kozbe marco fiatok duplajaval utik oket, melle 2 rashford golpassz.Sierra írta: Palmer gyerek nagyon leeresztett, pedig bitangul kezdte a szezont. Nem tudom mi tortenhetett h ennyire visszaesett.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 22., szombat 20:24
kozbe marco fiatok duplajaval utik oket, melle 2 rashford golpassz.Sierra írta: Palmer gyerek nagyon leeresztett, pedig bitangul kezdte a szezont. Nem tudom mi tortenhetett h ennyire visszaesett.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 22., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 22., szombat 19:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 22., szombat 19:16
mondjuk az egy prime cr volt, aki moge beallt a real es benz, nem pedig a unitedben jatszo 37-38 eves cr.Egy Real Madrid be tudott állni CR mögé 100%ig, egy Karim Benzema beáldozta karrierje papíron legjobb éveit, hogy CRnek és a klubnak jó legyen, erre ezek a csöves szerencsétlenek meg látjuk mire jutottak vele...
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 22., szombat 17:58
Tenhaag kapott tobb mimt 3 evet, elkoltottek a vilag penzet kizarolag azokra akiket o akart. Amorim meg megkapta a korabbi tenhaag ismerosoket akiket odavitt.Pad'em írta: Ez az Amorim ugyanakkora kókler ha nem nagyobb. Egy közepesnél jobb edző az új csapatának majd minden esetben ad legalább egy 10-15 meccs boostot ha mást nem is, ez meg minden idők legszarabb mérlegét produkálja az első napjától kezdve. Rohad minden az alapoktól kezdve a MUnál, új tulaj is egy nímand, de ez az Amorim kb olyan mint amikor Villas Boast hitték az új Mourinhónak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 22., szombat 17:56
Ez az Amorim ugyanakkora kókler ha nem nagyobb. Egy közepesnél jobb edző az új csapatának majd minden esetben ad legalább egy 10-15 meccs boostot ha mást nem is, ez meg minden idők legszarabb mérlegét produkálja az első napjától kezdve. Rohad minden az alapoktól kezdve a MUnál, új tulaj is egy nímand, de ez az Amorim kb olyan mint amikor Villas Boast hitték az új Mourinhónak.Galacticos írta: Azt adom hogy tenhaag egy kokler volt, de mostmar azert az elmult bo evtizedbe minden edzojuk megbukott, kirugtak, nem hozta az elvart eredmenyeket. Ez nem lehet veletlen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 22., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 22., szombat 17:43
Ja hat az jogos, meg is erdemlik szerintem azok utan amit crrel muveltek. A tortenelmuk legjobb jatekosa, ott volt a kesz ajanlat a citytol gyakorlatilag beleulhetett volna a tutiba de o inkabb oket valasztotta. Toronymagasan hazigolkiraly lett, annyi golt lott hogy azota eltelt 3 ev de szerintem meg mindig senki nem lott annyit mint o ott masfel ev alatt de o volt a fek, ot kellett eluldozni.Remy írta: Valószínűleg Mou és CR sem véletlenül mondták, amit mondtak. De hát not arrogant, just better ugye... ők elhiszik, hogy nem saját maguk a legnagyobb probléma.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 22., szombat 17:27
Valószínűleg Mou és CR sem véletlenül mondták, amit mondtak. De hát not arrogant, just better ugye... ők elhiszik, hogy nem saját maguk a legnagyobb probléma.Galacticos írta: Azt adom hogy tenhaag egy kokler volt, de mostmar azert az elmult bo evtizedbe minden edzojuk megbukott, kirugtak, nem hozta az elvart eredmenyeket. Ez nem lehet veletlen.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 22., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 22., szombat 17:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 22., szombat 17:16
Ami engem a legjobban zavar, hogy most már 3 hónappal az érkezése után sem látszik egyébként, hogy mi a francot akar játszani a csapat.Pad'em írta:Hihetetlen, hogy találtak még egy ten Hagnál is nagyobb kóklert'shutterisland írta:
tradicionalis szempontbol igen, de ezzel a kerettel bizony a 15.-ek a tabellan.
btw ma is egnek 2:0-ra eddig.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 22., szombat 16:06
Egyetértünk.ferni írta:Nem a döntés helyessége a kérdés, hanem hogy befolyásolja a VAR a bírókat szándékosan.Tjacks írta: Akkorát homorított Young hogy nem igaz, azokból a felvételekből amit mutattak legalábbis.
Egy jól megalapozott döntéshez mutassák meg szerencsétlenneka a közeli, hátuli szögből is könyörgöm, ahol látszik is valami, pl a mezhúzás.
Azt majd a bíró eldönti mi van.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 16:03
Nem a döntés helyessége a kérdés, hanem hogy befolyásolja a VAR a bírókat szándékosan.Tjacks írta: Akkorát homorított Young hogy nem igaz, azokból a felvételekből amit mutattak legalábbis.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 22., szombat 16:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 15:53
És ez teljesen szándékos az a szomorú.gutihaz14 írta: nekem is feltunt hogy a kapu mogotti kamerakepet egyaltalan nem mutattak a sporinak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 22., szombat 15:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 15:48
VAR szobában eldöntötték, hogy nem tizi, majd kihívták a bírót bohóckodni, mintha dönthetne bármiről is ebben az esetben.Yazid írta:Azt neztem en is, ez ellenünk automatice tiziTjacks írta: Bravó a VARnak az Everton-MUn, spanyolban ezt vissza se nézik!!!!(Nekünk)![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 22., szombat 15:38
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem