Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 23., vasárnap 15:04

LosMerengues írta:
ateeemadrid írta:

Mé?
Too big to fail. Nagy ütés lenne pénzügyileg a ligának és a többi klubnak.
Juventust is tulelete a seria A.

Semmi ok nincsen arra hogy ne zavarjak le oket.
Azon kivul hogy szimplan nem akarjak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 23., vasárnap 14:21

If Barça were found guilty we would not be able to relegate them
Az, hogy nem zárják ki őket, röhejes, de nem lepődök meg rajta, így működik minden. De azt minimum elvárom, hogy az érintett eredményeiket hivatalosan töröljék el. És nem nem kérem azokat a bajnoki címeket, de tőlük vegyék el. Másnak nem kell kiosztani. Meg a pénzbüntetés se valami komolytalan jelképes legyen.

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 23., vasárnap 13:52

ateeemadrid írta:
If Barça were found guilty we would not be able to relegate them.
Mé?
Too big to fail. Nagy ütés lenne pénzügyileg a ligának és a többi klubnak.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 13:51

Faust írta:
Pad'em írta:
"I don’t know, but they say Dani Olmo plays for Barça because of Florentino Perez."
En ezt a mondatot nem tudom ertelmezni. :lol:
Arra utal, hogy Perez nem folyt bele a dolgokba Olmo és Victor regisztraciójakor a Szuperliga miatt. Mondjuk ezt úgy interpretálni, hogy Perez miatt játszhat Olmo, szokásos Tebas.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 23., vasárnap 13:41

Pad'em írta:
"I don’t know, but they say Dani Olmo plays for Barça because of Florentino Perez."
En ezt a mondatot nem tudom ertelmezni. :lol:

Alighanem egyebkent klubszimpatia nelkul is ki lehet jelenteni, hogy Tebas egy ocska gyoker, egyszeruen nem szabad elengedni ezt a bajnoksagot amig nem egyertelmu. Rohadjanak meg.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 23., vasárnap 13:33

If Barça were found guilty we would not be able to relegate them.
Mé?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 13:27

Az ég világon semmivel nem jobb, amit ők csinálnak, mint amit mi, de előadják mekkora szabadságharcosok és el is hiszik... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 23., vasárnap 13:10

Tebas ugyanolyan nevetséges mint azok a klubok akik beleallatak a Realba és a liga mellett voltak a bírókat illetően. Azóta pedig megállás nélkül sírnak a közösségi oldalakon meg hivatalos közleményeket adnak ki sorra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 12:59

Javier Tebas: "We believe that there are indications and evidence to condemn Barcelona for sporting corruption due to the Negreira case. If Barça were found guilty we would not be able to relegate them."

"Real Madrid is a club that cries all the time. About last weekend, about the next weekend and blames everything on a conspiracy. I know many Madrid fans who don’t agree with the club’s stance."

"We’ve had a lot of refereeing controversy in recent weeks, but no solutions are being sought at the federation level. RMTV and Real Madrid fuel the controversy, creating a false narrative and questioning everything in football."

"We want to change the refereeing system. If you survey other clubs, they will say that Madrid and Barça benefit the most, but they don’t have a TV channel to say it. RMTV is the only media pushing this narrative."

"I can’t imagine La Liga without Real Madrid, it’s impossible. Florentino is stubborn and tenacious, he never loses."

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

LosMerengues

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 23., vasárnap 12:44

dzsi91 írta:
LosMerengues írta:

Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.
Jó hát az, hogy 38 forduló után is pontegyenlőség legyen az ilyen 100évente van kb. Nyilván lehetséges de kurva ritka főleg ilyen naptárral. Legkésőbb a clasicon eldől a dolog. Én most örülök mert azthittem minuszban vagyunk.Nincs más hátra mint kevesebbszer botlani mint ők :mrgreen:
2006-07-ben így lettünk bajnokok, pontegyenlőség, a Barcának sokkal jobb GK, viszont az otthoni Clasicót nyertük, idegenben X.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 9:39

dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van. :mrgreen: Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
0-4-es el classico utan ugyanaz a helyzet. :D ketlem hogy guritanank 4-et nekik ugy h 0-t kapunk, de akkor meg a gk lenne jobb nekik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 23:27

LosMerengues írta:
dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van. :mrgreen: Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.
Jó hát az, hogy 38 forduló után is pontegyenlőség legyen az ilyen 100évente van kb. Nyilván lehetséges de kurva ritka főleg ilyen naptárral. Legkésőbb a clasicon eldől a dolog. Én most örülök mert azthittem minuszban vagyunk.Nincs más hátra mint kevesebbszer botlani mint ők :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 23:19

Remélem szépen szól majd a Bernabeuban holnap a Corrupción en la Federación induló.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 22., szombat 23:14

Sandrot megtaposták 1-0nál de ugye itt nincs semmi. mi meccsek óta szopjuk az ilyenért a tiziket. a gólt is olyan lövi aki nem is játszhatna. majd április végén beböfögnek valamit addig meg köszönték szépen. hányadék ez a szar

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 23:10

LosMerengues írta:
Szóval meg kell csapni őket 5-0ra... :kalapos:

LosMerengues

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 22., szombat 23:07

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 23:06

Igen, ez a baj.
Jó lenne a Barca elleni meccsre vhogy pontelőnyben menni, akár eggyel is.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 23:04

ferni írta: Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit... :lol:
Érdekes az az ügy is milyen szépen elhalkult. Valahogy senki nem tajtékzik. Most is egy olyan játékos lött gólt akinek játszania se lenne szabad a liga szerint.

Félelmetes ez a szint.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 23:03

Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van. :mrgreen: Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 22:58

LosMerengues írta:
ferni írta: https://x.com/Izu__Official/status/1893415560257384747/
https://i.ibb.co/wF1KmypB/Gka-7j5-Xc-AAKRc-S.jpg

Pedri leshelyzeten áll és mellette lövi el a labdát Olmo.
Van esély, hogy zavarta a kapust. :shifty: :shutup:

Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet :kalapos:

Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt :lol:

Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit... :lol:
Lehet most bátor leszek, de én ki merem jelenteni, hogy nincs olyan bíró, aki ezt elvette volna bármelyik csapattól, még akár tőlünk sem.
Az elmúlt 3 meccsünk után ezt kijelenteni :lol: Simán elveszik aztán mindenki Simeonéval kezdve Flickkel befejezve lenyilatkozza, hogy színtiszta lesállás.

Vissza: