Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Hagyjuk már, berakta az utánpótlás jobbhatvedet, teljesen korrekt volt, keretben se látjuk, LV meg minden meccsen szerencsétlenkedik
Se Güler, se Endrick nem lett felépítve a szezon hajrára.
Ma is kell a gól, 85.ben jön Fran Garcia, Miguel Guti meg a Gironában lett hagyva.
Se Güler, se Endrick nem lett felépítve a szezon hajrára.
Ma is kell a gól, 85.ben jön Fran Garcia, Miguel Guti meg a Gironában lett hagyva.
ez a davide a vilag legnagyobb koklere amugy
gyakorlatilag semmit de semmit nem csinal, es amit kene ott sem latni semmi valtozast

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

-
Carlonak meg a hibái, látjuk hétről-hétre. De ha nem lennének, akkor sem lenne egyszerű helyzetben. Előre azt talán lehet mondani, hogy megvagyunk, de a KP és főleg a védelem rohadtul el lett hanyagolva a vezetőség által. Már tavaly is last dance Kroos és Carvajal kellett a kupákhoz, na meg egy gyenge Barca és jó adag szerencse a BL-ben.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
GGarciát vinni kéne néha meccsekre, ha már a Castillában szórja a gólokat, ő igazi csatár, és jóval jobb mint endrick jelenleg.Jim írta:mondjuk, mert már nincs más a padonKerlon írta: Vicces, hogy hazai palyan tobb golos vezetesnel a fiatalokat nem hasznalja, de ha eg a haz, akkor bedobja![]()
![]()
![]()
Alaba meggyógyult, Asencio egyből pad.
Sejtettük.
Várható volt...

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk, mert már nincs más a padonKerlon írta: Vicces, hogy hazai palyan tobb golos vezetesnel a fiatalokat nem hasznalja, de ha eg a haz, akkor bedobja![]()

Egész szezonban nem cserélt ennyit mint most, teljesen komikus az öreg
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Legalább elmondhatja róluk, hogy gyengék és ezért nem játszanak.Kerlon írta:Vicces, hogy hazai palyan tobb golos vezetesnel a fiatalokat nem hasznalja, de ha eg a haz, akkor bedobjaferni írta: Nem hiszem el hogy ennyire vak Carlo vagy nem képes szólni neki valaki
Zseniális edző a mai napig, de amit művel idén a keret menedzselésével az nagyon aggasztó![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- nzooli93
Igen, semmibol hidegen bedobja oket,hogy nesze mentsetek meg legyszi valahogy.zsenialis menedzsmentKerlon írta:Vicces, hogy hazai palyan tobb golos vezetesnel a fiatalokat nem hasznalja, de ha eg a haz, akkor bedobjaferni írta: Nem hiszem el hogy ennyire vak Carlo vagy nem képes szólni neki valaki
Zseniális edző a mai napig, de amit művel idén a keret menedzselésével az nagyon aggasztó![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2025. március 1., szombat 20:15-kor.
Vicces, hogy hazai palyan tobb golos vezetesnel a fiatalokat nem hasznalja, de ha eg a haz, akkor bedobjaferni írta: Nem hiszem el hogy ennyire vak Carlo vagy nem képes szólni neki valaki
Zseniális edző a mai napig, de amit művel idén a keret menedzselésével az nagyon aggasztó

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem hiszem el hogy ennyire vak Carlo vagy nem képes szólni neki valaki
Zseniális edző a mai napig, de amit művel idén a keret menedzselésével az nagyon aggasztó
Igazából, hogy őszinte legyekferni írta:
Hogy mit akarok ezzel mondani? Nem tudom, de érdekes...![]()
szerény véleményem szerint,
anélkül, hogy szentimentális lennék,
és persze anélkül, hogy
megsértenék mindenkit, aki az én
nézőpontomból másképp
gondolkodik, és anélkül, hogy bármi
gondolatot rejtenék az elmémbe, és
hazugságok nélkül a tényleges
igazsághoz, tiszta nyitott elmémmel
és tiszta szívemmel, bármi is van
bennem hosszú ideje, amit nem
mondtam, mert ideges voltam. De
ma, azzal, hogy összegyűjtöm az
összes bátorságot és motivációt,
csak azt akarom mondani, hogy
valójában úgy érzem és úgy
gondolom, hogy nincs mit
mondanom. Köszönöm.

valamelyik univerzumban:

xG stat a La Ligában, ez a Barcának 1.83, nekünk 1.86, vehetjük azonosnak, nem szeretem ezt a statot, de helyzeteink kb azonosak velük, kb ennyire jó.
Barca ebből átlagol 2.68 gólt átlagosan, mi meg 2.17et.
Komoly gondok vannak sajnos és a legfőbb probléma az idegenbeli meccsek, mert hazai pálya még okés.
--------Hazai---------Vendég
Barca 2.64/match 2.71/match
Real 2.64/match 1.77/match
Olyan szinten visszaesik ha elmegyünk a Bernabeuból a góljaink száma, hogy az nevetséges.
Hogy mit akarok ezzel mondani? Nem tudom, de érdekes...
Barca ebből átlagol 2.68 gólt átlagosan, mi meg 2.17et.
Komoly gondok vannak sajnos és a legfőbb probléma az idegenbeli meccsek, mert hazai pálya még okés.
--------Hazai---------Vendég
Barca 2.64/match 2.71/match
Real 2.64/match 1.77/match
Olyan szinten visszaesik ha elmegyünk a Bernabeuból a góljaink száma, hogy az nevetséges.
Hogy mit akarok ezzel mondani? Nem tudom, de érdekes...

- Galacticos
Jo azert a hetkozben triplazo 500golos mbappenak ne a 30golos szoboszlai legyen mar a peldakep befejezo.
Nincs itt semmi problema ma, csokkent a koncentracio az elesseg. A szerdai utan ez termeszetes. Hoztuk a meccset, golt se kaptunk, ase is vegig nyomta.
Nincs itt semmi problema ma, csokkent a koncentracio az elesseg. A szerdai utan ez termeszetes. Hoztuk a meccset, golt se kaptunk, ase is vegig nyomta.
Befejezések miatt azért el lehetne gondolkozni elővenni az egész stábot, mert ez kritikán aluli.
Meg lehet nézni a Barcát, ahogy 5-2es meccsen is direkt csak laposan, lefelé fejeztek be, hülyék lettek volna Courtois ellen emelgetni a labdát.
0-4es meccsen első két gól szintén ez volt.
Mi meg helyzetbe kerülünk azt belebaszunk egyet izomból, ez a taktik rendszeresen.
Érthetetlen tényleg és ez egy folyamatosan visszatérő probléma és semmi javulás.
Persze a játékosok a fő felelősök, de hatalmas problémáink vannak a a befejezésekkel.
Meg lehet nézni Szoboszlait, Ederson totál verve volt, pedig csak egy kis észt vitt bele.
Meg lehet nézni a Barcát, ahogy 5-2es meccsen is direkt csak laposan, lefelé fejeztek be, hülyék lettek volna Courtois ellen emelgetni a labdát.
0-4es meccsen első két gól szintén ez volt.
Mi meg helyzetbe kerülünk azt belebaszunk egyet izomból, ez a taktik rendszeresen.
Érthetetlen tényleg és ez egy folyamatosan visszatérő probléma és semmi javulás.
Persze a játékosok a fő felelősök, de hatalmas problémáink vannak a a befejezésekkel.
Meg lehet nézni Szoboszlait, Ederson totál verve volt, pedig csak egy kis észt vitt bele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. február 23., vasárnap 18:27-kor.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én amilyen kilátástalan szar játékot láttam januárban arra számítottam hogy kiesunk a city ellen. A hangulat sem volt a topon a szokásos Vini hisztik meg a bírók miatt. Ráadásul a citysek ellenünk imádják felszívni magukat, most ebből láttunk kb 30 percet a 180-ból. Belevertük az utolsó szöget a koporsójukba, erre a csapatra mehet megint félmilliárd hogy valahogy kinézzen.
A tegnapi taktikában és a csapat felrázásában mindenképp érdeme van Carlonak, ez tény.
Remélem nem öli meg a bulit túlságosan Lucas és Mendy túltolásával.
A tegnapi taktikában és a csapat felrázásában mindenképp érdeme van Carlonak, ez tény.
Remélem nem öli meg a bulit túlságosan Lucas és Mendy túltolásával.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Bezony, ha már Xavi és a Barca ellen nem megy/ment neki, legalább Pep ellen jó a mérlege.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti has won 4/5 UCL knockout ties vs. Pep Guardiola.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mondjuk ebben a szezonban volt pár senki akinek okán Pepperoni kaparta az arcát. Ez idén nem olyan mélyre elásott gesztenye. Persze ezt se adták ingyé'Babinho írta: megint megtalálta a tökéletes csapatot, a tökéletes játékot, kivégeztük a cityt
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon.
Ahogy a sorsolás után is sejtettük, nem ez volt a szezon legkritikusabb meccse. Carlo remekül rakta össze a brigádot és a BL himnusz is remek boost. Jár a keksz mindenkinek!
A Barca ellen is jó lenne majd valamit mutatni ebből. Az se érdekel, ha a srácok a clasico előtti eligazításkor csak a BL himnuszt hallgatják... Mert ide a rozsdás bicskát, hogy a kupában és a BL-ben is lesz még dolga egymással a 2 csapatnak
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meg sem lepodom ezen. Majd valamelyik bajnoki után gondolomBabinho írta: Szívesen folytatom a pro-kontrát ha úgy van.
Amúgy ez igazPad'em írta: időjárás mesterségesen manipulálható![]()

Akkor storno. Lehet akkor megsem vagy valami remytanonc jynx huszar.

- Pad'em
Remek meteorológus vagy csak azt nem kalkuláltad bele, hogy az időjárás mesterségesen manipulálhatóBabinho írta: Nem értek az időjáráshoz?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"