Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 21., péntek 11:32

Meg lehet nézni a nagy ellenzék mire ment az elmúlt 15 évben, közelébe se voltak hozzájuk, egymás szétmarcangolásában azért ügyik voltak.

Húzhatja mindenki a száját, de ez működik, itt tart az emberek nagy része.
Ahogy írják is, most már nem azokat kell meggyőzni, akik látják egyértelműen, hogy OV mekkora egy szemétláda, hanem akik bizonytalan vagy nem teljesen elborult OV szavazók.

Fidesz szavazat helyetti Tisza kb duplán számít, de ha már eljut 1-2 emberhez, hogy mi megy és nem megy el szavazni is sokat érhet.

lehet itt nyomatni az elégedetlen dumát, de megint arról megy a téma, hogy MP nem ment el egy beszélgetésre, mikor épp le akarják bontani a maradék szabad sajtó maradékát is...
Megint a gumicsontról beszélünk, közben meg elég rosszak az előjelek, hogy mire készülnek Orbánék...
hogy bemutasson egy alternatívát amivel jobb lehet ennek az országnak
egy zsák krumpli is jobb alternatíva lenne

Orbán szerint nem az Európa-rekorder magyar infláció vitte el az emberek pénzét, hanem mi genetikailag ilyen óvatos duhajok vagyunk, és inkább nem költekezünk

:lol: :lol: :lol:

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 21., péntek 11:31

Rozsabimbo2019 írta:
filatáska írta:
Azok a milliók már úgyis rá szavaznak. Egy ideje már a fidesz szavazókra megy.
Ez a probléma. Visszaél ezzel a helyzettel, hogy ezek már úgyis rá szavaznak. Sajnos szavazókban gondolkodik, és nem abban ,hogy bemutasson egy alternatívát amivel jobb lehet ennek az országnak. Most meg nyomja a kis nyomorék fb oldalán a "visszatámadást", 2 éves ujsagcikkekkel, mintha lenne barmi esélye a propaganda ellen. Szomorú kis országunk, még szomorúbb jövő elé néz. Es ezen a világpolitika még sok-sok szintet mélyít. https://www.valaszonline.hu/2025/02/20/ ... ke-haboru/
Múlt szombaton tartottak egy egész napos eseményt, nagyon sok ötlettel, tervvel, ígérettel. Mindenki számára elérhető, írásos és video formában is. Véleményem szerint megmutatta ezzel már részben az alternatívát és azt is, hogy mit tartana meg, vagy mit hozna vissza. Ő, mióta a politikába lépett, mindenre reagál, reflektál, támad. Nagy részben azért is tart ott a pártja, ahol jelenleg tart. A jelenlegi pozíciójában, forrásokkal és támogatókkal, ez az egyik platform, ahol sok embert tud elérni, minimális befektetésből.

Nekem sajnos még nem alakult ki teljesen a jövőbelátó képességem, így pontosan nem látom, hogy vele szomorúbb lesz e a jövőnk. Viszont a múltunkat, azt már látom.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 21., péntek 11:19

Barmennyire is idealis lenne, itthon nem lehet levaltani a parazitakat azzal a politizalassal, ami elvarhato lenne. Itt hiaba mutogatna alternativakat, komoly, megvalosithato programot, reformokat, az emberek nagyja utana sem nezne vagy meg sem ertene.

Az eddigiek alapjan sajnos jol csinalja, amit csinal, nem tudtak elnyomni, besarozni, lejaratni. Az, hogy ez sokaknak nem tetszik, el tudom fogadni, en is szeretnek olyan orszagban elni, ahol nem a gyuloletkeltes, ellensegkep krealas, az emberek felelmeire osszpontosito kommunikacio, felelossegharitas es a poltikiai ellenfelek tamadasa az egyetlen ut, amivel ervenyesulni lehet, de most ez a helyzet es ezen a palyan kell mozogni. A 0. lepes egy normalis demokracia fele a fidesz eltavolitasa. Ha utana MP es a Tisza osszessegeben visszael az esetleges hatalmaval, akkor lehet megint lapozni. Ehhez persze nem lenne baj, ha nem lenne 2/3 kb soha tobbe es nem ujabb szemelyi kultusz epulne, de amig nincsenek eltakaritva a kormany tolvaj tagjai egytol egyig, addig szamomra belefernek into jelek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 21., péntek 10:50

hehetheoriginal írta:
és nem abban ,hogy bemutasson egy alternatívát amivel jobb lehet ennek az országnak
ahhoz túl hülye az emberek nagy része.
Megtanulta a mentorától, és politikai példakepétől(gyengébbeknek, ez OV) hogy a magyarok erre vevők. Ezt eszik napi szinten, magy étvággyal 16 éve. :agree:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 21., péntek 10:48

és nem abban ,hogy bemutasson egy alternatívát amivel jobb lehet ennek az országnak
ahhoz túl hülye az emberek nagy része.
thereisonly1ronaldo

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 21., péntek 10:39

filatáska írta:
hehetheoriginal írta: milliok várták a puzsér beszélgetést, sztem ez kurvanagy öngól most, az első igazi nagy hiba.
Ez a probléma. Visszaél ezzel a helyzettel, hogy ezek már úgyis rá szavaznak. Sajnos szavazókban gondolkodik, és nem abban ,hogy bemutasson egy alternatívát amivel jobb lehet ennek az országnak. Most meg nyomja a kis nyomorék fb oldalán a "visszatámadást", 2 éves ujsagcikkekkel, mintha lenne barmi esélye a propaganda ellen. Szomorú kis országunk, még szomorúbb jövő elé néz. Es ezen a világpolitika még sok-sok szintet mélyít. https://www.valaszonline.hu/2025/02/20/ ... ke-haboru/

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2025. február 21., péntek 10:07

filatáska írta:
hehetheoriginal írta: milliok várták a puzsér beszélgetést, sztem ez kurvanagy öngól most, az első igazi nagy hiba.
És Puzsérnak se hiányzik ez a cirkusz, főpolgármesteri alatt is voltak eü. problémái, ezzel valamennyire megvédik őt is. Kemény pár hete/hónapja lett volna, ha lemegy a vita. Nem ezek a szavazók kellenek neki most. Főleg vidék és a kistelepülések most az elsődleges, ahol erős a Fidesz.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 21., péntek 9:54

El Sie7e írta: És valószínűleg nem csak ebben tévedett a cikk írója de hétfő este visszatérünk ra
Remélem, igazad lesz. De a frakcióülésen elhangzottak alapján nem vennék rá mérget. Magyar állampolgárok politikai alapon történő országból való kitiltásáról beszélni bizony már autokrata cselekedet. Főleg, ha nyíltan felszólítja a fideszes képviselőket, hogy ezt emeljék törvényi szintre.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 21., péntek 9:51

nuevo_ericco írta:
El Sie7e írta:

A Parlament tavaszi ülésszaka ha jól tudom február 24 hétfőn kezdődik :)
Akkor hétfőn jelenti be. Valamiért úgy rémlett, hogy ma kezd el újra ülésezni a Parlament. Lehet a cikk írója tévedett.
Minden egyes ilyen lepessel maguk ellen dolgoznak, szoval csinaljak csak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. február 21., péntek 9:48

nuevo_ericco írta:
El Sie7e írta:

Akkor hétfőn jelenti be. Valamiért úgy rémlett, hogy ma kezd el újra ülésezni a Parlament. Lehet a cikk írója tévedett.
És valószínűleg nem csak ebben tévedett a cikk írója de hétfő este visszatérünk ra :D
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 21., péntek 9:28

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 21., péntek 9:26

El Sie7e írta:
nuevo_ericco írta:

Orbán valószínűleg holnap fogja bejelenteni a parlamentben, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal jogköreit kiszélesítik, ergo bárki, aki külföldi támogatást fogadott el az elmúlt években és beleszólt a politikába, elő lesz véve. Nem tudom, hogy a következmények mik lesznek, de a rendszert ismerve pénzügyileg fogják kivégezni ezeket a szerkesztőségeket, civil szervezeteket, de azon sem lepődnék meg, ha még ennél is tovább mennének, és youtuberekre, véleményformálókra is rátelepednének.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 21., péntek 9:25

hehetheoriginal írta: én továbbra is azt gondolom, hogy mp ezt elbaszta, nem szabad megfutamodni, visszavonulót fújni, előre kell menni agresszivba támadni, minden színtéren, platformon.
milliok várták a puzsér beszélgetést, sztem ez kurvanagy öngól most, az első igazi nagy hiba.
"akik azt hiszik, hogy ez csak az aljas mandiner cikkéről szól, azok tévednek. a teljes rogáni propaganda gépezet csőre volt töltve 2 hétre előre. soha egy szereplésemet sem mondtam le. és most sem véletlenül tettem."

MP-nek valaki gondolom megint szivárogtatott (mint az Evelines esetnél), valószínűleg jóval többet tud, mint ami megjelent a sajtóban eddig. Mi ezt nem tudhatjuk, mire készültek.

Rohadtul sajnálom én is persze, hogy elmaradt a beszélgetés

Egyébként közben meg is indította az ellentámadást a mai posztjában, ha jól látom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára swfan 2025. február 21., péntek 9:27-kor.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. február 21., péntek 9:23

nuevo_ericco írta:
Caraway írta: Tenyleg johetnek az orosz modszerek es mindenkinek kuss van meg gondolatrendorseg ahogy orwell megirta.
Orbán valószínűleg holnap fogja bejelenteni a parlamentben, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal jogköreit kiszélesítik, ergo bárki, aki külföldi támogatást fogadott el az elmúlt években és beleszólt a politikába, elő lesz véve. Nem tudom, hogy a következmények mik lesznek, de a rendszert ismerve pénzügyileg fogják kivégezni ezeket a szerkesztőségeket, civil szervezeteket, de azon sem lepődnék meg, ha még ennél is tovább mennének, és youtuberekre, véleményformálókra is rátelepednének.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 21., péntek 9:23

swfan írta:
Kercsó írta: amúgy a semlyénzsoltis vadászkastélyos pedofil ügyből nem lett végül semmi? nincs olyan érintett, áldozat, aki tanuskodna? vagy ez is csak egy urbanlegend?
Vadászház az, nem kastély :lol:

Az egész innen ered, a Schadl-Völner ügyből, az egyik gyanúsítottnál volt egy ilyen papír, amire felírta, hogy kit mivel lehet zsarolni: https://www.reddit.com/r/hungary/s/QLPZi96TSe
top komment a poszt alatt :lol: :lol: :fpalm:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 21., péntek 9:21

én továbbra is azt gondolom, hogy mp ezt elbaszta, nem szabad megfutamodni, visszavonulót fújni, előre kell menni agresszivba támadni, minden színtéren, platformon.
milliok várták a puzsér beszélgetést, sztem ez kurvanagy öngól most, az első igazi nagy hiba.
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 21., péntek 9:12

Kercsó írta: amúgy a semlyénzsoltis vadászkastélyos pedofil ügyből nem lett végül semmi? nincs olyan érintett, áldozat, aki tanuskodna? vagy ez is csak egy urbanlegend?
Vadászház az, nem kastély :lol:

Az egész innen ered, a Schadl-Völner ügyből, az egyik gyanúsítottnál volt egy ilyen papír, amire felírta, hogy kit mivel lehet zsarolni: https://www.reddit.com/r/hungary/s/QLPZi96TSe

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. február 21., péntek 9:04

amúgy a semlyénzsoltis vadászkastélyos pedofil ügyből nem lett végül semmi? nincs olyan érintett, áldozat, aki tanuskodna? vagy ez is csak egy urbanlegend?
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. február 21., péntek 9:02

A napokban hiányolt Ábrahám Róbert tényfeltárását a baliberális pedofil hálózatról. Ígérgetés, később kiderült valójában hazudozás ment, hogy Lakatos Márk és pedofil hálózata le lesz bukta, Bayer békemenetre is hívta volna a népet, de sajnos az átlag hőmérséklet lement addigra 13 fok alá, úgy pedig már nem menetelünk. Ez is nevetséges és szánalmas volt. Kb, mint amikor a minelnök tavaly attól tartott, hogy ha nem módosítanak a köztelnük kegyelem adásának menetén, akkor a végén még valaki a jövőben hozzájuk hasonló módon egy pedofilt vagy annak bűnsegédét mentené fel. Itt már nem is a hülyéknek játszás megy, csupán a nekünk szabad nektek meg nem, ti dögöljetek meg önzési elv alapján működik minden.
Aztán itt a Puzsér ügy... Egyre inkább azt érzem, hogy nekünk ez kell, nincsen fantáziánk egy könnyű és tartalmas élet leélésére, inkább jöjjenek a testi fogyatékos megafonosok meg a 60 éves tini DJ jeszy és okádjon savat.
Igazából meglep, hogy Puzsér több ezer órás hanganyagából csak most lett szexuális deviancia kiemelve, eddig is lett volna rá lehetőség. Csak remélni tudom, hogy most nem fog fél év rámenni arra, hogy a kormány a gondolat bűnt büntetőjogi kategóriába akarja sorolni. Így is évtizedes lemaradásunk van a volt KGST országokkal szemben, nem szólhat primitív baromságról megint a közélet fél 1 évig.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 21., péntek 8:00

BLevi96 írta: Azt se hiszem el hogy ezt az emberek nagy része beveszi, mert hány IQ-nak kell lenni ehez?!
Ez nem IQ kérdése. A Fidesz vallást csinál a politikából, ezért ott ez már hit kérdése. Puzsér már egy ideje görbe tükröt tart eléjük, feszül a kognitív disszonancia, ezért bármit elhisznek, ami ezt picit oldhatja. Idáig egy pedofil simogató miatt érezték magukat mélyen belül idiótának, hogy még mindig Orbánnak hisznek, este annak akár ellenkezőjét is. Most picit lazultak ezek az érzelmek, lehet tovább imádni a Vityát.

Ja és ez még csak a kezdet. Van tétje a dolognak, nem fognak válogatni az eszközök között. Szerintem 2025 az autokráciába való átfordulás éve lesz.

Vissza: