HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 20., csütörtök 8:22
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 20., csütörtök 7:19
jaaa en meg mar azt hittem megvilagosodott carloPad'em írta:Persze.Remy írta:
??? LV megsérült, azért rakta ki, nem? Szerintem Lucas visszajön, megy is a kezdőbe.
Ancelotti: “Fede Valverde likes to play at right back, but this was an emergency situation”.
“Lucas Vazquez will be back, Fede can be an option. Don’t forget that Lucas has had great games”.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 20., csütörtök 7:03
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. február 20., csütörtök 7:02
Pad'em írta:“Lucas Vazquez will be back, Fede can be an option. Don’t forget that Lucas has had great games”.Remy írta:
??? LV megsérült, azért rakta ki, nem? Szerintem Lucas visszajön, megy is a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 20., csütörtök 7:00
Persze.Remy írta:??? LV megsérült, azért rakta ki, nem? Szerintem Lucas visszajön, megy is a kezdőbe.gutihaz14 írta:
es csak par honap kellett carlonak hogy rajojjon erre es kitegye LV-t akirol zsak szamra kaptuk a golokat![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 20., csütörtök 6:56
??? LV megsérült, azért rakta ki, nem? Szerintem Lucas visszajön, megy is a kezdőbe.gutihaz14 írta:es csak par honap kellett carlonak hogy rajojjon erre es kitegye LV-t akirol zsak szamra kaptuk a golokatgólvonal írta: Világ legjobbja, bárhova rakhatod.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 20., csütörtök 6:39
es csak par honap kellett carlonak hogy rajojjon erre es kitegye LV-t akirol zsak szamra kaptuk a golokatgólvonal írta: Világ legjobbja, bárhova rakhatod.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. február 20., csütörtök 0:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 19., szerda 23:30
De Fede tobbet ad most a csapatnak jobb oldalon, hatul, kozepet megoldja Cama vagy Güler vagy Brahim. Nem lehetunk lyukasak a szeleken, de ezzel, hogy Fede ott jatszik, stabil a jobb a szárny. Ez prioritas, es meg a tamadasokhoz is hozza tud tenni. Liverpool ellen bl-t nyertunk a jobb oldali jatekaval es labdakihozatalaival.nuevo_ericco írta:Következő BL meccsen kelleni fog a középpályára, nem lesz Beli.ferni írta: Maradjon jobb bekk a szezonra könyörgöm, ég és föld vele még nélküle
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 19., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 19., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. február 19., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 19., szerda 22:56
akkor inkább menjen Cama, de LV-vel fixen kiesünk bárki ellen. itt már nem fér bele az emberhátrány.nuevo_ericco írta:Következő BL meccsen kelleni fog a középpályára, nem lesz Beli.ferni írta: Maradjon jobb bekk a szezonra könyörgöm, ég és föld vele még nélküle
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 19., szerda 22:56
Következő BL meccsen kelleni fog a középpályára, nem lesz Beli.ferni írta: Maradjon jobb bekk a szezonra könyörgöm, ég és föld vele még nélküle
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 19., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 19., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 14., péntek 17:22
Ez nagyon emberi volt amit mesélt és ő érezte magát kellemetlenül, pedig ő volt a legnormálisabb ott.Mester77 írta: I’ve never felt so small.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 14., péntek 17:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 15:50
ez a szar bazmeg....I’m looking around seeing guys wearing watches that cost more than my parents’ house back home.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 14., péntek 13:59
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem