Ó de szerettem.realbeckham írta: 20 éve cicinho ugyanezt belotte. Lucas nem![]()

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 23., vasárnap 17:32
Ó de szerettem.realbeckham írta: 20 éve cicinho ugyanezt belotte. Lucas nem![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 23., vasárnap 17:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 23., vasárnap 17:30
Castillabol is erdemes lenne valakit megnezni...ferni írta:De ezt nem látja Carlo meg a többiek?lestat írta: Vazquez megye ketto![]()
Kajak ennyi erővel Gülert is berakhatnánk jobb bekkbe, annyi köze neki is van a poszthoz mint Lucasnak.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 23., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 17:29
De ezt nem látja Carlo meg a többiek?lestat írta: Vazquez megye ketto![]()
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 23., vasárnap 17:29
Most magadnak mondasz ellent. Eddig azt írtad, elakad minden Viniben, akkor mégsem? De elfogadom, ha szerinted szar és minden az ő hibája.Bencze írta:Tehat Rodrygo eljut lovesig, vini meg addig sem
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. február 23., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 23., vasárnap 17:28
Most akkor tobbiek labdaba se ernek vagy kilodozik a lelatora a labdat?ToniKroos írta:Rodrygo is miatta lövi a felső karéjra a labdákat, Viniben elakadnának azok is ha lejjebb lőné. Még szerencse, hogy Modricé nem akadt el benne.Bencze írta:
Miutan egy ertelmes passzt nem tud megoldani es minden labdaerintese bedobashoz/kirugashoz vezet, elegge legkorlatozodik a tobbi jatekos. Sokat er ez a fajta aktivitas. Egyik legnagyobb vini parti vagyok a forumon, de hat ma botranyos.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. február 23., vasárnap 17:26
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 23., vasárnap 17:24
Tehat Rodrygo eljut lovesig, vini meg addig semToniKroos írta:Rodrygo is miatta lövi a felső karéjra a labdákat, Viniben elakadnának azok is ha lejjebb lőné. Még szerencse, hogy Modricé nem akadt el benne.Bencze írta:
Miutan egy ertelmes passzt nem tud megoldani es minden labdaerintese bedobashoz/kirugashoz vezet, elegge legkorlatozodik a tobbi jatekos. Sokat er ez a fajta aktivitas. Egyik legnagyobb vini parti vagyok a forumon, de hat ma botranyos.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 23., vasárnap 17:21
Rodrygo is miatta lövi a felső karéjra a labdákat, Viniben elakadnának azok is ha lejjebb lőné. Még szerencse, hogy Modricé nem akadt el benne.Bencze írta:Miutan egy ertelmes passzt nem tud megoldani es minden labdaerintese bedobashoz/kirugashoz vezet, elegge legkorlatozodik a tobbi jatekos. Sokat er ez a fajta aktivitas. Egyik legnagyobb vini parti vagyok a forumon, de hat ma botranyos.ToniKroos írta:
Így van, elakad minden benne, a többik még labdához sem értek. Szánalom ami itt megy, nagyon gáz.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 23., vasárnap 17:18
Nem leigazoltuk TAA-t a Liverpoolbol?Kerlon írta: Oke nincs mas jobbra, de ez a Vazqurz meredekebb, mint a Mendy Fran 2os, aztan meg sem fordult a fejunkbe levaltani.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. február 23., vasárnap 17:16
hehetheoriginal írta: Modricnak egy jofajta visszavonulas segitene azert.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 23., vasárnap 17:14
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 23., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 23., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 23., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 23., vasárnap 17:04
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem