Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 22:08

bluebike írta: Ma pihent Valverde, Rüdiger, Ceballos, és Bellingham. A mai kezdőből "csak" MBappé van túlterhelve, a többiek azért bőven hagytak ki, ha nem is Carlo rotációja, hanem sérülés, esetleg kísérletezgetések miatt. Ezzel együtt is azzal egyetértek, hogy Endricknek és Gülernek több játéklerc járna, de ma sokáig 1:0 volt, én megértem, hogy nem akart kockáztatni.
Güler leépitése már azért is érthetetlen mert ha másból nem is de szorult helyzetben a pontrúgásaiból tudnánk profitálni, életveszély ahogy belövi őket. 0 perccel nyilván nem lesz betéve egy Atletico ellen az utolsó félórára se, pedig ellenük szinte biztos hogy kurva jól jönne most a BLben majd. Persze ez ott indul, hogy nem minden áldott meccsen Modric kéne legyen az első csere :D

Endrick mindig felszántja a pályát bármennyi percet kap, szintén nagyon jól jönne sokszor a lendülete a fáradt védőkre engedve, jól jött volna pl Pamplonában is 1-1nél.

Jobbhátvéd krízisnél bármelyik RB kipróbálása az akadémiáról egy éles meccsen egy 35-40 percre szintén megért volna egy misét.

Mindenki elfogadta már, meg legnagyobb edző ever és forever Carlo fan vagyok de bosszantóak ezek az apróságnak tűnő de akár sorsdöntő kis részletek. Aztán majd hozza megint a BLt és mutatja a fukkot mi meg már örülni se fogunk nagyon tudni neki annyi van már belőle :lol:

Kellett is az a két baszott nagy pofon a Barcától. Konkrétan a szezonunk kulcsa lehet hogy annyira megbaszkodtak minket. Zárom soraimat a szokásossal, csak LVt felejtsük el mester, esedezem könyörögve.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 23., vasárnap 21:56

Yazid írta: Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.
Ismerjük, az eredményeit is, pont ezért csesz fel, hogy ilyen stílusban beszéltek róla. De én meg ezt engedtem el.

(a kritika jogos, azzal egyetértek, az állandó vinnyogás az, ami elviselhetetlen)

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 23., vasárnap 21:51

Máskor se hoz be senkit, csak 10 percekre max. Én elengedtem màr ezt, ismerjük az öreget.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 23., vasárnap 21:49

Ma pihent Valverde, Rüdiger, Ceballos, és Bellingham. A mai kezdőből "csak" MBappé van túlterhelve, a többiek azért bőven hagytak ki, ha nem is Carlo rotációja, hanem sérülés, esetleg kísérletezgetések miatt. Ezzel együtt is azzal egyetértek, hogy Endricknek és Gülernek több játéklerc járna, de ma sokáig 1:0 volt, én megértem, hogy nem akart kockáztatni.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 23., vasárnap 21:04

Ezt irtam en is megy a meccs topicban,meg is kaptam,hogy sérülést kívánok a jatekosainknak. Pedig nem erről van szó,csak emlékszem,hogy 2015ben is ez volt a helyzet,meg Carlo legnagyobb hibája. Ott be is buktunk mindent, mert csak 12 embert használt,es akkor kevesebb meccs volt sokkal. Sosem frissít,sosem rotal, 3 naponta meccsek vannak. Es ne adj isten,ha leserul majd az elso 3asbol is 1-2 ember, o fog a legjobban pislogni, hogy ha megmondjak neki hogy túlterheléses izomserules. Jóideje nem volt ilyen jo keretunk,es felháborító, hogy nem hasznalja minimalis szinten se. Szeretem,imadom azert amit itt elért,de a makacssaga,es elfogultsaga miatt fogja elbarmolni a szezont. Fizikai képtelenség,hogy 12 emberrel letolj ugyanolyan szinten 70 meccset. Megyünk Socihoz,nyilvan kezdeni fognak elől Viniek, kuparol van szó. Megyunk Betishez,biztos kurva nehez meccs lesz ,nem szabad botlani, megint az alapkezdonek kell jatszani. Aztan bl. Es akkor jonnek a minuszok,mikor megjegyzi valaki, hogy otthon egy Girona ellen miert nem lehet rotalni jobban,foleg mikor a jatekosok nagyresze csak lotyogott mar. Gulert eltemeti 1-2 rossz meccs utan,mert nem azt kapta tole,amit várt,bezzeg a Lucas meg Mendy alanyi jogon kezdők,akarmi van. Kivancsi leszek ezzel a hozzáállással hova fog kifutni a szezon,de 12 emberrel nem lehet 3 napozni,ha sikereket akarsz elérni,a padosok meg mar total használhatatlanok a meccshiany miatt.
Guler az eb egyik legjobbja volt,azt az utolso 5 meccsen nincs egy perce se. Egyszerűen nonszensz.
De nem baj, legalább a pesti válogatott meccsre nem sérül le.
Lehet vuduzni,hogy a kezdő birjon meg 20 meccset maxon porogve.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 23., vasárnap 20:54

Pad'em írta: Girona kb az egyetlen csapat a ligában rajtunk meg a Barcán kívül amelyik focizni akar, látszott is ez megint. 5-6 gól helyett 2 csupán, sokadjára a szezonban, és ezt összefüggésbe helyezném egy masik jelentős problémával:

Mi cseréink kapták a legkevesebb játékpercet a ligában össz csapatszinten. Elég nonszensz egy 70+ meccses szezonban, úgy hogy 3 naponta játszunk gyakorlatilag végig. Persze ennek a hatása kimutathatatlan lesz, de hogy mit profitálunk belőle, hogy rendre hagyunk benn cseréket (aki meg beáll az is max 10 percre) az elképzelhetetlen.

De pozitivum, hogy a bíró végre nem volt egy csaló geci :D
és akkor arról nincs szó a statban hogy rendre szarul cserélünk. Olyanok mennek be akiknek nem is kellene. Ne értsen félre senki, örülök a mai győzelemnek, de ezt a játékosok lehozták kb skillből. Carlo nem látja a fától az erdőt, nyomunk egy all int aztán ha jön 1-2 sérülés akkor mutogatunk hogy jaj a sok meccs a sok terhelés. Rüdiger nem rég sérült volt, mi a tökömnek állt be ma? Ceba az egyetlen kreatív emberünk aki tud kezdőként játszani, mert Modric már nem 90 perces messze sem, de azért Őt is beküldte feleslegesen. Mikor cseréltünk utoljára ötöt? Ma is inkább volt ez 2 csere mint 4. Na mindegy, ez változni úgy sem fog, nyáron Güler lelép, majd végig nézzük ahogy kész játékossá válik máshol. Remélem Mendy meg marad, a szemem kifolyik attól amikor nála a labda

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 23., vasárnap 20:38

Nekem ami fura volt, hogy a gólig ment ez a mindenki zavarja elöl egymást 424, félidő után Brahim viszont (sztem okosan) visszább lett rakva Modric mellé és stabilabb lett a játék. De miért ment 45 percig a semmi?

Pedig sztem Brahim is bírná szuflával, h ifjú Modric mód fusson a középpálya és a támadók között. Még megnézném máskor is.
Pad'em írta: Girona kb az egyetlen csapat a ligában rajtunk meg a Barcán kívül amelyik focizni akar, látszott is ez megint. 5-6 gól helyett 2 csupán, sokadjára a szezonban, és ezt összefüggésbe helyezném egy masik jelentős problémával:

Mi cseréink kapták a legkevesebb játékpercet a ligában össz csapatszinten. Elég nonszensz egy 70+ meccses szezonban, úgy hogy 3 naponta játszunk gyakorlatilag végig. Persze ennek a hatása kimutathatatlan lesz, de hogy mit profitálunk belőle, hogy rendre hagyunk benn cseréket (aki meg beáll az is max 10 percre) az elképzelhetetlen.

Ez nyilván Carlo makacssága és kár érte, mert csak facsaródik a gálakezdő. BL meccs után Rodry árnyéka volt ma magának, pedig megvan a padon a minőség.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 20:21

Girona kb az egyetlen csapat a ligában rajtunk meg a Barcán kívül amelyik focizni akar, látszott is ez megint. 5-6 gól helyett 2 csupán, sokadjára a szezonban, és ezt összefüggésbe helyezném egy masik jelentős problémával:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 20:17

https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... _can_play/

Endrick+Bappé a végén

Endrick fix több időt érdemelne, az a Bappé labdaátvétel meg... Tiszta R9

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 23., vasárnap 20:12

Nekem ez a laliga az olyan, hogy tök jó lenne megnyerni, meg fontos dolog, de amennyi szart kapunk itt mi, a csapat es a tv előtt ülök az rányomja a bélyegét mindenre. clasico es atleti derbiken kívül megszokasbol nyomom be. Kis tulzassal ruhellek spanyol bajnokit nézni már. Ugy utalom, mint a szart.
Tovabbra is bl en kivul nem tudok raporogni semmire sem, de a sracokat látva ők sem nagyon.
Kibaszott beteg, undorító hitvány minőségű bajnokság, korrupt, kövér gazemberekkel.
Ez a hájfejű laporta is..most kérdezték meg tőle haalandot, az meg kivigyorog a kérdezőre es mutatja neki az ujjaival a pénzt, pénzt, pénzt. Mindezt 140kilosan, vezetve a bajnokságot. Hogy hogy, az senkit nem erdekel rajtunk kívül, mint ahogy az sem, hogy 15 evig fizettek birokat. Ez itt megtörténhet.

3 het alatt olvasztottak le bennunket a sporik. És még mi vagyunk a gecik, hogy szóvá tesszük.

Részemről lehuzhatja magat a liga a picsaba
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. február 23., vasárnap 19:57

Milyen pangás van itt mikor nyerünk :lol: olyan a topic mint Farkas Norbi mikor gólt lövünk :D

Vasárnap délutáni szotyizás volt, Alaba játszott végre...az jó hír, Csuameni Luka stabil volt.

Fede Rudiger pihent, legkiralyabb.

Rodrygo a szokásos Rodrygo meccset hozta...Brahim ugyanez a kategória. Bappe pihent. Vini szar formában, túl gondolja (mint bappe ősszel), de legalább jól viselkedett.

Carlo is szokásos, megint baszott cserélni. Mondjuk cserébe nyer pár BLt, meg mindent 20 éve. Ízlések es pofonok.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 23., vasárnap 18:17

Sierra írta: Kifejezetten jol toltak pedig takarek langon volt mindenki. De hogy ennyi helyzetbol csak 2-0, az sajnalatos.
kipihenték mentálisan a Cityt. Szerdán kupa elődöntő oda kell felpörögni. Jó ellenfél volt ez a Girona. Nem sok vizet zavartak.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 23., vasárnap 18:15

Hát ez jobb napokon 5-0, de 3 pont legalább :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 18:15

Kifejezetten jol toltak pedig takarek langon volt mindenki. De hogy ennyi helyzetbol csak 2-0, az sajnalatos.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 23., vasárnap 18:13

álmoskás kocogós kötelező 3 pont. különösebb nehézség nélkül letudva.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 21., péntek 19:43

Na ez tényleg "fehér balett" volt fekete játékosokkal. :D
Elképesztő volt ez a gól, mindenki érezte hova kell helyezkedni. De az a Bampé befejezés, hát ott azért néztem egy egy nagyot hogy aztakurva. :|

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 21., péntek 18:52

Az a rodrygo átvétel, csuameni keresztlabdaja után elképesztően finom
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 21., péntek 18:48

Ez azért top :) ha formában a csapat azért...élmény nézni.
Ezért nem kéne így túlnyomni a naptárt basszus. Bőven elég lenne évi kb 45 meccs, de az jó színvonalú.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 21., péntek 12:06

Végre elkezdek a fiúk futni, üres területekbe mozogni. Ez az, ami ősszel teljesen hiányzott.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 21., péntek 11:35

Azért ez a 2. gólunk komoly támadás volt B-)

Vissza: