BLevi96 írta:https://x.com/MahiTomura2/status/188602 ... 56760?mx=2zsírosdeszka írta:
A Barca ágai nincsenek meg?

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. február 23., vasárnap 21:50
BLevi96 írta:https://x.com/MahiTomura2/status/188602 ... 56760?mx=2zsírosdeszka írta:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 23., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 23., vasárnap 9:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 23., vasárnap 9:10
igen, erosebbek az agaitok, de ezt elegge eltorzitja, hogy nalatok tobb a negyeddontos parharc, illetve azon felul van egy rakas elodonto es donto is, evidens, hogy ott mar topcsapatok vannak.flori írta:![]()
![]()
![]()
Hagyjuk is.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 23., vasárnap 0:38
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 23., vasárnap 0:32
https://x.com/MahiTomura2/status/188602 ... 56760?mx=2zsírosdeszka írta:A Barca ágai nincsenek meg?
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. február 22., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 22., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 22., szombat 21:40
Sorold már az EL ágakat, köszi.Sebestyen írta:Sierra írta:
Annyira allnak a csod szelen hogy az elmult 3 evben 230 millioert igazoltak jatekosokat.
Aki ezeket a “veletlen egybeeseseket” nem latja, az probaljon meg nyitott szemmel jarni.
Most 50 százalék volt hogy erre az ágra kerüljön.
A Realnak az elmúlt pár évben nagyon kemény volt a sorsolása. De volt azelőtt hogy EL ágakat kapott. Akkor a Real fizette volt le az UEFA-t?
HozzászólásSzerző: Sebestyen » 2025. február 22., szombat 21:37
Sierra írta:Annyira allnak a csod szelen hogy az elmult 3 evben 230 millioert igazoltak jatekosokat.Sebestyen írta:Szerinted akkor az amúgyis csőd szélén álló Barcelona lefizeti az Uefa-t, Laliga-t s mindent?
A föld véletlenül nem lapos? A Balaton létezik? Vagy az is tagadva van?
Aki ezeket a “veletlen egybeeseseket” nem latja, az probaljon meg nyitott szemmel jarni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 22., szombat 20:47
Annyira allnak a csod szelen hogy az elmult 3 evben 230 millioert igazoltak jatekosokat.Sebestyen írta:Szerinted akkor az amúgyis csőd szélén álló Barcelona lefizeti az Uefa-t, Laliga-t s mindent?
A föld véletlenül nem lapos? A Balaton létezik? Vagy az is tagadva van?
HozzászólásSzerző: Sebestyen » 2025. február 22., szombat 20:04
Szerinted akkor az amúgyis csőd szélén álló Barcelona lefizeti az Uefa-t, Laliga-t s mindent?ELSiete írta: Az a baj, hogy ha el is jutnánk döntőig a Barcahoz, addigra nem kis csapatokat kellene magunk mögött hagyni. Nem tudom, hogy ez a keret alkalmas-e ilyesfajta csodákra. Megint nagyon igazsagosra sikerült a sorsolás. De persze biztos véletlen alakul így hogy a Barca nyomorék ágra kerül, mi meg a legjobb csapatok ágaira. Ezt a mesét csak a barca drukkerek hiszik el, mert addig sem kell az igazsággal szembesülniük. Persze lehet mosolyogni, meg el terelni a témát hogy hát a Barca kisebb csapatok ellen is kiesett már, attól még majd egyszer nem fog. Persze adjunk nekik mindig kisebb csapatokat, juj most mi lesz.Mi párhuzamosan a spanyol bajnokságban is küzdeni fogunk, a hétvége utan nyilvánvaló, hogy melyik csapattal akarnak ismét bajnoksagot nyeretni. Fel nem tudom fogni, hogy ennek a felszopkodott, kamus csapatnak hogy lehet drukkolni. Ekkora hátszéllel soha senki nem rendelkezett még. Jah de, Messi.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 22., szombat 15:39
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 22., szombat 15:13
Mondjuk az, hogy ez értelmes e, az is megkérdőjelezhető, sztem ez az egyenes ág a döntőbe pont a másik véglet.realbeckham írta:Hol, merre található ez az értelmes faj? Szeretném őket megfigyelni.ateeemadrid írta:
Én minden barcastol azt olvastam...
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 22., szombat 12:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 22., szombat 11:07
Én is általánosságban írtam. Semmi olyat nem kell látnod amit nem akarsz.Remy írta: Nekem se, altalanossagban irtam. Barmilyen tema behelyettesitheto.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 22., szombat 11:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 22., szombat 11:04
Képzeld, rá tudsz menni már az első ilyen posztnal a tiltás és társaira és akkor nem fog ilyen szart dobálni.Remy írta:Az a baj, hogy X-en, ha bekerül a fos az algoritmusodba, azokat fogja eléd tolni, aztán kialakul egy olyan kis mikrokörnyezet, ahol azt hiszed, hogy ez a nagy többség, holott nem, csak az ugyanarra épülő szarokat dobálja be folyamat. Elég egy linkre kattintás, vagy ha facen egy csoportban elküld egy haverod neked egy olyan posztot, amitől behánysz.Pad'em írta:
Twiterren elég sűrűn megfigyelhetőek ahogy vadon legelésznek, napkeltétől napnyugtáig aktívak.
Nagyon rossz.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem