Bajnokok Ligája
- flori
Re: Bajnokok Ligája
Undorító pöcegödör a twitter, a fanpagek konkrétan a legalja kommunikációs felületek. Akiknek nincs felhasználója, azok képzeljék el az eurobarcat felszorozva kétszázzal. Az van ott.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ateeemadrid
Mondjuk az, hogy ez értelmes e, az is megkérdőjelezhető, sztem ez az egyenes ág a döntőbe pont a másik véglet.realbeckham írta:Hol, merre található ez az értelmes faj? Szeretném őket megfigyelni.ateeemadrid írta:
Én minden barcastol azt olvastam...

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Feyenoordnal edzocsere lesz, RvP lesz az uj edzojuk. Kicsit fura, hogy a megbizott edzo nem kap lehetoseget, amikor vele jutottak tovabb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én is általánosságban írtam. Semmi olyat nem kell látnod amit nem akarsz.Remy írta: Nekem se, altalanossagban irtam. Barmilyen tema behelyettesitheto.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nekem se, altalanossagban irtam. Barmilyen tema behelyettesitheto.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Képzeld, rá tudsz menni már az első ilyen posztnal a tiltás és társaira és akkor nem fog ilyen szart dobálni.Remy írta:Az a baj, hogy X-en, ha bekerül a fos az algoritmusodba, azokat fogja eléd tolni, aztán kialakul egy olyan kis mikrokörnyezet, ahol azt hiszed, hogy ez a nagy többség, holott nem, csak az ugyanarra épülő szarokat dobálja be folyamat. Elég egy linkre kattintás, vagy ha facen egy csoportban elküld egy haverod neked egy olyan posztot, amitől behánysz.Pad'em írta:
Twiterren elég sűrűn megfigyelhetőek ahogy vadon legelésznek, napkeltétől napnyugtáig aktívak.
Nagyon rossz.
Nekem pl. semmi ilyen Yamal imadat, meg társai nem jönnek fel, pedig pörög az X elég sokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy X-en, ha bekerül a fos az algoritmusodba, azokat fogja eléd tolni, aztán kialakul egy olyan kis mikrokörnyezet, ahol azt hiszed, hogy ez a nagy többség, holott nem, csak az ugyanarra épülő szarokat dobálja be folyamat. Elég egy linkre kattintás, vagy ha facen egy csoportban elküld egy haverod neked egy olyan posztot, amitől behánysz.Pad'em írta:Twiterren elég sűrűn megfigyelhetőek ahogy vadon legelésznek, napkeltétől napnyugtáig aktívak.realbeckham írta:
Hol, merre található ez az értelmes faj? Szeretném őket megfigyelni.
Nagyon rossz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Twiterren elég sűrűn megfigyelhetőek ahogy vadon legelésznek, napkeltétől napnyugtáig aktívak.realbeckham írta:Hol, merre található ez az értelmes faj? Szeretném őket megfigyelni.ateeemadrid írta:
Egyik legnagyobb Barcás x oldal ki is tette sorsolás után, hogy ez az ő évük, most ott lesznek Münchenben

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hol, merre található ez az értelmes faj? Szeretném őket megfigyelni.ateeemadrid írta:
- ateeemadrid
Én minden barcastol azt olvastam, hogy sima a sorsolásuk, és idén nincs mese, meg kell nyerniük. Amúgy könnyű sorsolás ide vagy oda, hullámzóak nagyon, sztem meg fognak izzadni már a Benfica ellen is.realbeckham írta: A hozzászólások többsége ezt illetően arról szól, hogy már a csoportjuk is nehéz volt es most egy benfica, németek, inter az sokkal nehezebb, mint a miénk. Es a feyenordot sem szabad leírni!
Meg amugy is, reallal vannak a birok. Meg city B csapatot könnyű volt.
Ők ezt teljesen más szemmel nézik mint mi. Mint mikor bemeselsz magadnak valamit es elhiszed a végén.
Idén is ugyanaz a recept itt. Már megint rendet kell tenni. Megint mindegyik kis korszakoska csapatocskár, bajnokocskát nekünk kell eltakaritani az utbol. De ezt rajtunk kívül senki más nem igy latja. Fent van a szemellenző ilyenkor.
Amúgy most lehetne kihasználni a keretünk mélységét, mert az Atleti Barca duónak is iszonyat nehéz a naptárja, és lófasz kereteik vannak.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A hozzászólások többsége ezt illetően arról szól, hogy már a csoportjuk is nehéz volt es most egy benfica, németek, inter az sokkal nehezebb, mint a miénk. Es a feyenordot sem szabad leírni!
Ők ezt teljesen más szemmel nézik mint mi. Mint mikor bemeselsz magadnak valamit es elhiszed a végén.
Idén is ugyanaz a recept itt. Már megint rendet kell tenni. Megint mindegyik kis korszakoska csapatocskár, bajnokocskát nekünk kell eltakaritani az utbol. De ezt rajtunk kívül senki más nem igy latja. Fent van a szemellenző ilyenkor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Az a baj, hogy ha el is jutnánk döntőig a Barcahoz, addigra nem kis csapatokat kellene magunk mögött hagyni. Nem tudom, hogy ez a keret alkalmas-e ilyesfajta csodákra. Megint nagyon igazsagosra sikerült a sorsolás. De persze biztos véletlen alakul így hogy a Barca nyomorék ágra kerül, mi meg a legjobb csapatok ágaira. Ezt a mesét csak a barca drukkerek hiszik el, mert addig sem kell az igazsággal szembesülniük. Persze lehet mosolyogni, meg el terelni a témát hogy hát a Barca kisebb csapatok ellen is kiesett már, attól még majd egyszer nem fog. Persze adjunk nekik mindig kisebb csapatokat, juj most mi lesz.
Mi párhuzamosan a spanyol bajnokságban is küzdeni fogunk, a hétvége utan nyilvánvaló, hogy melyik csapattal akarnak ismét bajnoksagot nyeretni. Fel nem tudom fogni, hogy ennek a felszopkodott, kamus csapatnak hogy lehet drukkolni. Ekkora hátszéllel soha senki nem rendelkezett még. Jah de, Messi.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Áttették szombat 18:30ra. https://www.realmadrid.com/en-US/news/f ... 14-02-2025Pad'em írta:Gondolom átteszik majd a Betis meccset szombatra. Úgy lenne 3-3 nap a Soci meg az Atma meccsek közt. Bár a spanyol szövetséget ismerve ki tudjaTjacks írta:
Betis után 2 nappal már UCL?![]()
![]()
2013.05.28
11.45
11.45
- Pad'em
Gondolom átteszik majd a Betis meccset szombatra. Úgy lenne 3-3 nap a Soci meg az Atma meccsek közt. Bár a spanyol szövetséget ismerve ki tudjaTjacks írta:Betis után 2 nappal már UCL?Pad'em írta: 23/02: Girona(16:15)
26/02: R. Sociedad(21:30) COPA
02/03: Betis(16:15)
04*/03: AtleticoUCL
08*/03: Rayo Vallecano
12*/03: AtleticoUCL
16*/03: Villarreal
![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg nem akarok barca elleni döntőt ha eljutunk addig. Az idei meccsekből kiindulva meg főleg. Semmi szükségem arra hogy a meccs után évekig okádják a szart magukból, essenek ki már a döntő előtt, akár már most, annak én sokkal jobban örülnék.
Ha a Real - Barca döntő összejönne, és ott valahogy legyőznénk ezt a nyugger Lewandowski - cibbány Raphinha - mindenkidőlegnagyobbtehetsége Dzsamal névsort, nálam meg lenne bocsájtva az összes nagy zakó ellenük az elmúlt 15 évből. Annál nagyobb elégtételt nem lehetne venni rajtuk, ahogy a 10 éve hőnáhított trófeát elhalásszuk előlük a döntőben. Látni ahogy összetörve sírnak. Ahh hatttalmas lenne.

- flori
A nagy lófact. Lenézték majd beszartak a fiúk, a barca meg köszönte szépen, feltörölte velünk a padlót. Hol van ez a brigád a 2009-11-es csapathoz képest? Na, tőlük lehetett fosni. Ezt a mostanit koncentrálva meg lehet verni.Yazid írta:A barca egy pöppet jobb csapattomi_b írta: A Barca ellen ugyanazzal a taktikával kellene kiállni mint a City ellen.
Vissza kell húzódni, be kell állni fegyelmezetten védekezni aztán ha megvan a labda, akkor fussanak a srácok elöl. Nem is értem eddig miért nem így játszottunk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
A barca egy pöppet jobb csapattomi_b írta: A Barca ellen ugyanazzal a taktikával kellene kiállni mint a City ellen.
Vissza kell húzódni, be kell állni fegyelmezetten védekezni aztán ha megvan a labda, akkor fussanak a srácok elöl. Nem is értem eddig miért nem így játszottunk.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
A Barca ellen ugyanazzal a taktikával kellene kiállni mint a City ellen.