Bl topicba szántam, bocs
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 19., szerda 23:37
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 19., szerda 23:34
Azert azt vedd figyelembe, hogy a vilag legjobb játékosa kihagyta a párharcotdzsi91 írta:
Erőtlen hígfos volt
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 19., szerda 23:06
+Nincs kissebbségi komplexus így inger se arra, hogy megalázzuk az ellenfelet. Ezt el kell fogadni, cserébe vannak más extrák a csapatban ami szórakoztatóbb mint porig alázni valamelyik csöves riválist.hehetheoriginal írta:talán mert van szezononként 100 meccsünkaz hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 19., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 19., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. február 19., szerda 22:57
Azt nem értem, hogy ha már visszaveszünk, meg pihenünk, miért nem jönnek a cserék? De távol álljon tőlem, hogy basztatni szeretném Carlo papát, ezt a párharcot gyönyörűen nyerte ő is, és a csapat is. Akartak, mentek, nagy elánnal, tetszett a hozzáállás, a tűz, amivel kimentek. Zseniális játék volt. Ez a csapat tényleg csak a bl-ért él kb. Valverde, Asencio, MbappeGalacticos írta: Jo kezdo, jo mentalitas. Gyonyoru meccs.
Nekem egyetlen hianyerzetem van, az hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.
Amugy gg carlo, gg bappe.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 19., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 19., szerda 22:52
De elveznem ha ilyenkor lonenk még 3mat.hehetheoriginal írta:talán mert van szezononként 100 meccsünkaz hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 22:51
talán mert van szezononként 100 meccsünkaz hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 19., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. február 16., vasárnap 18:37
Fogalmam sincs honnan jön ez a 2 meccses eltiltás, de ilyen nem volt soha. Legalábbis a spanyol bajnokságban biztosan nem.Babinho írta:Az azonnali piros nem egyből két meccs, vagy az mikor van?Pad'em írta:
Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság leszEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
Nem az van, ha nem törlik el a pirosat akkor 2-t hagy ki?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 16., vasárnap 17:00
Az azonnali piros nem egyből két meccs, vagy az mikor van?Pad'em írta:Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesznzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk isEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 14:05
De Camavinga csinalt 11est es ezzel lett 1-1, sot volt meg botranyosan szar ossze-vissza csuszkalasa a 16oson belul, amikor Courtoisnak kellett hatalmasat vedenei.ram8nes írta:és ezt miből számolta ki? matematikus ön, vagy miből számolta ki?MarioCirolo írta:
Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.![]()
Ha Camavinga nem csinál tizit, akkor nem lesz tizi, de nem jelenti azt egyértelműen, hogy nem lőnek gólt a meccs hátralevő részén és nyerünk. Viszont ha Vinicius pl. képes 3 méterről kapuba fejelni, akkor az már fix gól nekünk + kisebb valószínűséggel lőnek nekünk kettőt-hármat, mint egyet.
Bíró ide vagy oda, engem is leginkább az zavar, hogy az elmúlt jópár meccsen elég sok helyzetet szórakozunk el, amikkel meg tudnánk könnyíteni a dolgunkat.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. február 16., vasárnap 13:50
és ezt miből számolta ki? matematikus ön, vagy miből számolta ki?MarioCirolo írta:Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
De ez lenyegtelen, ha balondor nem baszna el elol mindent, siman nyertuk volna
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 13:47
"vini" 1 meterrol ures kapura nem tudta befejelni.MarioCirolo írta:Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 13:43
Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 16., vasárnap 12:11
Nem sok értelme lenne megnézni újra az egészet, csak az idő megy vele feleslegesen. Illetve az eddig nyilvánosságra hozott kommunikációból azért kiderül, hogy mire a felvételekhez ér a játékvezető, addigra képben van, hogy mit kell néznie.doncsontos írta: ja azt ismét csak úgy megjegyezném, hogy tegnap mikor kihívták a bírót megnézni a 11es gyanus esetet, megint az a KÉP várta, hogy Camavinga tapossa az ellenfelet![]()
![]()
![]()
én egyáltalán nem nézek más meccseket, max összefoglalót, de ezt máshol is így csinálják? nem úgy lenne az értelemszerű, hogy először normál sebességen megmutatják a bírónak a támadást, és aztán belassítva? most ezen a Camavingas eseten amugy se segített volna mert balfasz volt mint oly sokszor, na de akkor is...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. február 16., vasárnap 11:40
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem