ferni írta: Teljes megsemmisítés volt tegnap, Rodri arca is mindent elárul
Kiderült ezt tavaly mondta miután kiestek tizikkel, igazi kis jövőbelátó...

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 20., csütörtök 13:08
ferni írta: Teljes megsemmisítés volt tegnap, Rodri arca is mindent elárul
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. február 20., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 20., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 20., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 20., csütörtök 12:03
Boven van igazsag abban, amir irsz, de az eredmenyektol fuggetlenul en az elmult par meccsen javulo tendenciat lattam a jatekunkban. Az korabbi evek tapasztalatai alapjan szerintem ez foleg a Pintus fele magianak koszonheto, mert tavasszal altalaban fizikalisan dominalunk le mindenkit. Remelhetoleg Carlo nem orul meg es a tegnapi kezdot fogja az ellenfelhez igazodva rotalni, Mbappe nagyobb %-ban rugdossa majd be a helyzeteit, Vinicious lehiggad a picsaba es Rodrygo formaja kitart a szezon vegeig es akkor szerintem szep tavasz ele nezunk.Faust írta: Birom ezt a hurrahangulatot, aztan a kovetkezo meccsen megint nezhetetlen fos lesz a jatek es Carlo takarodjon.![]()
Nem lefitymalni akarom a csapatot, a tegnap esti ferfimunka volt, de egy spanyol alsohazi csapat nagyobb ellenallast tanusit mint a tegnapi City. Azok vert isznak, ezek csak lezengtek a palyan. Persze lehet mondani, hogy ennyire hagytuk oket, de ugyanez ellen a csapat ellen egette a seggunket a halo 120 percig amikor akartak is nyerni. Van meg problema boven, ahogy javulo dolgok is, de szerintem ettol a kerettol, ennyi meccsel, ezzel az edzovel kar elvarni barmifele konstans teljesitmenyt. Nem lepodnek meg, ha az oreg mar kiadta volna az ukazt, hogy all-in a BL-re (es remenykedik hogy a Barcat kiejti valaki mas), mert a bajnoksag eselytelennek tunik ekkora ellenszelben. Szerintem mar konkretan a jatekosoknak sincs kedvuk bajnokit jatszani, nemhogy nekunk leulni megnezni.
Nem petiapesszimistat jatszok, csak vicces hogy megint az a mantra hogy megbaszunk mindenkit, holott a meccseink tulnyomo tobbsegeben inkabb a teljes kilatastalansag es az impotencia a jellemzo.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 20., csütörtök 11:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 20., csütörtök 11:48
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 20., csütörtök 11:35
Valahogy igy kene mukodnie mindig az elol levo harmasnak. Rodrygo ugy latszik, hogy elfogadta a szerepet a csapatban es benzemasan tudja segiteni a csapatot, nem akarja mar megvaltani a vilagot. Akik ertik a focit, azok maximalisan ertekelni fogjak. Ha Vini is megerti vegre, hogy a kevesebb, neha tobb, mind viselkedesben, mind jatekban, senki nem fogja tudni megallitani oket.Realista24 írta: Ez a jo irany, aladolgozni a vilag legjobb tamadojanak, es nincs itt semmi gond.
Meg az Atmat es Barcat kell megcsapkodni a kupak melle, es akkor olyan elegedett leszek, mint a legutobbi duplazaskor.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 20., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 20., csütörtök 9:07
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 20., csütörtök 2:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 20., csütörtök 0:22
2 pont a kovetkezo 2 bajnokin.Pad'em írta:Elöttem van ahogy baszogatják de csak elhesegeti. Már írják, hogy ki van akadva rá a vezetőség, mondja calma. Rekord sérülés szám, rekord meccsszám, szuper hansibarca. Calma gyerekek majd tudom. Múlt héten aztán rábaszott egy kurvanagyot arra a gombra. Kíváncsi leszek mi jön ki belőle.RealVazquez írta: Ami pedig a meccset illeti, szerintem Pintus megnyomta a gombot, jon a tavasz, ami a csovon kifer.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 19., szerda 23:58
Elöttem van ahogy baszogatják de csak elhesegeti. Már írják, hogy ki van akadva rá a vezetőség, mondja calma. Rekord sérülés szám, rekord meccsszám, szuper hansibarca. Calma gyerekek majd tudom. Múlt héten aztán rábaszott egy kurvanagyot arra a gombra. Kíváncsi leszek mi jön ki belőle.RealVazquez írta: Ami pedig a meccset illeti, szerintem Pintus megnyomta a gombot, jon a tavasz, ami a csovon kifer.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 19., szerda 23:45
HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 19., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 19., szerda 23:43
Biztos megérte… de hosszútávon ez nagyon gáz. És ha még hosszabb távon nézzük, akkor annak erős üzenete van azért, és még annyit tegyünk hozzá, hogy a City esetében sanszos, hogy még visszább csúsznak, ha beteljesül az, amit egyre többen rebesgetnek, miszerint mennek a lecsóba a rengeteg szabálysértés és visszaélés miatt.nuevo_ericco írta:Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy +1 BL is.RealVazquez írta: Visszakerült a City oda, ahonnan indult. A kettő között pedig van cirka 2000 millió font.nem sajnálom őket.
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 19., szerda 23:41
Vasquez, vagy Beckham?realbeckham írta:Azert azt vedd figyelembe, hogy a vilag legjobb játékosa kihagyta a párharcotdzsi91 írta:
Erőtlen hígfos volt
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2025. február 19., szerda 23:40
Szerintem nekik mostmar lejtmenet, pl elso 6-ban levo csapat lesznek lassikan, lefognak maradni.nuevo_ericco írta:Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy +1 BL is.RealVazquez írta: Visszakerült a City oda, ahonnan indult. A kettő között pedig van cirka 2000 millió font.nem sajnálom őket.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 19., szerda 23:39
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy +1 BL is.RealVazquez írta: Visszakerült a City oda, ahonnan indult. A kettő között pedig van cirka 2000 millió font.nem sajnálom őket.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 19., szerda 23:37
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem