0-4-es el classico utan ugyanaz a helyzet.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 23., vasárnap 9:39
0-4-es el classico utan ugyanaz a helyzet.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 23:27
Jó hát az, hogy 38 forduló után is pontegyenlőség legyen az ilyen 100évente van kb. Nyilván lehetséges de kurva ritka főleg ilyen naptárral. Legkésőbb a clasicon eldől a dolog. Én most örülök mert azthittem minuszban vagyunk.Nincs más hátra mint kevesebbszer botlani mint őkLosMerengues írta:Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 23:19
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 22., szombat 23:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 23:10
Szóval meg kell csapni őket 5-0ra...LosMerengues írta:Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 22., szombat 23:07
Pontegyenlőséggel, csak ugye az egymás elleni eredményben az őszi 0-4-gyel elég szarul állunk. Meg ugye gólkülönbségük is jobb.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 23:06
Igen, ez a baj.dzsi91 írta: Várjunk már ezek pontegyenlőséggel voltak elsők? Én azthittem 1 pontos előnyük van.Most nézem, hogy 3 pontra vagyunk -1 meccsel.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 23:04
Érdekes az az ügy is milyen szépen elhalkult. Valahogy senki nem tajtékzik. Most is egy olyan játékos lött gólt akinek játszania se lenne szabad a liga szerint.ferni írta: Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 23:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 22:58
Az elmúlt 3 meccsünk után ezt kijelenteniLosMerengues írta:Lehet most bátor leszek, de én ki merem jelenteni, hogy nincs olyan bíró, aki ezt elvette volna bármelyik csapattól, még akár tőlünk sem.ferni írta: https://x.com/Izu__Official/status/1893415560257384747/
https://i.ibb.co/wF1KmypB/Gka-7j5-Xc-AAKRc-S.jpg
Pedri leshelyzeten áll és mellette lövi el a labdát Olmo.
Van esély, hogy zavarta a kapust.![]()
![]()
Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet![]()
Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt![]()
Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 22., szombat 22:54
Lehet most bátor leszek, de én ki merem jelenteni, hogy nincs olyan bíró, aki ezt elvette volna bármelyik csapattól, még akár tőlünk sem.ferni írta: https://x.com/Izu__Official/status/1893415560257384747/
https://i.ibb.co/wF1KmypB/Gka-7j5-Xc-AAKRc-S.jpg
Pedri leshelyzeten áll és mellette lövi el a labdát Olmo.
Van esély, hogy zavarta a kapust.![]()
![]()
Jó persze, én se vettem volna el, csak előttem a kép, ahogy ezt neki állnak VARozni, ha mi lövünk ilyet![]()
Lehet ha nekifut egy Las Palmas védő Pedrinek, akkor elveszik a gólt, mint az előző heti Rayo gólt![]()
Amúgy szépen felverte az az Olmo akit regisztrálni se tudtak, csak megint összecigánykodtak valamit...![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 22., szombat 22:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 22:50
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 22., szombat 22:49
Teljesen egyértelmű volt, hogy les, ráadásul ott van a félautomata lesrendszer, nem tudom mit kell ezen ennyi ideig nézegetni, meg utána kihívni a bírót, aki megint percekig nézi. De legalább pár sárgát ki lehetett osztogatni mind2 csapat játékosainak, meg megvolt a feszkó. Amúgy ha nincs les előtte, akkor egyértelmű tizi lett volna.dzsi91 írta: 1-0nál, 79ik percben tiziganyús eset amit nyilvánvaló volt, hogy nem fújnak be a barsza ellen de azért 5-6 percig nézegették addig is telik az idő![]()
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2025. február 22., szombat 22:49
Durva volt, hogy F. Norbi szerint a barcas konyoke az a valladzsi91 írta: 1-0nál, 79ik percben tiziganyús eset amit nyilvánvaló volt, hogy nem fújnak be a barsza ellen de azért 5-6 percig nézegették addig is telik az idő![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 22., szombat 22:46
Mondjuk ha nem volt les, sima tizi. Ha les volt, mire vártak?dzsi91 írta: 1-0nál, 79ik percben tiziganyús eset amit nyilvánvaló volt, hogy nem fújnak be a barsza ellen de azért 5-6 percig nézegették addig is telik az idő![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 22., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 22., szombat 22:46
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 22., szombat 22:42
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem