Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Babinho

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 1:11

Becks. A legnagyobb tisztelettel. De leszarom milyen vagyok neked. Azzal foglalkozzál max amit írok, ne velem. Én is tartalomra reagálok. Nem személyeskedni járok ide. Van nekem feleségem hogy kritizáljon :mrgreen:
Én a Carlo téma miatt jöttem ide, az eddigi hszeimben voltak gondolatok ezzel kapcsolatban. Szívesen folytatom a pro-kontrát ha úgy van.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 1:00

Nem csodálkozok :lol:
Én is kritizáltam már, én is leírtam már hogy szezon végén távoznia kellene :mrgreen:
A múltkor reagáltam itt egy sracra aki valami olyasmit írt hogy a szertárossal előrébb lennénk, itt egy pár hszes vitába szálltam, meg most leírtam a véleményem ami 95%ban Carloról szól, és a szerintemi érdemeiről.
Hidd el hogy én ettől meg nagyon boldog vagyok :) A jogos kritika jó, a vita jó.
Az nem jó ha alázzuk a kedvenceinket. Ebből volt a több azt hiszem nem az én ellenvéleményeimből.

Most amellett érveltem még hogy szerintem Asencio is valamilyen szinten Carlo érdeme is, hiába csak a kényszer szülte. Vannak ilyen szerencsék a szerencsetlenségbe, amik ilyen jól sülnek el, de attól még a munka Carlo kezei alatt zajlik. Erről sztem lehet vitát folytatni.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 20., csütörtök 0:56

Nekem olyan vagy, mint akinek carlo az maga jezus, te magad a pap es mindig megtartod a nagymisét. Ha van egy negatív szó, akkor térítesz, ha nincs semmi, akkor is josz, es random kopogsz házalni az ajton, mikor a legjobbat alussza a család.
En nem szeretem ezt. Ne haragudj. Tudom a legtöbbször egy faszkalap vagyok, de nem szeretem az efféle tulbuzgo agymosos erolkodest semmilyen temaban.

Természetesen harag nincs. Kb senkire nem viseltetek innen haraggal. Csunya vilag lenne madrid szurkolok kozott. Kiveve halfkeyt persze

Igen, az idojaras. Azt mindig is felfogom hozni. Az kurvaszar volt. Kb azota fordult rosszra minden a ligaban. Minek irtad be? Valószínűleg te tehetsz rola.

Továbbiakban bármit kérsz, csak nyugodtan. Az engedélyt megadom. Csak természetes.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 20., csütörtök 0:43

De ezen mit csodalkozol?
Serulesek miatt vagy mert belatta a dolgokat mindegy is de valtoztatott es nyertunk. Most jogosan dicserjuk.
De a barcelona elleni vallalhatatlan produkcio utan meg halal jogosan szidta a nagy tobbseg, mert az gaz volt, a stabtol is meg a jatekosoktol is.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 0:34

Semmilyen önmártírkodás nincs, ez nem rólam szól, hagyjál már ezzel. az elmúlt hetek hányásai után beleálltam néhány vállalhatatlan kommentbe. Most meg azzal jössz hogy most sincs itt semmi. Hát persze, nem is ma...és mi ment itt hetekig? Semmi? Én halluzom be? Nso szint, meg még annál is gázabb dolgok mentek a megy a meccsben és meccsek utan, a barca vereség után.

És nem írok erről naponta sem :)
Az meg hogy 40 mondatod írok? Hát ne haragudj, próbalom elmondani a véleményem, valóban sokszor nem tőmondatokban. Komoly erv ez is tőled.
A mai első hszemben annyit irtam hogy remélem befejeződik a sok mocsok az irányába. Ezután róla irtam, az elismerésemet. Ez a gond? Hogy van aki mellette érvel? Most is kiragadsz egy mondatod, hogy "arra még nem jöttél rá" Hát oké lehet nem kellett volna, csak nem hiszem hogy erről szólt a hszem. Bezzeg arra nem reagálsz.
Már múltkor említettem ezt. Elhiszem hogy megy az upvote verseny, ki mennyire áll bele lenézően (a kedvedért legtöbbszört shortokban...), de én nem ezt képviselem. És továbbra is a tartalomra reagálok nem a személyre. Te pedig nem először állsz belém. Őszintén leszarom mennyire érdekel hogy zavar e téged hogy engem kell olvasnod.
Azzal a rossz poénommal állsz belém hogy egyszer beírtam a barca topicba hogy -7??? És mar nem annyi? Ez minden? Nem értek az időjáráshoz? Oooo :-( Barátom, nekünk tényleg nem kell beszélgetni :)

Semmilyen szabadságharcot nem folytatok, de voltak számomra vállalhatatlan stílusú vélemények, most és legutóbbi meccs után ezekre reagáltam. Nem hiszem hogy bárkit elküldtem volna az anyjába, igyekszem a jövőben is normálisan elmondani a véleményem, kérdéseket feltenni ne adj isten érvelni.
Ha poenkodni szeretnék előtte elkuldom neked jóváhagyásra...

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 20., csütörtök 0:09

Amugy, ha te nem kezdesz valami onmartirkodasba megint, akkor a vilagon senki nem irt volna semmit ide kb. Rosszat biztosan nem. Megy a meccsben volt pár megjegyzes a csrrekrol, de ennyi. Az normalisnak mondható. Sokan dicsertek a mestered es gratulaltak neki. Kurvajol meccselt a city ellen.

Sajat magad gerjesztetted be, majd irsz arra 40 mondatot megint. Mindig. Naponta. Felelmetes, hogy egy ilyen gála este utan is képes vagy magas lorol flegmazni a sraccal ("arra még nem jöttél ra")úgy, hogy te inditod el. En ezt nem ertem. Te erted?
Kifejezetten zavar, hogy ezt az amator szintű rinyalast kell olvasni allandoan.

Inkabb az idojarasrol irjal. Bar az sem tulzottan az erosseged.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 19., szerda 23:55

Babinho írta:
rikiramos írta:

Mint a multkori nyilatkozat.
“Asencio nem reg van velünk”
Arra még nem jöttél rá hogy a nyilatkozatok általában nem a külvilágnak szólnak. A kötelező PR-t is a profi klubok es edzők, köztük Carlo is, arra használja hogy befelé üzenjen. Legtöbbször megvéd mindenkit, pajzsot tart a csapat elé.
Nem gondolod hogy egy ilyen nyilatkozatnak az a célja, hogy a földön tartsa? Hogy nyugalomra intse, hogy lépésről, lépésre haladjon?
Hány világklasszist kell még felnevelnie, vagy jól kezelnie, hogy ezt bebizonyítsa?
Kérdem én, hány tehetség tengődött el a keze alatt a realnál? És hány lett világklasszis?
Nagyon adom.
Beckham konyveben volt egy resz ahol ugye megrugta azt a felpalyas golt. Mikor meccs utan mentek kifele szolt neki Ferguson hogy semmit nem nyilatkozhaz huzzon fel a csapat buszra.

Kellenek ezek a kis irany mutatasok hogy ne szalljanak el a fiatalok. Kicsit ra kell koppintani az orrukra hogy tudjak meg sok a melo.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 19., szerda 23:51

rikiramos írta:
Pad'em írta:

Hullunk is ki akkor azzal a lendülettel. Az a baj én is félek ettől a forgatókönyvtől :lol:

De ezen majd akkor idegeskedjünk.

Ez a mai ez 10/10-es performansz mindenkitől :agree:
Arra még nem jöttél rá hogy a nyilatkozatok általában nem a külvilágnak szólnak. A kötelező PR-t is a profi klubok es edzők, köztük Carlo is, arra használja hogy befelé üzenjen. Legtöbbször megvéd mindenkit, pajzsot tart a csapat elé.
Nem gondolod hogy egy ilyen nyilatkozatnak az a célja, hogy a földön tartsa? Hogy nyugalomra intse, hogy lépésről, lépésre haladjon?
Hány világklasszist kell még felnevelnie, vagy jól kezelnie, hogy ezt bebizonyítsa?
Kérdem én, hány tehetség tengődött el a keze alatt a realnál? És hány lett világklasszis?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 19., szerda 23:46

Sokan azt mondják csak szerencséje volt mert nem volt más választása.
Igen, igazolni akart, mint ahogy itt mindenki a fórumon. De nem kapott senkit.És ebből az állományból hozta ki a legtöbbet. Nem hisztizett mint Pep...csak így is a csúcson tartott minket, megküzdve minden nehézséggel.

Szerintem ez inkább pozitívum, mert sokan, nagyon sokan belebuktak volna. Most döntsük már el hogy áldás vagy átok volt Carlonak ez a sok sérülés...én nem a hibát keresem benne.
Én nem vagyok benne biztos hogy más edző alatt is Asencio így robban be.

Sokan úgy gondolják Carlo ELLENÉRE IS itt tartunk...sztem vastagon benne van, blődség az ellenkezőjét gondolni. Rengeteg potenciál van a keretben, de sok helyen vérzik is...mindenhol elől vagyunk újra, és a csapat jól fest. Számomra így a mérleg nyelve Carlo maradása felé billen.

Elhiszem azt is hogy mindenkinek unalmas már Modricot nézni, ez a generáció ilyen...hiába legenda, hiába csk, megkérdőjelezik sokan miért lép pályára egy ilyen rangadón, ahol elengedhetetlen az ő vezér alkata, tudása és rutinja...számomra élmény nézni ahogy még pályára lép, mert tudom hogy az utolsó varázslatait láthatom, én ezt tudom élvezni. Sokan nem, én ezt elfogadom. De nekem vicces már bocsánat ennyire megkérdőjelezni (illetve szarba se nézni) egy olyan edző döntését aki komolyan vetekszik a valaha volt legnagyobb edző "címéért"...ezért a titulusért az elmult egy évben, és jelen pillanatban is rengeteget tesz....noha csak a fórumot olvasva aligha hinné el ezt bárki is........

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 19., szerda 23:35

Pad'em írta:
rikiramos írta:

Mi mast tudott volna feltenni?
Én meg mindig ugy gondolom, hogy túl makacs, ha lesz Alaba, Lv,
ugyan ugy az Lv-alaba,rudi,mendy
valvi Tchu, kezdot fogja feldobni..
Hullunk is ki akkor azzal a lendülettel. Az a baj én is félek ettől a forgatókönyvtől :lol:

Ugyan ezt gondolom.
Lehet én vagyok bugyuta, de kerdem,
Mikor tanult az öreg a hibáiból?
Ha ragaszkodik valamihez, abbol nem enged.

Az nem szamit, hogy harap karmol szerel, tenyleg mar mar a prime Ramost idezi fel olykor. De Ő “nem olyan reg van velünk”
Mi lett volna ha még egy Lorenzot is kiprobalt volna?!
Lehet lenne jobb hatvedunk is..(nyilvan ez nem biztos, de ha ki sem probaljuk..)

De mara ez mindegy, megvagtuk a cici-t, tovabb mentunk, ma örülünk ennek, hetvegen ujra ismet szenvedes.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 19., szerda 23:30

rikiramos írta:
Babinho írta: Carlo :salute: :salute: :salute:
Remélem azért a sok mocsok befejeződik az irányába, nem a jogos kritikáról beszélve.

A 2. generációval nyomja az érát, és ezzel a generációval is a 3. szezonban is új csapatot kreálva...megint megtalálta a tökéletes csapatot, a tökéletes játékot, kivégeztük a cityt
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel :sziv:
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol :salute:

Ha kupát nyer? MARADJON

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

rikiramos
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi

HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 19., szerda 23:27

Remélem azért a sok mocsok befejeződik az irányába, nem a jogos kritikáról beszélve.

A 2. generációval nyomja az érát, és ezzel a generációval is a 3. szezonban is új csapatot kreálva...megint megtalálta a tökéletes csapatot, a tökéletes játékot, kivégeztük a cityt
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel :sziv:
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol :salute:

Ha kupát nyer? MARADJON

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 19., szerda 23:11

Azért erősen a sérülések miatt nem volt választása más kezdőt felrakni.

Reméljük most már kitart emellett.

Jelenleg a balhátvéd az egyetlen kérdés, erre a Cama-Fran-Mendy hármasból nem Mendy van a legjobb formában :kalapos:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 19., szerda 23:07

Carlo :salute: :salute: :salute:

Ha kupát nyer? MARADJON

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 12., szerda 9:19

Realista24 írta:
Pad'em írta: Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."

Tudnak ezek az alkesz angol favágók jókat is mondani :D
Lehet jobb pundit lesz, mint edzo :lol:

Mondjuk azt nem nehez megugrani. :kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 12., szerda 9:04

Pad'em írta: Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."

Lehet jobb pundit lesz, mint edzo :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 12., szerda 9:02

Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 12., szerda 7:36

Valóban jár a dicséret Carlo-nak, sokadszorra bizonyítja, hogy mostoha körülmények között is valahogy még mindig áll a csapata.

Komoly mélyütés volt a 2 Barca elleni meccs és a helyenként siralmas játék, de a City elleni taktika a sok és lassú kézilabdázás ellenére is nagyon ült, lehetett volna 4-9 is ide...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 12., szerda 7:16

Azert ha mar sokat szidtuk carlot ezt tegnap odatette. Akkor is ezt mondanam ha x lett volna, az nem az o "hibaja" hogy vini az elso negyed oraba 2 ziccert hibazott vagy hogy a masodik elejen minden is kimaradt. Felrakta ceballost ezt akartuk, megkaptuk. Felrakta fedet jobbhatvedbe, ezt akartuk meghuzta ezt is.
Furcsa de pici keseruseg van bennem annak ellenere hogy az utolso perces gyoztes gol sok mindent felulir mert tegnap tobb gollal is nyerhettunk volna, mindegy ha ezt megtesszuk a bernabeuba is. Nagyon jo helyzetbe vagyunk, a city mentalisan nem jo es most tamadniuk kell majd, es akkor meg nagyobb teruleteink lesznek.
Brahim behozatala is tokeletesen lett idozitve igy hogy egybol golt lott, az asencio tchoua paros is teljesen jol mukodott. Azt remelem hogy ceba nem jatszotta ki magat az amugy tok felesleges bunteto miatt.
Beli. :sziv:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 10., hétfő 12:03

Yazid írta:
Realista24 írta: Carlo bajnoki pontjai 23 meccs utan:
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25
És? Mi a konkluzio? :lol:
Nekünk az, hogy talán kevesebbet kellene Lucasnak és gyenge Mendynek játszania. Carlonak viszont csak annyi, hogy jó minden elsők vagyunk. :mrgreen: Amúgy semmi baj sincs ezzel, voltak kirívóan gyenge meccseink idén, de nem maradtunk le szerencsére semmiről. Na jó egy Szuperkupa-győzelem ráment erre, de ezt talán el lehet engedni még. A lényeg, hogy a bajnokság maradjon a fő prioritás, főleg most így Simeone és Gavi nyilatkozatai után.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Vissza: