Az, hogy leirom a velemenyemet nem multferdites. De ha megnezem a korabbi szezonok vedekezesi statisztikait, azok sem feltetlen obetonsagat igazoljak. De ha o kezd ma, szurkolok neki.ferni írta:Ne ferdítsük el a múltat, mert most botrány rossz valaki.MarioCirolo írta:
Szerintem Mendy egy borzalmas jatekos es korabban sem ertettem a betonozast, mert soha nem volt extra.
Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Talán pont most lehetne a kontrákra építeni, amiben anno a Rayo-ban Fran elég gólponterős volt... de Carlo knows
Ne ferdítsük el a múltat, mert most botrány rossz valaki.MarioCirolo írta:Szerintem Mendy egy borzalmas jatekos es korabban sem ertettem a betonozast, mert soha nem volt extra.wZoLee7 írta:
az a baj hogy már védekezésben sem jobb, egy csomó alkalommal beforgatják ugyan úgy mint Frant. Hiába magasabb még a beadások ellen sem tud védekezni. Nagyon visszaesett a betonhoz képest sajnos.
-
MarioCirolo
Szerintem Mendy egy borzalmas jatekos es korabban sem ertettem a betonozast, mert soha nem volt extra. Ettol fuggetlenul valamiert biztosabbnak erzem ha o kezd Fran helyett, de lehet igazatok van es ha a kis spanyol megkapna a lehetoseget, elne is vele es akkor Mendyt vegre vegleg elfelejthetnenk.wZoLee7 írta:az a baj hogy már védekezésben sem jobb, egy csomó alkalommal beforgatják ugyan úgy mint Frant. Hiába magasabb még a beadások ellen sem tud védekezni. Nagyon visszaesett a betonhoz képest sajnos.MarioCirolo írta:
En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezes, es nem kell folyamatosan a fejunket fogni amikor hozzakerul a labada az ellenfel terfelen. Persze ha szarul jatszik, akkor baszhatjuk, mert akkor -1 ember.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amugy ja, gyamal azota extraflegma, hogy iskolat mutatott mendinek, azert nem olyan jo a gyerek, de mendi ellen minden bejott neki
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ebből idén semmit nem láttunk. Odavágón is a tizenegyes előtt simán verték 1v1-ben.MarioCirolo írta:En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezesrealistahuni írta: Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
Korábban Yamalék azt csináltak vele amit akartak, idén nem emlékszem hogy lett volna jó meccse.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az a baj hogy már védekezésben sem jobb, egy csomó alkalommal beforgatják ugyan úgy mint Frant. Hiába magasabb még a beadások ellen sem tud védekezni. Nagyon visszaesett a betonhoz képest sajnos.MarioCirolo írta:En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezes, es nem kell folyamatosan a fejunket fogni amikor hozzakerul a labada az ellenfel terfelen. Persze ha szarul jatszik, akkor baszhatjuk, mert akkor -1 ember.realistahuni írta: Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
- Galacticos
Tekintve hogy az elol levo 4es (valahol jogosan) kobe van vesve ez szinte a legjobb kezdo. Lehet vitazni a fran vs mendyn de ott nincs akkora difi. Legalabb mar ceballos ugy tunik fix kezdo, asencio is ott van, valverde is rb.. szoval szinte minden amiert sirtunk az elozo honapokba
- hehetheoriginal
de mendi vedekezesben es tamadasban is szar.
thereisonly1ronaldo
-
MarioCirolo
En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezes, es nem kell folyamatosan a fejunket fogni amikor hozzakerul a labada az ellenfel terfelen. Persze ha szarul jatszik, akkor baszhatjuk, mert akkor -1 ember.realistahuni írta: Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Jó kezdőPad'em írta: Minden spanyol portál szerint így megyünk ki:
Courtois;
Valverde, Rüdiger, Asencio, Mendy;
Ceballos, Tchouameni;
Rodrygo, Bellingham, Viní Jr;
Mbappé.
Legjobb*. Cama meg jöhet darálni csereként.
*nyilván a betonkeverőnk helye inog de kétszer nem hibázik, holnap már betalál.
Szerintem is ennyi ekézés után lesz egy jó meccse Vininek, amiből egyesek táplálkozhatnak a szezon hátralévő részében
Tchouameni pedig elég stabil volt középen, de lehet csak a kh-ként nyújtott teljesítménye után tűnik ki, nem tudom city ellen mit tud... De ha kezd akkor végig fent lesz mert ha Rüdi nem bírja akkor ő megy hátra a helyébe, de a Cama cserét nagyon adom, szerintem alapjába véve hasznosabb mint Tchou (támadásban tuti) de a kihagyás után most még nincs formában
Mendyt meg csak lekapja időben Carlo
A többi pozíció viszont stabil. Lessgooo
szuperliga.
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
Tchouameni epp hogy az utolso meccseken jol jatszott, kerdes hogy kozepalyan is tudja ezt hozni, ha tenyleg ott lessz!?whitemadrid írta:Semmiképp sem lesz sima. En is ezt érzem.pheco írta: Első meccsen is gólokkal nyerhettünk volna. Szerintem most kellően felbosszantották a csapatot a bajnoki meccseken, ki fog jönni ma a lépés. Aztán, ha félidő 0-2 ne baszogassatok![]()
Csucsu szar hónapok óta, Vini teljesen zsákbamacska ha jó napja van akkor a futballal foglalkozik ha nincs beszoptuk.
Mendy meg -1.
Ez így túl sok.
Egy 90+6percben kikuzdott tovabbjutásra számítok.
Had vakarja Pep a fejét![]()
- whitemadrid
Semmiképp sem lesz sima. En is ezt érzem.pheco írta: Első meccsen is gólokkal nyerhettünk volna. Szerintem most kellően felbosszantották a csapatot a bajnoki meccseken, ki fog jönni ma a lépés. Aztán, ha félidő 0-2 ne baszogassatok![]()
Csucsu szar hónapok óta, Vini teljesen zsákbamacska ha jó napja van akkor a futballal foglalkozik ha nincs beszoptuk.
Mendy meg -1.
Ez így túl sok.
Egy 90+6percben kikuzdott tovabbjutásra számítok.
Had vakarja Pep a fejét
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Első meccsen is gólokkal nyerhettünk volna. Szerintem most kellően felbosszantották a csapatot a bajnoki meccseken, ki fog jönni ma a lépés. Aztán, ha félidő 0-2 ne baszogassatok
- hehetheoriginal
es megtanultaRealista24 írta:Egyszer majd csak bejon es beirhatod, hogy megmondtad.hehetheoriginal írta: epikus leolvadast vizionalok![]()
Ha meg nem, akkor azt, hogy csak jinx volt.
![]()
de amugy barmi lehet, abszolut nem erzem, hogy sima tovabbjutas
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyszer majd csak bejon es beirhatod, hogy megmondtad.hehetheoriginal írta: epikus leolvadast vizionalok![]()
Ha meg nem, akkor azt, hogy csak jinx volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Korán van meg ehhez, ne márhehetheoriginal írta: epikus leolvadast vizionalok![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Csak remeljuk a jo kapuba.Pad'em írta: Minden spanyol portál szerint így megyünk ki:
Courtois;
Valverde, Rüdiger, Asencio, Mendy;
Ceballos, Tchouameni;
Rodrygo, Bellingham, Viní Jr;
Mbappé.
Legjobb*. Cama meg jöhet darálni csereként.
*nyilván a betonkeverőnk helye inog de kétszer nem hibázik, holnap már betalál.