Ja hat az jogos, meg is erdemlik szerintem azok utan amit crrel muveltek. A tortenelmuk legjobb jatekosa, ott volt a kesz ajanlat a citytol gyakorlatilag beleulhetett volna a tutiba de o inkabb oket valasztotta. Toronymagasan hazigolkiraly lett, annyi golt lott hogy azota eltelt 3 ev de szerintem meg mindig senki nem lott annyit mint o ott masfel ev alatt de o volt a fek, ot kellett eluldozni.Remy írta: Valószínűleg Mou és CR sem véletlenül mondták, amit mondtak. De hát not arrogant, just better ugye... ők elhiszik, hogy nem saját maguk a legnagyobb probléma.
Viszont az a keret az mar minden csak nem top, borzasztoan leepult foleg ha azt nezzuk hogy kozben ebbe vilagszinten top penzeket raktak. Es evrol evre gyengultek.
Van egy schmeichel doku film 2 reszes kb masfel ora, ajanlom mindenkinek, nem kell tulgondolni nem egy nagy extra de mai united mellett azert erdekes hogy ott folyamatosan azt nyomtak hogy aki a unitedbe focizik atkell vennie egyfajta mentalitast es kemenyseget es birnia minden kritikat meg stb. Hat ez ma mar nincs igy.
Lenyegtelen igazabol hogy amorimmal vagy massal, egy teljes rebuldiet kéne tolni es azokat akikkel evek ota nem megy elengedni. Ott az utanpotlasuk tobb igeretes es jo jatekos jott fel mostanaban, azt nekem senki ne mondja ha elengednek a kiskiralyokat es feltoltenek a kereteket ifikkel akkor sokkal rosszabbak lennenek ennel.
Es most is mi a terv? A pl penzugyi szabalyok miatt kiarusitjak a sajat nevelesu piackepes jatekosaikat...