Premier League
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Sztem amugy ha mi is a Premier Leagube tolnánk, nem hiszem hogy tudtunk volna ennyi BLt nyerni mint amennyit behuztunk. Nem lenezve a La Ligat, de azert a PL mas kavehaz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Milyen nőket? Az összes vele élt?hehetheoriginal írta: En nem ertem a noket telleg, hogy lehet ilyen cringe emberrel együtt elni, mint pepperoni
Minden rezdulese, atomja taszit emberkent![]()

- etele
Maximálisan osztom a véleményed a futball haláltusája a kibaxott tiki-taka xarral kezdődötthehetheoriginal írta: Ha nincs messi meg iniesta, akkor mindenutt alulteljesitett volna.
Aztan a sok otlettelen balfasz egyeb edzo meg benezte es elkezdte masolni a szarjat, meg is ölték szepen a futballt mara, maradt egy bappe utolso hirmondonak a kreativ focibol....

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem ertem a noket telleg, hogy lehet ilyen cringe emberrel együtt elni, mint pepperoni 
Minden rezdulese, atomja taszit emberkent

Minden rezdulese, atomja taszit emberkent

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
legalabb 3x (de lehet 4x ?) utottetek ki a bl-bol, rendesen beszopta o is es a sejkek is, hogy pont most ebben a 10-15 evben voltatok ilyen szinten a csucson.A Real az abnormalitás
miota behuztatok a decimat 2014-ben, senki mas nem nyert 1-nel tobbszor.
lathatoan ki van egve, legtobb meccse az elmult 15 evben top szinten a liga + kupa + bl harmasban osszesen neki van siman.
megfaradt a projekt, szethullott a maganelete, szerintem egy evet ki kellene uljon vagy szov.kapitanykodni egy kicsit, hogy ne jusson mourinho sorsara.
jelenleg meg top 5-nek tartom, de ossze kell szedje magat, mert a motta, slot, xabi, de zerbi, nagelsmann(?), stb vonal igeretesnek tunik.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Pep volt a fej, de az asszony volt a nyak... Most nyak híján elgurult a fej agyastul mindenestülrealbeckham írta: Én olyat olvastam, hogy valójában az asszony volt a taktikai géniusz, nem is pep. Így, hogy már ő nincs, ég a ház.
Lehet fake. Nem tudom eldönteni.
szuperliga.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem ha egy csapat rövid időn belül mondjuk 3 vagy 4 év alatt nyer 2 bl-t az mondható korszakosnak. Carlo Milanja, Pep barsza, delbosque Realja pl. Amit mi csináltunk az dinasztia volt. Distefanoékat lehet max odarakni.RaúlCF írta: Ha más szemszögből nézi az ember akkor meg teljesen normális ez a bl mennyiség. Egyedül a Real csinált a bl-ből anomáliát. Nem volt divat 10 éven belül többet nyerni, ha valakinek sikerült akkor az már hatalmas dinasztia volt. A legjobb csapatoknak sikerült 10 év alatt 1-2 cím kivéve a Realt. A Real jött és borított mindent. Sir Alex Man U, tikitaka Barca, Jupp Bayern, Ancelotti Milan. Generációs csapatok voltak és mégse jött össze. A Real az abnormalitás. Mindemellett valóban durván alulnyerte a magát európában a forrásaihoz képest.
A city-pool-bayern szégyelheti magát a korszakosnak csúfolt egyszezonos csapataikkal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ha más szemszögből nézi az ember akkor meg teljesen normális ez a bl mennyiség. Egyedül a Real csinált a bl-ből anomáliát. Nem volt divat 10 éven belül többet nyerni, ha valakinek sikerült akkor az már hatalmas dinasztia volt. A legjobb csapatoknak sikerült 10 év alatt 1-2 cím kivéve a Realt. A Real jött és borított mindent. Sir Alex Man U, tikitaka Barca, Jupp Bayern, Ancelotti Milan. Generációs csapatok voltak és mégse jött össze. A Real az abnormalitás. Mindemellett valóban durván alulnyerte a magát európában a forrásaihoz képest.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én olyat olvastam, hogy valójában az asszony volt a taktikai géniusz, nem is pep. Így, hogy már ő nincs, ég a ház.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha nincs messi meg iniesta, akkor mindenutt alulteljesitett volna.
Aztan a sok otlettelen balfasz egyeb edzo meg benezte es elkezdte masolni a szarjat, meg is ölték szepen a futballt mara, maradt egy bappe utolso hirmondonak a kreativ focibol....
thereisonly1ronaldo
Egy ekkora értékű csapatnál mindig is a BL volt/lesz a mérce. Egy Leicester is tudott pár éve premier league-et nyerni. Elismerem, brutál amit leraktak a bajnokságban, de az igazán kemény terep a bajnokok ligája, ahol csúnyán felsült. Főleg az elköltött 2 vagy hány milliárd euró után. Top10-ben simán, ezt nem is vitatom.Torgelle94 írta: De mi a fszért kéne leszámítani a hazai sikereket? Főleg, hogy angol csapatról beszélünk.. imádom az ilyen okfejtéseket.. simán ott van a top10 edzoben, azon belül meg ugyanolyan szubjektív a sorrend, mint a jatekosoknal
-
De mi a fszért kéne leszámítani a hazai sikereket? Főleg, hogy angol csapatról beszélünk.. imádom az ilyen okfejtéseket..Sierra írta: Így Guardiola 9 évét nézve a Citynél a hazai sikereket leszámítva elég nagy bukta a Citys időszaka. 9 év alatt összesen egy BL-t sikerült összehoznia, meg egyszer döntőztek. Pedig hányszor be voltak állítva a világ legjobb csapatának meg a legnagyobb esélyesnek. 9 év alatt, ezekkel a keretekkel játékosokkal kifejezetten gyenge szereplés az az 1 BL trófea. Aztán mégis minden idők egyik legjobb edzőjének van titulálva.![]()

Pont ma néztem meg a Pepe pirosat, majd az elvett gólunkat korábban, azért ilyen frissek az indulatok, feljöttek az emlékek'shutterisland írta: hat feri, a forum legmegszallottabb embere vagy, az fix.![]()
mondjuk a tisza temaban nem banom.![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat feri, a forum legmegszallottabb embere vagy, az fix.
mondjuk a tisza temaban nem banom.

mondjuk a tisza temaban nem banom.

Ezt jó mindig leírni, nem unalmas újra bepötyögniRealista24 írta: Ez a kommented is el van mentve, mint a Joselus?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a kommented is el van mentve, mint a Joselus?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És a két Barcás BL címébe ordas nagy csalások voltak nekik, Övrebo majd pár évre rá kamu RVP piros, kamu Pepe piros, visszavágón elvett gólunk.Sierra írta: Így Guardiola 9 évét nézve a Citynél a hazai sikereket leszámítva elég nagy bukta a Citys időszaka. 9 év alatt összesen egy BL-t sikerült összehoznia, meg egyszer döntőztek. Pedig hányszor be voltak állítva a világ legjobb csapatának meg a legnagyobb esélyesnek. 9 év alatt, ezekkel a keretekkel játékosokkal kifejezetten gyenge szereplés az az 1 BL trófea. Aztán mégis minden idők egyik legjobb edzőjének van titulálva.![]()
Citys BL győzelménél meg első meccsén mentünk a 2-0ért azt kint volt a labda, 1-1, utána meg gatya.
Majd a döntőben a világverő gárda felment telefosott gatyával, azt se tudták merre vannak arccal előre csak Lukaku kihagyott mindent.
Jó edző meg minden, de ilyen csapatokkal, ilyen végtelen pénz mellett ez nagyon a minimum amit összehozott, bajnokságot kell elismerni, hogy azokra tényleg összerakja a brigádot és elképesztő konzisztens teljesítményre képesek ott a csapatai.
5-6 BL címnél kéne tartania minimum.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. február 21., péntek 19:46-kor.
Így Guardiola 9 évét nézve a Citynél a hazai sikereket leszámítva elég nagy bukta a Citys időszaka. 9 év alatt összesen egy BL-t sikerült összehoznia, meg egyszer döntőztek. Pedig hányszor be voltak állítva a világ legjobb csapatának meg a legnagyobb esélyesnek. 9 év alatt, ezekkel a keretekkel játékosokkal kifejezetten gyenge szereplés az az 1 BL trófea. Aztán mégis minden idők egyik legjobb edzőjének van titulálva.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Equal pay.During a tour of Carrington, Sir Jim Ratcliffe asked women's team captain Katie Zelem what she did at Manchester United, despite her being a long-time player and England international.