Kylian Mbappé - 10

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 25., kedd 22:13

dzsi91 írta:
LosMerengues írta: Vajon a megújított klub vb melyik szezonhoz fog számítani? Ugye az is lesz nyáron.
Amelyikbe akarjuk. Ahol éppen szükség lesz a számokra :D
Jogos :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 25., kedd 22:09

LosMerengues írta: Vajon a megújított klub vb melyik szezonhoz fog számítani? Ugye az is lesz nyáron.
Amelyikbe akarjuk. Ahol éppen szükség lesz a számokra :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 25., kedd 22:08

Vajon a megújított klub vb melyik szezonhoz fog számítani? Ugye az is lesz nyáron.

Edit: látom az is meg volt említve.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 25., kedd 21:22

Highest scoring debut seasons in Real Madrid history:

1. Ivan Zamorano: 37 goals, 45 games.
2. Cristiano Ronaldo: 33 goals, 35 games.
3. Van Nistelrooy: 33 goals, 47 games.
4. Ronaldo Nazario: 30 goals, 44 games.
5. Hugo Sanchez: 29 goals, 49 games.
6. Kylian Mbappé: 28 goals, 39 games.

Ahogy számolom fixen van még 20 meccsünk idén (13 bajnoki, 2 cdr, 2 BL, 3 klub vb). Szóval ez a rekord meglesz ha nem sérül le, ha meg a BL-ben megint vigéckedünk az általám vízionált 50 gól is közel lehet :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 23., vasárnap 22:37

Csak azért zavar mert elfogult vagy vele szemben... A legnagyobb baj nem a kihagyott helyzetei hanem a rajta elcsesződött támadások amik qva idegesítőek!! Hogy a nagy balondorember gyomorrontást idéz elő szinte minden támadásnál. Az.

Mbappe meg olyan kvalitásokat mutatott ma is ami legendákat idézett, meg az összjátéka Rodrygoval gyönyörű volt csak ma vagy kapust találtak vagy lelátót. Vini kapufája is egy tök szép gól lehetett volna és őrjöngtem volna örömömbe ha bemegy, meg örültem a góljának is, nem ezzel volt a baj
szuperliga.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 23., vasárnap 21:37

Pad'em írta:
ToniKroos írta:

Meg Rodrygoval, Cama amit leadott neki az kb egy 11-essel egyenértékű labda volt, azt még kaput se. Amúgy valaki írta, hogy reméli a 2-ban Mbappéra jönnek ki a támadások. Hát kijött egy pár. De lényeg, hogy Vinin megy el minden támadás. Á nincs utálat, egy csepp se.
Én írtam, úgyhogy reagálok. Én aztán nem utálom, esetek többségében védem (még csak el se adnám :lol: ) de most az első félidőben felbaszott. Nem a kihagyott helyzetek zavarnak, hanem hogy egy 2v1-ből se jutottunk lövésig kétszer, mert a) feleslegesen cselezni kezd b) 3at tol még rajta és utána passzol későn.

Tudom, hogy miért csinálja ezeket, mert ha formában van 3 embert is lenyom és kiosztja a jó passzt vagy elteszi, de sokszor a kevesebb több, ez nála abszolút felróható kritika.

Szerintem amúgy egyre jobb lesz most, hogy kanyarodunk rá a döntő szakaszra.
Tudtam, de nem akartalak kiemelni, igaziból ezt sokan gondolták így. A 2v1-nél igazad van, de itt sokan úgy csinálnak, mintha mások ezeket 10ből 10x jól lejátszanák. Volt egy eset mikor Rodrygo, meg Bappe csinált hasonlót, abból is ugyan úgy nem lett semmi (vagy talán szöglet). Engem csak ez zavar, hogy Vinit ezért sokan egyből lecserélnék, míg a másik szitura szerintem nem is emlékeznek. De most már elengedtem, nem célom meggyőzni senkit, akinek nem szimpatikus, az úgy se fogja tudni objektíven megítélni.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. február 23., vasárnap 20:00

ELSiete írta: Amúgy a PSGben is kihagyott meccsenkent 2 - 3 ziccert?
Igen.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 19:53

ToniKroos írta:
gutihaz14 írta: kezet foghatnak vinivel a mai helyzetkihasznalasuk utan
Meg Rodrygoval, Cama amit leadott neki az kb egy 11-essel egyenértékű labda volt, azt még kaput se. Amúgy valaki írta, hogy reméli a 2-ban Mbappéra jönnek ki a támadások. Hát kijött egy pár. De lényeg, hogy Vinin megy el minden támadás. Á nincs utálat, egy csepp se.
Én írtam, úgyhogy reagálok. Én aztán nem utálom, esetek többségében védem (még csak el se adnám :lol: ) de most az első félidőben felbaszott. Nem a kihagyott helyzetek zavarnak, hanem hogy egy 2v1-ből se jutottunk lövésig kétszer, mert a) feleslegesen cselezni kezd b) 3at tol még rajta és utána passzol későn.

Tudom, hogy miért csinálja ezeket, mert ha formában van 3 embert is lenyom és kiosztja a jó passzt vagy elteszi, de sokszor a kevesebb több, ez nála abszolút felróható kritika.

Szerintem amúgy egyre jobb lesz most, hogy kanyarodunk rá a döntő szakaszra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 23., vasárnap 19:35

ToniKroos írta:
Fele-fele volt kb. De amúgy meg örüljünk a győzelemnek, ő adta Vininek a gólpasszt is.

Engem sokkal inkább aggaszt az, ha Lucas a jobbhátvédünk. Minden egyes támadásnál megverték a Girona szélsői őt. Főleg amikor a Bryan Gil állt be, akkor lett igazán veszélyes a helyzet. A végén volt is egy statisztika kivetítve... A Gironának bal oldalt volt 10, középen 4, jobb oldalon 3 támadása...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 23., vasárnap 18:38

RaúlCF írta: Szerintem a City ellen lement a full koncentráció és ma kb feltöltés alatt voltak. Mindenki kihagyott mindent. Senki se volt éles elől. Laza 3 pont és a kövi meccsre megint felpörögnek. Meglepne ha a soci ellen nem lennének megint pengék.
Jó meglátás. Én nézőként is a "csak legyen már vége, 3pont" erzessel neztem a meccset.
Senki sem egett ma magas hofokon. Vinin volt bizonyítási vágy valamilyen szinten, többiektől elég volt ez a 60%os(lehet sokat mondtam) energiahasználat.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 23., vasárnap 18:29

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 23., vasárnap 18:21

Most belefert, szerdan meg mindent bevert. Mezonybe is tarthatatlan volt.
Gg.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 23., vasárnap 18:20

kezet foghatnak vinivel a mai helyzetkihasznalasuk utan
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 23., vasárnap 18:16

Szerintem a City ellen lement a full koncentráció és ma kb feltöltés alatt voltak. Mindenki kihagyott mindent. Senki se volt éles elől. Laza 3 pont és a kövi meccsre megint felpörögnek. Meglepne ha a soci ellen nem lennének megint pengék.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 23., vasárnap 18:15

ELSiete írta: Amúgy a PSGben is kihagyott meccsenkent 2 - 3 ziccert? Nem akarom bántani, a City ellen extra klasszis volt és egyértelműen megérkezett, ma is jól mozgott, de gólokkal zárhatta volna a meccset.
Ziccert nem tudom, de mivel o volt az alfa hím, főleg a végén,rengeteg lövéssel próbálkozott, lazábban kezelhette mert leuraltak minden meccset, folyamat jottek helyzetek ,es kb akkor kerult ziccerbe mikor akart. Nem kellett mindig fókuszban lennie 100%san.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 23., vasárnap 18:13

Amúgy a PSGben is kihagyott meccsenkent 2 - 3 ziccert? Nem akarom bántani, a City ellen extra klasszis volt és egyértelműen megérkezett, ma is jól mozgott, de gólokkal zárhatta volna a meccset.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 23., vasárnap 18:12

Amikor kellett bebaszta most tavasszal eddig. Maradjon is így, javulni fog ebben is még.
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 18:08

Imadom az embert, feludules minden mozdulata, de bakker vagy 30 golja lehetne a 17 helyett. Elkepeszto mennyi helyzetet kihagy meg mindig. :sly:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 22:49

hehetheoriginal írta: Nem tetszik, a sotet cipok nem adjak, mar ez a mostani piros is hatareset, a szezon eleji neon/sarga meg a feher vagy ezust illik a legjobban a mezhez, esetleg narancssarga.
Nem lesz sikeres ez igy sajnos. :coffee:
Amúgy egyetértek, de ez a lila gyönyörű. Mostani piros se rossz. A fekete cipők viszont borzalmasak a fehér szereléshez, Asencio és Rüdiger fekete Skechers meg UA cipői botrány csúnyán festenek :D

De azért vhogy megemésztjük, hogy így kell felemelni a 16-at.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 22., szombat 22:48

Egyetértek. Gyűlölöm a setét stoplisokat. Nem lesz igy fluid a mozgasa. Darabosnak fog tűnni attól tartok. Az elütő szín miatt, perifériás látás is elég a védőnek. Könnyebb dolga is lesz szerelni
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: