Juventust is tulelete a seria A.LosMerengues írta:Too big to fail. Nagy ütés lenne pénzügyileg a ligának és a többi klubnak.ateeemadrid írta:
Mé?
Semmi ok nincsen arra hogy ne zavarjak le oket.
Azon kivul hogy szimplan nem akarjak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 23., vasárnap 15:04
Juventust is tulelete a seria A.LosMerengues írta:Too big to fail. Nagy ütés lenne pénzügyileg a ligának és a többi klubnak.ateeemadrid írta:
Mé?
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 23., vasárnap 14:21
Az, hogy nem zárják ki őket, röhejes, de nem lepődök meg rajta, így működik minden. De azt minimum elvárom, hogy az érintett eredményeiket hivatalosan töröljék el. És nem nem kérem azokat a bajnoki címeket, de tőlük vegyék el. Másnak nem kell kiosztani. Meg a pénzbüntetés se valami komolytalan jelképes legyen.If Barça were found guilty we would not be able to relegate them
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 23., vasárnap 13:52
Too big to fail. Nagy ütés lenne pénzügyileg a ligának és a többi klubnak.ateeemadrid írta:Mé?If Barça were found guilty we would not be able to relegate them.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 13:51
Arra utal, hogy Perez nem folyt bele a dolgokba Olmo és Victor regisztraciójakor a Szuperliga miatt. Mondjuk ezt úgy interpretálni, hogy Perez miatt játszhat Olmo, szokásos Tebas.Faust írta:En ezt a mondatot nem tudom ertelmezni.Pad'em írta:
"I don’t know, but they say Dani Olmo plays for Barça because of Florentino Perez."![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 23., vasárnap 13:41
En ezt a mondatot nem tudom ertelmezni.Pad'em írta:
"I don’t know, but they say Dani Olmo plays for Barça because of Florentino Perez."
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 23., vasárnap 13:33
Mé?If Barça were found guilty we would not be able to relegate them.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 23., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 23., vasárnap 12:44
2006-07-ben így lettünk bajnokok, pontegyenlőség, a Barcának sokkal jobb GK, viszont az otthoni Clasicót nyertük, idegenben X.dzsi91 írta:Jó hát az, hogy 38 forduló után is pontegyenlőség legyen az ilyen 100évente van kb. Nyilván lehetséges de kurva ritka főleg ilyen naptárral. Legkésőbb a clasicon eldől a dolog. Én most örülök mert azthittem minuszban vagyunk.Nincs más hátra mint kevesebbszer botlani mint őkLosMerengues írta:
Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 9:39
0-4-es el classico utan ugyanaz a helyzet.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 23:27
Jó hát az, hogy 38 forduló után is pontegyenlőség legyen az ilyen 100évente van kb. Nyilván lehetséges de kurva ritka főleg ilyen naptárral. Legkésőbb a clasicon eldől a dolog. Én most örülök mert azthittem minuszban vagyunk.Nincs más hátra mint kevesebbszer botlani mint őkLosMerengues írta:Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 22., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 23:10
Szóval meg kell csapni őket 5-0ra...LosMerengues írta:Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 22., szombat 23:07
Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 23:06
Igen, ez a baj.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 23:04
Érdekes az az ügy is milyen szépen elhalkult. Valahogy senki nem tajtékzik. Most is egy olyan játékos lött gólt akinek játszania se lenne szabad a liga szerint.ferni írta: Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 23:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 22:58
Az elmúlt 3 meccsünk után ezt kijelenteniLosMerengues írta:Lehet most bátor leszek, de én ki merem jelenteni, hogy nincs olyan bíró, aki ezt elvette volna bármelyik csapattól, még akár tőlünk sem.ferni írta: https://x.com/Izu__Official/status/1893415560257384747/
https://i.ibb.co/wF1KmypB/Gka-7j5-Xc-AAKRc-S.jpg
Pedri leshelyzeten áll és mellette lövi el a labdát Olmo.
Van esély, hogy zavarta a kapust.![]()
![]()
Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet![]()
Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt![]()
Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem