Alaba wants to start against Atlético Madrid in the Champions League, which would mean Asencio drops to the bench. It is up to Ancelotti to decide who will partner with Rüdiger.
— @diarioas
Kicsit megijesztenek az ilyenek

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 23., vasárnap 10:42
Szerintem elertunk a szezonban ahhoz a szakaszhoz, hogy nem kell kitomni az ellenfeleket, eleg egy egy golos, szereny gyozelem!Pad'em írta: Amúgy az AS azt írja, hogy Cama vagy Tchou közül csak az egyik kezd ma Modric mellett, és Brahim fog Jude helyett. Az jobban tetszene, ezt a Gironát egy támadó felállással ki lehet tömni.
Güler sztem a kupameccsen kezdeni fog Endrickkel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 23., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. február 23., vasárnap 9:36
nzooli93 írta:Ha ma sem jatszik,akkor tényleg csomagolhat nyáron máshová. Hétközben Soci, aztán Betis idegenben. Ezeken nyilván nem fog játszani nagyon. Ha egy Girona ellen otthon is berak inkább ket vkpt a 40 eves Modric mellé,akkor tenyleg soha nem fog játszani nála.wZoLee7 írta: Nekem ez a kp nem tetszik. Most h nincs Beli be kellene dobni a posztjara Gulert. Valahogy a 2 francia szerintem egyutt nem mukodik
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 23., vasárnap 9:22
Ha ma sem jatszik,akkor tényleg csomagolhat nyáron máshová. Hétközben Soci, aztán Betis idegenben. Ezeken nyilván nem fog játszani nagyon. Ha egy Girona ellen otthon is berak inkább ket vkpt a 40 eves Modric mellé,akkor tenyleg soha nem fog játszani nála.wZoLee7 írta: Nekem ez a kp nem tetszik. Most h nincs Beli be kellene dobni a posztjara Gulert. Valahogy a 2 francia szerintem egyutt nem mukodik
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 23., vasárnap 9:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 23., vasárnap 8:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 21:00
CourtoiswZoLee7 írta: Rudigert nem kellene eroltetni, ha Alaba kezd azzal nincs baj. Ceba helyett gondolom Modric es mellette Tchoua es Cama?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 22., szombat 18:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 22., szombat 10:11
Óvatosan még ezzel, pár hét alatt kiszállhatunk mindenből, de valóban jók a jelek.Sierra írta: Tenyleg hihetetlen h mindig tavaszra all ossze a gepezet.hany eve mar. Az osz hol jo hol docogos, a december-januar az mindig gatya ami a jatekot illeti, aztan verszemet kapnak es marciusra fullon porog mindenki
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 21., péntek 21:03
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 21., péntek 20:34
Tavaszra megköt a beton megintPad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 21., péntek 14:41
pár hónapja várok ilyen hírt Asencioval kapcsolatban…Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 21., péntek 13:35
meg see merték ellen próbálni, auraFaust írta:Great performance, a City nem ment at a felpalyan kb, a labda elkerulte vigyori baratunkat. Alltime legjobb labda nelkuli balhatved.Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()
HozzászólásSzerző: fiore » 2025. február 21., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 21., péntek 11:43
Great performance, a City nem ment at a felpalyan kb, a labda elkerulte vigyori baratunkat. Alltime legjobb labda nelkuli balhatved.Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 21., péntek 11:35
"HAS CEMENTED"Pad'em írta: Ferland Mendy's great performance against Manchester City has cemented his position to start in the big games.
— @marca
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 21., péntek 10:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 21., péntek 10:24
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem