Ebben nem fogok vitatkozni senkivel, ha valamivel tisztában vagyok akkor az a kresz szabályok.Realista24 írta:Javaslom akkor allj neki olvasni.zoli0415 írta:
Ez még csak nem is vitatéma, egyszerű kresz szabály, nem kell túlagyalni, el kell olvasni, ha nem tanultuk meg amikor kellett volna.
OFF
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Javaslom akkor allj neki olvasni.zoli0415 írta:Ez még csak nem is vitatéma, egyszerű kresz szabály, nem kell túlagyalni, el kell olvasni, ha nem tanultuk meg amikor kellett volna.hehetheoriginal írta:
ha harc.....![]()
![]()
![]()
R maffiaallamban el, ott az van, amit o mond![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hallgatom!nmate írta:Rosszul tudod.zoli0415 írta:Jól tudja!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
nmate írta:Rosszul tudod.zoli0415 írta:Jól tudja!
Röviden: nem jól tudja.
Persze, hogy rosszul tudja.
Hehe, osztrakoknal lehet mas a szabalyzat, mint itt a viragzo nyugaton.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Remek tipp!zoli0415 írta:Ez még csak nem is vitatéma, egyszerű kresz szabály, nem kell túlagyalni, el kell olvasni, ha nem tanultuk meg amikor kellett volna.hehetheoriginal írta:
ha harc.....![]()
![]()
![]()
https://kerekparosklub.hu/kisokos/ne-bringazz-jardan
Van, amikor nem tilos a járdán biciklizni; és nem kötelező leszállni a zebra előtt (csak ajánlott).
Röviden: nem jól tudja.
Ez még csak nem is vitatéma, egyszerű kresz szabály, nem kell túlagyalni, el kell olvasni, ha nem tanultuk meg amikor kellett volna.hehetheoriginal írta:ha harc.....zoli0415 írta:
Jól tudja!![]()
![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha harc.....zoli0415 írta:Jól tudja!Realista24 írta:
Rosszul tudod.
R maffiaallamban el, ott az van, amit o mond
thereisonly1ronaldo
Jól tudja!Realista24 írta:Rosszul tudod.hehetheoriginal írta: jardan tilos a biciklizes tudtommal.
zebran is le kell szallni rola.
mas kerdes, hogy leszarjak
Ez ilyen róka fogta csuka helyzet, mert egyetértek az autós kultúra teljes nem létével, viszont a biciklis kultúra is ugyan azon a nem szinten van kis hazánkban. A járdán pedig főleg a gyerekes családok nem érzik biztonságosnak a bicikliseket.Realista24 írta:Majd ha az utak es a vezetesi kultura alkalmas lesz a kerekparosokkal valo kozlekedesre, akkor lehet tiltani teljes mertekben azt, hogy a kerekparos ott kozlekedjen, ahol nem erzi magat halalfelelemben.Zack írta:
Szerintem azért mert a járdát a gyalogosok elszeparálására hozták létre, főleg lakott területen belül. Minden hajtással bíró eszköznek pedig ott az úttest. Arról, hogy nem lakott területen belül a járdát használhassák, igazából mindegy, használják. Lakott terülten belül a járda általában a lakóövezetekhez tartozó rész, ahol ha megjelennek az ételfutárok meg a muszáj erolleresek, azok felborítják ezt. Plusz a város/ország vezetés ne próbálja meg megúszni a polgárok életminőségének javítását. Járda, biciklis meg mi egymás út és autós forgalomnak fenntartott út.
- hehetheoriginal
na ezert volt mar idoszeru jogsit megcsinalni 
btw verekedtem mar ossze kutyat setaltato faszfejjel a jardan - en voltam bringaval, illetve becsben mikor anno munkahelyre tekertem a jardaszakaszon (nem volt kijelolt bringaut), ott is elemlepett a yard, hogy szalljak le rola...
szoval jo lenne tisztaban lenni mi van
btw verekedtem mar ossze kutyat setaltato faszfejjel a jardan - en voltam bringaval, illetve becsben mikor anno munkahelyre tekertem a jardaszakaszon (nem volt kijelolt bringaut), ott is elemlepett a yard, hogy szalljak le rola...
szoval jo lenne tisztaban lenni mi van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. február 19., szerda 10:50-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd ha az utak es a vezetesi kultura alkalmas lesz a kerekparosokkal valo kozlekedesre, akkor lehet tiltani teljes mertekben azt, hogy a kerekparos ott kozlekedjen, ahol nem erzi magat halalfelelemben.Zack írta:Szerintem azért mert a járdát a gyalogosok elszeparálására hozták létre, főleg lakott területen belül. Minden hajtással bíró eszköznek pedig ott az úttest. Arról, hogy nem lakott területen belül a járdát használhassák, igazából mindegy, használják. Lakott terülten belül a járda általában a lakóövezetekhez tartozó rész, ahol ha megjelennek az ételfutárok meg a muszáj erolleresek, azok felborítják ezt. Plusz a város/ország vezetés ne próbálja meg megúszni a polgárok életminőségének javítását. Járda, biciklis meg mi egymás út és autós forgalomnak fenntartott út.Realista24 írta:
Miert kene a jardan csak tolni a biciklit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rosszul tudod.hehetheoriginal írta: jardan tilos a biciklizes tudtommal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
jardan tilos a biciklizes tudtommal.
thereisonly1ronaldo
Szerintem azért mert a járdát a gyalogosok elszeparálására hozták létre, főleg lakott területen belül. Minden hajtással bíró eszköznek pedig ott az úttest. Arról, hogy nem lakott területen belül a járdát használhassák, igazából mindegy, használják. Lakott terülten belül a járda általában a lakóövezetekhez tartozó rész, ahol ha megjelennek az ételfutárok meg a muszáj erolleresek, azok felborítják ezt. Plusz a város/ország vezetés ne próbálja meg megúszni a polgárok életminőségének javítását. Járda, biciklis meg mi egymás út és autós forgalomnak fenntartott út.Realista24 írta:Miert kene a jardan csak tolni a biciklit?Zack írta:
Egy szó sincs benne arról, hogy az erolleres meg biciklis emberek a járdán és a zebrán csak tolhatják a járgányukat. Pedig ez tényleg probléma. Nem az erolleresek hibája, hogy a legtöbb magyar járdán nem fér el egy darab ikerbabakocsi sem, de azért néha lehetnének tekintettel rájuk és használhatnák az autós utat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miert kene a jardan csak tolni a biciklit?Zack írta:Egy szó sincs benne arról, hogy az erolleres meg biciklis emberek a járdán és a zebrán csak tolhatják a járgányukat. Pedig ez tényleg probléma. Nem az erolleresek hibája, hogy a legtöbb magyar járdán nem fér el egy darab ikerbabakocsi sem, de azért néha lehetnének tekintettel rájuk és használhatnák az autós utat.Caraway írta: Uj kresz tervezet, ha erdekel valakit:
https://telex.hu/belfold/2025/02/19/kre ... niszterium
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy szó sincs benne arról, hogy az erolleres meg biciklis emberek a járdán és a zebrán csak tolhatják a járgányukat. Pedig ez tényleg probléma. Nem az erolleresek hibája, hogy a legtöbb magyar járdán nem fér el egy darab ikerbabakocsi sem, de azért néha lehetnének tekintettel rájuk és használhatnák az autós utat.Caraway írta: Uj kresz tervezet, ha erdekel valakit:
https://telex.hu/belfold/2025/02/19/kre ... niszterium
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jaa okés, akkor annyira nem vészes a dolog. Azt hittem hogy gagyi az anyaga és elszakad vagy ilyesmi.portillo írta:Sosem akart egyenesben maradni, hanem mindig valamerre ferdült, de ez funckiójában nem befolyásolta a dolgot.rashidm írta:
Milyen bosszantó hibákra gondolsz?![]()
Aztán ha nem akar aludni a gyerek, akkor úgyis minden idegesít.Ezzel együtt jól tette a dolgát, pár hónapig nagyon hasznos volt, tudott segíteni, amikor semmi más ötlet nem volt.
- portillo
- Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
- Kapcsolat:
Sosem akart egyenesben maradni, hanem mindig valamerre ferdült, de ez funckiójában nem befolyásolta a dolgot.rashidm írta:Milyen bosszantó hibákra gondolsz?portillo írta:
Vannak apróbb bosszantó hibái, de nálunk jól szolgált alapvetően, meg a családban másoknak is ilyen volt. Akkora különbségek nincsenek szerintem az Adamohoz vagy az Incababyhez képest.
Persze, ha a feleséged már most nem akarja, akkor úgysem lesz hosszú életű. Azért próbáljátok ki.![]()
![]()
Aztán ha nem akar aludni a gyerek, akkor úgyis minden idegesít.
Szégyen a kukás, de hasznos.