géza írta:
Miert mindig az a valasz, hogy de akkor ki? Szerintem minden Tisza kritizalo, de ellenzeki forma tisztaban van azzal, hogy nincs mas, rozsabimbo se irta sehol, hogy ne szavazna rajuk pl., csupan annyit, hogy elvarhato lenne par teljesen jogosan elvarhato dolog ettol a parttol. Erre azzal jonni mindig, hogy hat ember nincs mas, a fidesz szar, orulj ennek, es csak igy lehet, az szerintem nem jo erv, raadasul azok a dolgok amik a legtobb embert zavarnak, az szerintem nem okozna komoly valasztokiesest.
Az egyetlen, de tényleg jóformán az egyetlen közös a Tisza szavazokban(legalábbis nagyon remélem), hogy MP visszaállítja a demokratikus rendet. A jogállamot, ha úgy tetszik. Az igazságos választásoktól, a médián át, a kozbeszerzésekig és így tovább. Na, ha erre lerakna 10 pontot, amit benyújt a hivatalba lépése után, akkor asszem felmenne 50%-ra, a jelenlegi 40%. Csak rohadtul nagy kérdés az jelenleg, hogy emnnyire akarja ő ezt. Egyelőre azt látom, hogy a Partizant ne támogassuk, Puzsért beleverte egy 30-40 milliós adósságba, az Átlátszó ügynök, aki ellentmond, kérdez, vagy tényekkel provokál(

),az propagandista.
Meglátjuk mi lesz, de egyelőre a kormányvaltási szándékot raknám nála az első helyre, és a rendszerváltás azért nem tűnik a top5-ben lévőnek....