ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 10:22
ebbe minek megyunk bele minden evben tobbszor is?Babinho írta: Padem, a PL szerinted mitől felszopott?
Világ legjobb bajnokságaként aposztrofalják magukat, szerinted máshol van a helyük? Melyik a legjobb?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 24., hétfő 10:11
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 24., hétfő 8:52
Na végre valaki. Pont ezt írtam Messi aranylabdájánál, mikor megőrült a fél fórum. Értem én, hogy igazságtalanság, de kit érdekel mikor a Real Bl győztes és spanyol bajnok lett? Idénre is aláírnám Salah-t, ha megint duplánzunk/triplázunk. Majd max megrántom a vállamRealista24 írta: Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 24., hétfő 8:50
Elképesztően erős egyéni szezon aminek a lényegi harmada most jön. Ha valaki lenyom egy Benzemát tavasszal a BL-ben az nem lesz erősebb mint, hogy a felszopott PL-ben virgonckodik? Amit még szintén meg se nyertek, bár megfognak amilyen lúzer a többi.Remy írta:Ja ertem. Kiesik a csapatod, mert mondjuk nem a Brugget vagy Villat kapta a 16 kozott, akkor maris kuka az amugy elkepesztoen eros EGYENI szezonod egy EGYENI dijban.Pad'em írta:
BL tavasz csak most jön, ha kiesnek pl a PSG ellen máris nem érdemli meg.
Azert legyunk oszintek, barki ugyanezt az 50+ GAt hozna a szezon ezen szakaszaban nalunk, nem lenne kerdes itt a forumon.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 24., hétfő 8:48
Jaja, teljesen jó volt a mostani leosztás is.Realista24 írta:Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.bluebike írta:
BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.
Amúgy ja, ha mi nyernének a BL-t, biztisak lehettek benne, hogy beindulna a hype Salah mellett, MBappé ellen![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 8:46
Felolem barki nyerheti az Aranylabdat, ha a Real nyeri a BL-t. Ezt barmikor alairom.bluebike írta:BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
es nem fogja megkapni az aranylasztit
Amúgy ja, ha mi nyernének a BL-t, biztisak lehettek benne, hogy beindulna a hype Salah mellett, MBappé ellen![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 24., hétfő 8:39
Ja ertem. Kiesik a csapatod, mert mondjuk nem a Brugget vagy Villat kapta a 16 kozott, akkor maris kuka az amugy elkepesztoen eros EGYENI szezonod egy EGYENI dijban.Pad'em írta:
BL tavasz csak most jön, ha kiesnek pl a PSG ellen máris nem érdemli meg.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 24., hétfő 8:31
BL nélkül nem fogja egyik barcás sem megelőzni, hype ide vagy oda. Amúgy meg Salah mellett is lehet PL hype, de még korai erről találgatni, majd szezon végén meglátjuk ki érdemli meg. Szerintem Yamal idén még nincs annyira felszopkidva, hogy ezt a semmi szezonját kompenzálja, Raphina meg sosem volt egy hypemachine.gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 24., hétfő 8:31
Miért a február 24-ig lőtt PL gólokra kéne kiosztani?gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
Illetve idén még bejön ez az új csoda klub vb. Az is nyomni fog a latba ahogy ismerjük a France Football/UEFÁt.Realista24 írta: Az Aranylabdahoz BL cim kell (nagy valogatott torna hianyaban), kiveve, ha Messi vagy CR a neved.
Iden sem lesz maskeppen szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 8:28
Az Aranylabdahoz BL cim kell (nagy valogatott torna hianyaban), kiveve, ha Messi vagy CR a neved.gutihaz14 írta: Mohamed Salah elképesztő szezont fut: eddig 38 tétmérkőzésen lépett pályára, és ma megszerezte a 30. gólját és a 21. gólpasszát is!
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 24., hétfő 8:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 24., hétfő 8:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 22:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 21:51
Teljesen jogos lévén az említett 5 név abszolút lefőtt a focijában vagy sose volt szint (Nunes), McAtee meg egy ígéretes fiatal az amúgy jó utánpótlásukból.'shutterisland írta:kezdi eltrollkodni amugy vagy tenyleg megbolondulPep kajak marad 27ig?![]()
ott a padon kovacic, gundi, silva, grealish es nunes, erre mcatee jon be kdb helyett.![]()
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. február 23., vasárnap 21:47
Összességében ez a kp hármas hihetetlen jól össze lett gyúrva, és kiválasztva. Ezért bizony ki kell osztani Kloppnak, és a mindenkori sportigazgatónak is a kreditet becsülettel, 2023 nyarán mestermunkát végeztek a keretalakítással.realmadrid95 írta: Nalam Gravenberch megelozi Szoboszlait. Nem a Magyar jatekosunk erdemeit szeretnem csokkenteni, de a holland valami brutal. Cama es Tchouameni osszegyurva, raadasul uj Kroosnak hivja mindenki. Az egyik bl meccse(?) elott fel is hoztak temakent Slotnak es neki is. Bayern hatalmasat hibazott, hogy ilyen konnyeden lemondott rola.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 23., vasárnap 20:45
Nalam Gravenberch megelozi Szoboszlait. Nem a Magyar jatekosunk erdemeit szeretnem csokkenteni, de a holland valami brutal. Cama es Tchouameni osszegyurva, raadasul uj Kroosnak hivja mindenki. Az egyik bl meccse(?) elott fel is hoztak temakent Slotnak es neki is. Bayern hatalmasat hibazott, hogy ilyen konnyeden lemondott rola.BlancoMark írta:Salah mellett a tavasz legjobbja, latszik a jatekperceken is. Kihagyhatatlanna valt.nzooli93 írta: Szobo hihetetlen komplex játékos, meg mindig képes vagyok meglepődni ezen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 23., vasárnap 20:38
Jogos, fonok!Marky írta:Tanuljatok mar meg, hogy a csetdzsipiti nem Google.BlancoMark írta:
Chatgpt:![]()
The last time a Hungarian football player was among the top 30 Ballon d'Or (Golden Ball) candidates was in 1967, when Flórián Albert won the award. Albert, playing for Ferencváros, was recognized as Europe's best footballer that year.
EN.WIKIPEDIA.ORG
Since then, no Hungarian player has been listed among the top 30 nominees for the Ballon d'Or.
Volt Bene, Nyilasi, Detari es Torocsik is boven a top 30-ban.
Szobi ezzel a teljesitmennyel siman top 20.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 23., vasárnap 20:32
Mar evek ota szoktatjuk magunkat hozza, mindig mikor carvajal pl serult...flori írta: Trent Alexander-Arnold has today become the first player to be dribbled past more than 10 times in one Premier League match since 2015/16. In somewhat related news, Jérémy Doku completed the most dribbles by one player in a PL match this season (13).
Kiváló előjelek.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 23., vasárnap 20:13
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem