biztos a gumibogyószörptől.
közben bobby portist egy 25-ösre tiltották el szintén gumibogyószörpi miatt

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 20., csütörtök 19:16
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 20., csütörtök 19:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 20., csütörtök 7:45
Végén rendesen megetetett mindenkit, szerencsére nem ment neki a gyűrűnek, mert eléggé elfogytak azok a dobások már a második félidőre.hehetheoriginal írta: Lamelito elmondta nekik odahaza ki is van igazabol otthon![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 20., csütörtök 7:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 20., csütörtök 5:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 6:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 17., hétfő 8:56
Igazából szép lett volna, ha kiüli mindenki valami gagyi oknál fogva.hehetheoriginal írta: Ant groin soreness![]()
Nekem a hajam fajt volna, a lenyeg, hogy garantalt a szerzodes
Kozben markwilliams a kuka trade ota meg nem sikerult visszatalaljon charlotteba![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 17., hétfő 8:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 17., hétfő 8:10
picsaba , akkor az azt jelenti, hogy meg nem vonul vissza, ujabb evig kell nezni az ormotlankodasatnmate írta:LeBron be sem öltözött, ez mindent elmond. Ankle discomforthehetheoriginal írta: Hat ha volt meg lejjebb, ami all star hetveget illeti, sikerult az abszolut mariana arkot elerni, gg silver meg slepp, jo, hogy megint egy marketingmenedzser vezet egy sportagat, es meg raadasul szar munkat is vegez![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 17., hétfő 7:01
LeBron be sem öltözött, ez mindent elmond. Ankle discomforthehetheoriginal írta: Hat ha volt meg lejjebb, ami all star hetveget illeti, sikerult az abszolut mariana arkot elerni, gg silver meg slepp, jo, hogy megint egy marketingmenedzser vezet egy sportagat, es meg raadasul szar munkat is vegez
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 17., hétfő 6:37
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 16., vasárnap 16:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 16., vasárnap 15:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 16., vasárnap 15:50
Ferni hsze utan elolvastam ujra es eszrevettem, de rejzennek nem ismerem el a hibamatEl Sie7e írta:Odairta a bemásolt rész fölé hogy heat okc meccsrol van szóBencze írta:
Ja nem tudtam te napokkal ezelotti meccsekrol irogatsz anelkul hogy barmit is megneznel azzal kapcsolatban.
Chucky Atkins miert csak 5 pontot dobott a Pistons ellen?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. február 16., vasárnap 8:39
Odairta a bemásolt rész fölé hogy heat okc meccsrol van szóBencze írta:Ja nem tudtam te napokkal ezelotti meccsekrol irogatsz anelkul hogy barmit is megneznel azzal kapcsolatban._Bushido_ írta:
Drága látós szerencsecsomag!
A 3.negyedben dobtak 30 pontot, a 4.ben nagyon sokáig 0 volt, végül nehezen 8at összehoztak.
ahogy ferni is írta.![]()
Chucky Atkins miert csak 5 pontot dobott a Pistons ellen?![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 15., szombat 22:53
Ja nem tudtam te napokkal ezelotti meccsekrol irogatsz anelkul hogy barmit is megneznel azzal kapcsolatban._Bushido_ írta:Drága látós szerencsecsomag!Bencze írta:
Eddig csak box scoreokat masolgattal, most meg ranezni sem tudsz?30 pontot dobtak a negyedik negyedben te szerencsecsomag
A 3.negyedben dobtak 30 pontot, a 4.ben nagyon sokáig 0 volt, végül nehezen 8at összehoztak.
ahogy ferni is írta.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 15., szombat 22:18
Drága látós szerencsecsomag!Bencze írta:Eddig csak box scoreokat masolgattal, most meg ranezni sem tudsz?_Bushido_ írta:
Volt fent neten egy kép, hogy 0 pont. Lehet a végéig dobtak párat, de jó sokáig 0, semmi.30 pontot dobtak a negyedik negyedben te szerencsecsomag
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 15., szombat 14:50
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 15., szombat 14:42
Eddig csak box scoreokat masolgattal, most meg ranezni sem tudsz?_Bushido_ írta:Volt fent neten egy kép, hogy 0 pont. Lehet a végéig dobtak párat, de jó sokáig 0, semmi.nmate írta:
Nézd már meg az eredményeket, ne csak twitterről vagy fasz tudja honnan másolgasd ide be a shitpostot.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem