Én a Carlo téma miatt jöttem ide, az eddigi hszeimben voltak gondolatok ezzel kapcsolatban. Szívesen folytatom a pro-kontrát ha úgy van.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 1:11
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 1:00
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 20., csütörtök 0:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 20., csütörtök 0:43
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 20., csütörtök 0:34
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 20., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 19., szerda 23:55
Nagyon adom.Babinho írta:Arra még nem jöttél rá hogy a nyilatkozatok általában nem a külvilágnak szólnak. A kötelező PR-t is a profi klubok es edzők, köztük Carlo is, arra használja hogy befelé üzenjen. Legtöbbször megvéd mindenkit, pajzsot tart a csapat elé.rikiramos írta:
Mint a multkori nyilatkozat.
“Asencio nem reg van velünk”
Nem gondolod hogy egy ilyen nyilatkozatnak az a célja, hogy a földön tartsa? Hogy nyugalomra intse, hogy lépésről, lépésre haladjon?
Hány világklasszist kell még felnevelnie, vagy jól kezelnie, hogy ezt bebizonyítsa?
Kérdem én, hány tehetség tengődött el a keze alatt a realnál? És hány lett világklasszis?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 19., szerda 23:51
Arra még nem jöttél rá hogy a nyilatkozatok általában nem a külvilágnak szólnak. A kötelező PR-t is a profi klubok es edzők, köztük Carlo is, arra használja hogy befelé üzenjen. Legtöbbször megvéd mindenkit, pajzsot tart a csapat elé.rikiramos írta:Mint a multkori nyilatkozat.Pad'em írta:
Hullunk is ki akkor azzal a lendülettel. Az a baj én is félek ettől a forgatókönyvtől
De ezen majd akkor idegeskedjünk.
Ez a mai ez 10/10-es performansz mindenkitől![]()
“Asencio nem reg van velünk”
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 19., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 19., szerda 23:35
Ugyan ezt gondolom.Pad'em írta:Hullunk is ki akkor azzal a lendülettel. Az a baj én is félek ettől a forgatókönyvtőlrikiramos írta:
Mi mast tudott volna feltenni?
Én meg mindig ugy gondolom, hogy túl makacs, ha lesz Alaba, Lv,
ugyan ugy az Lv-alaba,rudi,mendy
valvi Tchu, kezdot fogja feldobni..
De ezen majd akkor idegeskedjünk.
Ez a mai ez 10/10-es performansz mindenkitől![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 19., szerda 23:30
Hullunk is ki akkor azzal a lendülettel. Az a baj én is félek ettől a forgatókönyvtőlrikiramos írta:Babinho írta: Carlo![]()
![]()
![]()
Remélem azért a sok mocsok befejeződik az irányába, nem a jogos kritikáról beszélve.
A 2. generációval nyomja az érát, és ezzel a generációval is a 3. szezonban is új csapatot kreálva...megint megtalálta a tökéletes csapatot, a tökéletes játékot, kivégeztük a cityt
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel![]()
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol![]()
Ha kupát nyer? MARADJON
Mi mast tudott volna feltenni?
Én meg mindig ugy gondolom, hogy túl makacs, ha lesz Alaba, Lv,
ugyan ugy az Lv-alaba,rudi,mendy
valvi Tchu, kezdot fogja feldobni..
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 19., szerda 23:27
Babinho írta: Carlo![]()
![]()
![]()
Remélem azért a sok mocsok befejeződik az irányába, nem a jogos kritikáról beszélve.
A 2. generációval nyomja az érát, és ezzel a generációval is a 3. szezonban is új csapatot kreálva...megint megtalálta a tökéletes csapatot, a tökéletes játékot, kivégeztük a cityt
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel![]()
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol![]()
Ha kupát nyer? MARADJON
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 19., szerda 23:11
Azért erősen a sérülések miatt nem volt választása más kezdőt felrakni.Babinho írta: Carlo![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 19., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 12., szerda 9:19
Realista24 írta:Lehet jobb pundit lesz, mint edzoPad'em írta: Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."
Tudnak ezek az alkesz angol favágók jókat is mondani![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 12., szerda 9:04
Lehet jobb pundit lesz, mint edzoPad'em írta: Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."
Tudnak ezek az alkesz angol favágók jókat is mondani![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 12., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 12., szerda 7:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 12., szerda 7:16
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 10., hétfő 12:03
Nekünk az, hogy talán kevesebbet kellene Lucasnak és gyenge Mendynek játszania. Carlonak viszont csak annyi, hogy jó minden elsők vagyunk.Yazid írta:És? Mi a konkluzio?Realista24 írta: Carlo bajnoki pontjai 23 meccs utan:
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem