Semmilyen önmártírkodás nincs, ez nem rólam szól, hagyjál már ezzel. az elmúlt hetek hányásai után beleálltam néhány vállalhatatlan kommentbe. Most meg azzal jössz hogy most sincs itt semmi. Hát persze, nem is ma...és mi ment itt hetekig? Semmi? Én halluzom be? Nso szint, meg még annál is gázabb dolgok mentek a megy a meccsben és meccsek utan, a barca vereség után.
És nem írok erről naponta sem
Az meg hogy 40 mondatod írok? Hát ne haragudj, próbalom elmondani a véleményem, valóban sokszor nem tőmondatokban. Komoly erv ez is tőled.
A mai első hszemben annyit irtam hogy remélem befejeződik a sok mocsok az irányába. Ezután róla irtam, az elismerésemet. Ez a gond? Hogy van aki mellette érvel? Most is kiragadsz egy mondatod, hogy "arra még nem jöttél rá" Hát oké lehet nem kellett volna, csak nem hiszem hogy erről szólt a hszem. Bezzeg arra nem reagálsz.
Már múltkor említettem ezt. Elhiszem hogy megy az upvote verseny, ki mennyire áll bele lenézően (a kedvedért legtöbbszört shortokban...), de én nem ezt képviselem. És továbbra is a tartalomra reagálok nem a személyre. Te pedig nem először állsz belém. Őszintén leszarom mennyire érdekel hogy zavar e téged hogy engem kell olvasnod.
Azzal a rossz poénommal állsz belém hogy egyszer beírtam a barca topicba hogy -7??? És mar nem annyi? Ez minden? Nem értek az időjáráshoz? Oooo

Barátom, nekünk tényleg nem kell beszélgetni
Semmilyen szabadságharcot nem folytatok, de voltak számomra vállalhatatlan stílusú vélemények, most és legutóbbi meccs után ezekre reagáltam. Nem hiszem hogy bárkit elküldtem volna az anyjába, igyekszem a jövőben is normálisan elmondani a véleményem, kérdéseket feltenni ne adj isten érvelni.
Ha poenkodni szeretnék előtte elkuldom neked jóváhagyásra...