Güler leépitése már azért is érthetetlen mert ha másból nem is de szorult helyzetben a pontrúgásaiból tudnánk profitálni, életveszély ahogy belövi őket. 0 perccel nyilván nem lesz betéve egy Atletico ellen az utolsó félórára se, pedig ellenük szinte biztos hogy kurva jól jönne most a BLben majd. Persze ez ott indul, hogy nem minden áldott meccsen Modric kéne legyen az első cserebluebike írta: Ma pihent Valverde, Rüdiger, Ceballos, és Bellingham. A mai kezdőből "csak" MBappé van túlterhelve, a többiek azért bőven hagytak ki, ha nem is Carlo rotációja, hanem sérülés, esetleg kísérletezgetések miatt. Ezzel együtt is azzal egyetértek, hogy Endricknek és Gülernek több játéklerc járna, de ma sokáig 1:0 volt, én megértem, hogy nem akart kockáztatni.

Endrick mindig felszántja a pályát bármennyi percet kap, szintén nagyon jól jönne sokszor a lendülete a fáradt védőkre engedve, jól jött volna pl Pamplonában is 1-1nél.
Jobbhátvéd krízisnél bármelyik RB kipróbálása az akadémiáról egy éles meccsen egy 35-40 percre szintén megért volna egy misét.
Mindenki elfogadta már, meg legnagyobb edző ever és forever Carlo fan vagyok de bosszantóak ezek az apróságnak tűnő de akár sorsdöntő kis részletek. Aztán majd hozza megint a BLt és mutatja a fukkot mi meg már örülni se fogunk nagyon tudni neki annyi van már belőle

Kellett is az a két baszott nagy pofon a Barcától. Konkrétan a szezonunk kulcsa lehet hogy annyira megbaszkodtak minket. Zárom soraimat a szokásossal, csak LVt felejtsük el mester, esedezem könyörögve.