Főleg a "Ne féljetek" szlogennel!hehetheoriginal írta: Ezt mp elbaszta. Tovabbra is ezt gondolom.
Bele kellett volna allni.
Elszaladt inkabb.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 23., vasárnap 19:35
Főleg a "Ne féljetek" szlogennel!hehetheoriginal írta: Ezt mp elbaszta. Tovabbra is ezt gondolom.
Elszaladt inkabb.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 23., vasárnap 19:33
Mert mashogy gondolkozol, mint egy politikus (alapvetoen en is). Tobbet tudott volna vesziteni, mint nyerni, de szerintem ezt pontosan tudod ertelmezni.hehetheoriginal írta: Ezt mp elbaszta. Tovabbra is ezt gondolom.
Elszaladt inkabb.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 23., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: Puding » 2025. február 23., vasárnap 19:26
Az voltam 2010-ben köszi, hidd el én leszek a legnagyobb kritikusa ha kormányra kerül. 2012-ben "hagytam" ott a pártot. Mint írtam kell a kritika most is, de én már rohadtul unom ezt az egészet ami itt megy. És ami most megy Puzsértól hogy ki hogy pe*dofil meg ki hogy nem... 2026ban egy kormányváltás után szívesen hallgatom ezt is, de nem most van itt az ideje és csak felesleges energiák mennek el rá.Faust írta: Szoval ha barmi kritika van, akkor rogton az elzarkozas, a bojkott, a masik leidiotazasa/stigmalass, hogy jo neki az orban rendszer, ez a megoldas? Mindegy mi van, csak nehogy elvesszen par szavazat?
MP par szavazoja nagyobb fideszes, mint maga MP. Kurva remenytelen egy orszag ez.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 23., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: Puding » 2025. február 23., vasárnap 19:04
Puzsérnak is jobb inkább, ha marad az Orbán rendszer ezek szerint. Youtube csatornáján néztem, hogy az Önkényesben is támadta már a lemondás előtt is elég keményen. Én már az alapján sem mentem volna a Sznobjektívbe, kell a francnak, hogy még "saját oldal" is támadja több órán át. Kell a kritika, de egyelőre még nem MP meg a Tisza szórakoztat minket 15 éve kétharmaddal, hanem az Orbán rendszer és nagyon messze vagyunk attól, hogy fidesz2.0 legyen. Az első lépést kéne megtenni, az a kormányváltás, azon meg ezek nem segítenek. Dave világát is feldobta a youtube, szintén nekiment MP-nek. Na így nehéz lesz, Fidesznél összetartó a belső kör és csak egy kávét kérnek, ha így fog menni innentől.ferni írta: Puzsér nem hagyja a témát, tegnap is odabökött és csak folytatja
Elhiszem, hogy szarul járt és rosszul esett neki, de ne helyezze már a nagy objektív a saját érdekeit, az elé, hogy legyen esély leváltani ezeket.
Pont neki kéne látnia a legjobban mi történik.
Túl nagy támadási felület lett volna, főleg egy olyan pártnak, aki ebből nőtte ki magát, ez az ügy volt az origo.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: mila » 2025. február 23., vasárnap 15:31
inkább a szakács istvánjanuevo_ericco írta: 1madridista a fórum Deák Danija![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 23., vasárnap 15:16
Amugy ezeket nem lehet majd 26-ban sem eltakaritani szabalyos eszkozokkel.ferni írta: Orbán megérezte: eljött a bosszú ideje
/ 444.hu
Nagyon kemény bakker.
"Ukrajna nevű terület"![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 23., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 23., vasárnap 12:31
anglia is el fog sullyedni, egy 15 de max 20 ev mulva lehet ki kell itt mindent cash outolni es otthon egy farmon a vilagvegen leldegelni az elorehozott nyugdijas eveket.Cudar vilag var europara ezekkel a migransokkal a fedelzeten. Foleg a nemetek, belgak meg osztrakok fogjak megszivni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 23., vasárnap 12:25
Szerinted ki vagyik arra, hogy nap mint nap olvassa a tartalmatlan es toxikus hozzaszolasaidat? "1madridista" persze1madridista írta:Meg a tehetseg oke... iszonyatos tehetsege van ahhoz h a szart is el tudja adni... de az intellektusintellektusaval es a tehetsegevel![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 23., vasárnap 12:06
Meg a tehetseg oke... iszonyatos tehetsege van ahhoz h a szart is el tudja adni... de az intellektusintellektusaval es a tehetsegevel
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 11:47
Berlinben meg keselt egy 19 eves szir “ferfi”, milyen meglepo.. ez mar az a generacio akik az utobbi 10-15 ev terrortamadasain es az ISIS agymosasan “szocializalodtak”. Cudar vilag var europara ezekkel a migransokkal a fedelzeten. Foleg a nemetek, belgak meg osztrakok fogjak megszivni. Hala Orbannak ebbe a putri orszagba nem akarnak letelepedni.1madridista írta: Franciaorszagban rohangalo keses allahuakbar homokfuto votma?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 23., vasárnap 11:42
azert mondom, hogy jot huzott toni, mert kenytelen volt egy rossz es egy megrosszabb opcio kozul kivalasztani a kevesbe karosat, kenyszerbol kellett cselekedjentibi18 írta: Szerintem, ha összejön a találkozó, az lett volna az igazi táptalaj a propagandának.
Nem csak asszonyverő lett volna, hanem pedofilsimogató is. Azért vitte a karácsonyi ajándékokat is, mert vonzódik a gyerekekhez. Ki tudja, mit akart volna cserébe stb. Sajnos azt továbbra sem szabad elfelejteni, hogy mekkora ereje van ennek a kommunikációnak itthon, hogy mennyire könnyű befolyásolni a társadalom egy jelentős részét. Én nem tartom rossz döntésnek, hogy ez elmaradt. Egyelőre.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 23., vasárnap 11:41
Szar erzes latni, hogy valaki az intellektusaval es a tehetsegevel megel a piacrol, mi? Fideszes korokben ilyet nem latni.1madridista írta:Majd elad meg 40 diszdobozos metafizikat a sok bohoc megveszi az ezobullshitjet azt meg van oldva...kozben puzseron latszik, hogy jol odavert ez most neki, mar donate oldalt osztott meg, mert elvileg tobb tizmillios a kar az elmaradt esemeny miatt.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 23., vasárnap 11:40
Mondjuk az ilyen próbák kellenek is. Pl. ha MP és Puzsér a vihar lecsendülése után ezt mégis valahogyan meg tudnák beszélni, pótolni a dolgokat, az sokat dobhatna mindkettőjük megítélésén. Főleg előbbién, mert egy réteget sikerülne magáról ledobni, ami a forrófejűség vádját illeti.'shutterisland írta: mindenesetre ez most ugyes csel volt rogantol, lathatoan vihart kavart a biliben vele, mp kvazi felelembol kellett cselekedjen, puzser hatalmasat bukoty anyagilah, es nyilvan igy mp-vel is kialakult koztuk egy problema.
plusz eleg sokak szerint most hibazott mp.
toni eddigi huzasai nem ultek, ez most okozott azert egy kis damage-t.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 23., vasárnap 11:40
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 23., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 23., vasárnap 10:13
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem