nzooli93 írta:
Endrick and Arda Guler have decided they want to leave Real Madrid this summer after being made to feel 'invisible' by manager Carlo Ancelotti.The report adds that the players are fed up and have been made to feel 'invisible' by the Italian coach. They are hoping to leave the club in the summer, likely on initial loan deals, so that they can get more minutes on the pitch before the 2026 World Cup. Both Guler and Endrick were linked with moves away from Real Madrid during the January transfer window, but they eventually stayed back to fight for a place in the starting lineup.
Goal.com
Kozben angolok szerint Ardat majd a pool vinné nyáron.
Árhozom ide.
Ambivalens érzéseim vannak a sráccal kapcsolatban. Nem leszek ezzel a véleménnyel népszerű.
Egyrészt, imádom, talán emlékeztek rá, mindig írom, hogy játszon, ha játszik, lenyűgöző az intelligenciája, a finom megoldásai, a technikája. Nyomatni kell, és nagyon szeretném látni, hogy világklasszissá érik itt.
Másrészt az elmúlt meccseken: city elleni odavágó, madridi derbi, meg bármelyik másik mérkőzésen, ahol égett a ház; nem hoztam volna. Egyszerűen csak nem érzem azt, hogy egy ilyen helyzetben különbséget fog teremteni. Nagyon ügyes, nagyon jó, de nincs meg még benne az a klasszis, hogy megteremtse a különbséget. Míg a nagy négyesünk minden tagjában megvan.
Az továbbra is érthetetlen, hogy egy 3-0-ás meccsen miért nem jön ő (és Endrick) legkésőbb a 70. percben, hogy viszont megszerezzék azt a rutint, hogy majd meg tudják teremteni a különséget. Ez tényleg bosszantó. De amikor ott az eredménykényszer, én megértem az öreget.
Az érme másik oldala, hogy viszont ő nem építette fel őket korábban, mert akkor sem hozza őket, amikor simán megtehetné. Ez valóban bosszantó. Carlo makacs, nehezen bízik a fiatalokban, ezt tudjuk, ez hibája, de mindenkinek vannak berögződései, még annak is, aki ostorozza az olaszt az ilyenekért.
Viszont ezzel szemben ott van Asencio, aki amikor kapott lehetőséget, berúgta az ajtót, és megbaszott mindenkit. Gondolkodás nélkül. Rajta tényleg érezted az aurát, hogy a pályára való az első pillanattól kezdve. És még így is kellett 3 hónap, mire Carlo azt mondta, hogy feltehetném a Rüdiger Tchou párost hátra, de inkább Asenciót teszem be. Szépen lassan kiharcolta magának a spanyol, szóval mutatja, hogy Carlo sem vak, de bizonyízanod kell neki. És egészen addig a pillanatig minden egyes mérkőzésen, amikor pályára lépett, érezted, hogy ott van, és megcsinálta, és küzdött, és klasszis szintet hozott, szépen várva a sorára. És bizonyított. Sajnos a töröknél ezt nem érzem, és a brazilnál sem. Még.
Akármennyira szeretem Gülert, és szurkolok neki, egyik kedvencem a jelenlegi keretből. De meg tudtam érteni, hogy Carlo mostanában jegelteti, mert a klub, és eredményei előrébb valók, mint egy-egy játékos percei. A legjobbat kell hozni minden meccsen. Hosszútávon nagy veszteség lenne viszont, ha lelépne, úgyhogy mindemellett tényleg figyelni kellene arra, hogy szépen felépítsük, aminek hiányában saras az olasz.