., kedd 22:13
Jogosdzsi91 írta:Amelyikbe akarjuk. Ahol éppen szükség lesz a számokraLosMerengues írta: Vajon a megújított klub vb melyik szezonhoz fog számítani? Ugye az is lesz nyáron.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 25., kedd 22:09
Amelyikbe akarjuk. Ahol éppen szükség lesz a számokraLosMerengues írta: Vajon a megújított klub vb melyik szezonhoz fog számítani? Ugye az is lesz nyáron.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 25., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 23., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 23., vasárnap 21:37
Tudtam, de nem akartalak kiemelni, igaziból ezt sokan gondolták így. A 2v1-nél igazad van, de itt sokan úgy csinálnak, mintha mások ezeket 10ből 10x jól lejátszanák. Volt egy eset mikor Rodrygo, meg Bappe csinált hasonlót, abból is ugyan úgy nem lett semmi (vagy talán szöglet). Engem csak ez zavar, hogy Vinit ezért sokan egyből lecserélnék, míg a másik szitura szerintem nem is emlékeznek. De most már elengedtem, nem célom meggyőzni senkit, akinek nem szimpatikus, az úgy se fogja tudni objektíven megítélni.Pad'em írta:Én írtam, úgyhogy reagálok. Én aztán nem utálom, esetek többségében védem (még csak el se adnámToniKroos írta:
Meg Rodrygoval, Cama amit leadott neki az kb egy 11-essel egyenértékű labda volt, azt még kaput se. Amúgy valaki írta, hogy reméli a 2-ban Mbappéra jönnek ki a támadások. Hát kijött egy pár. De lényeg, hogy Vinin megy el minden támadás. Á nincs utálat, egy csepp se.) de most az első félidőben felbaszott. Nem a kihagyott helyzetek zavarnak, hanem hogy egy 2v1-ből se jutottunk lövésig kétszer, mert a) feleslegesen cselezni kezd b) 3at tol még rajta és utána passzol későn.
Tudom, hogy miért csinálja ezeket, mert ha formában van 3 embert is lenyom és kiosztja a jó passzt vagy elteszi, de sokszor a kevesebb több, ez nála abszolút felróható kritika.
Szerintem amúgy egyre jobb lesz most, hogy kanyarodunk rá a döntő szakaszra.
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. február 23., vasárnap 20:00
Igen.ELSiete írta: Amúgy a PSGben is kihagyott meccsenkent 2 - 3 ziccert?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 19:53
Én írtam, úgyhogy reagálok. Én aztán nem utálom, esetek többségében védem (még csak el se adnámToniKroos írta:Meg Rodrygoval, Cama amit leadott neki az kb egy 11-essel egyenértékű labda volt, azt még kaput se. Amúgy valaki írta, hogy reméli a 2-ban Mbappéra jönnek ki a támadások. Hát kijött egy pár. De lényeg, hogy Vinin megy el minden támadás. Á nincs utálat, egy csepp se.gutihaz14 írta: kezet foghatnak vinivel a mai helyzetkihasznalasuk utan
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 23., vasárnap 19:35
Fele-fele volt kb. De amúgy meg örüljünk a győzelemnek, ő adta Vininek a gólpasszt is.ToniKroos írta:Meg Rodrygoval, Cama amit leadott neki az kb egy 11-essel egyenértékű labda volt, azt még kaput se. Amúgy valaki írta, hogy reméli a 2-ban Mbappéra jönnek ki a támadások. Hát kijött egy pár. De lényeg, hogy Vinin megy el minden támadás. Á nincs utálat, egy csepp se.gutihaz14 írta: kezet foghatnak vinivel a mai helyzetkihasznalasuk utan
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 23., vasárnap 18:38
Jó meglátás. Én nézőként is a "csak legyen már vége, 3pont" erzessel neztem a meccset.RaúlCF írta: Szerintem a City ellen lement a full koncentráció és ma kb feltöltés alatt voltak. Mindenki kihagyott mindent. Senki se volt éles elől. Laza 3 pont és a kövi meccsre megint felpörögnek. Meglepne ha a soci ellen nem lennének megint pengék.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 23., vasárnap 18:29
Meg Rodrygoval, Cama amit leadott neki az kb egy 11-essel egyenértékű labda volt, azt még kaput se. Amúgy valaki írta, hogy reméli a 2-ban Mbappéra jönnek ki a támadások. Hát kijött egy pár. De lényeg, hogy Vinin megy el minden támadás. Á nincs utálat, egy csepp se.gutihaz14 írta: kezet foghatnak vinivel a mai helyzetkihasznalasuk utan
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 23., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 23., vasárnap 18:20
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 23., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 23., vasárnap 18:15
Ziccert nem tudom, de mivel o volt az alfa hím, főleg a végén,rengeteg lövéssel próbálkozott, lazábban kezelhette mert leuraltak minden meccset, folyamat jottek helyzetek ,es kb akkor kerult ziccerbe mikor akart. Nem kellett mindig fókuszban lennie 100%san.ELSiete írta: Amúgy a PSGben is kihagyott meccsenkent 2 - 3 ziccert? Nem akarom bántani, a City ellen extra klasszis volt és egyértelműen megérkezett, ma is jól mozgott, de gólokkal zárhatta volna a meccset.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 23., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 23., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 18:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 22:49
Amúgy egyetértek, de ez a lila gyönyörű. Mostani piros se rossz. A fekete cipők viszont borzalmasak a fehér szereléshez, Asencio és Rüdiger fekete Skechers meg UA cipői botrány csúnyán festenekhehetheoriginal írta: Nem tetszik, a sotet cipok nem adjak, mar ez a mostani piros is hatareset, a szezon eleji neon/sarga meg a feher vagy ezust illik a legjobban a mezhez, esetleg narancssarga.
Nem lesz sikeres ez igy sajnos.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 22., szombat 22:48
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem