Ne ferdítsük el a múltat, mert most botrány rossz valaki.MarioCirolo írta:Szerintem Mendy egy borzalmas jatekos es korabban sem ertettem a betonozast, mert soha nem volt extra.wZoLee7 írta:
az a baj hogy már védekezésben sem jobb, egy csomó alkalommal beforgatják ugyan úgy mint Frant. Hiába magasabb még a beadások ellen sem tud védekezni. Nagyon visszaesett a betonhoz képest sajnos.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem Mendy egy borzalmas jatekos es korabban sem ertettem a betonozast, mert soha nem volt extra. Ettol fuggetlenul valamiert biztosabbnak erzem ha o kezd Fran helyett, de lehet igazatok van es ha a kis spanyol megkapna a lehetoseget, elne is vele es akkor Mendyt vegre vegleg elfelejthetnenk.wZoLee7 írta:az a baj hogy már védekezésben sem jobb, egy csomó alkalommal beforgatják ugyan úgy mint Frant. Hiába magasabb még a beadások ellen sem tud védekezni. Nagyon visszaesett a betonhoz képest sajnos.MarioCirolo írta:
En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezes, es nem kell folyamatosan a fejunket fogni amikor hozzakerul a labada az ellenfel terfelen. Persze ha szarul jatszik, akkor baszhatjuk, mert akkor -1 ember.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
amugy ja, gyamal azota extraflegma, hogy iskolat mutatott mendinek, azert nem olyan jo a gyerek, de mendi ellen minden bejott neki
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ebből idén semmit nem láttunk. Odavágón is a tizenegyes előtt simán verték 1v1-ben.MarioCirolo írta:En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezesrealistahuni írta: Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
Korábban Yamalék azt csináltak vele amit akartak, idén nem emlékszem hogy lett volna jó meccse.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
az a baj hogy már védekezésben sem jobb, egy csomó alkalommal beforgatják ugyan úgy mint Frant. Hiába magasabb még a beadások ellen sem tud védekezni. Nagyon visszaesett a betonhoz képest sajnos.MarioCirolo írta:En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezes, es nem kell folyamatosan a fejunket fogni amikor hozzakerul a labada az ellenfel terfelen. Persze ha szarul jatszik, akkor baszhatjuk, mert akkor -1 ember.realistahuni írta: Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
- Galacticos
Tekintve hogy az elol levo 4es (valahol jogosan) kobe van vesve ez szinte a legjobb kezdo. Lehet vitazni a fran vs mendyn de ott nincs akkora difi. Legalabb mar ceballos ugy tunik fix kezdo, asencio is ott van, valverde is rb.. szoval szinte minden amiert sirtunk az elozo honapokba
- hehetheoriginal
de mendi vedekezesben es tamadasban is szar.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En nagyon Mendy ellenes vagyok, de szerintem pont az ilyen meccseken van ertelme, ha o kezd. Amikor beallhatunk vedekezni es kontrazhatunk. Ilyenkor siman epithetunk az egyetlen erossegere, ami a vedekezes, es nem kell folyamatosan a fejunket fogni amikor hozzakerul a labada az ellenfel terfelen. Persze ha szarul jatszik, akkor baszhatjuk, mert akkor -1 ember.realistahuni írta: Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Jó kezdőPad'em írta: Minden spanyol portál szerint így megyünk ki:
Courtois;
Valverde, Rüdiger, Asencio, Mendy;
Ceballos, Tchouameni;
Rodrygo, Bellingham, Viní Jr;
Mbappé.
Legjobb*. Cama meg jöhet darálni csereként.
*nyilván a betonkeverőnk helye inog de kétszer nem hibázik, holnap már betalál.
Szerintem is ennyi ekézés után lesz egy jó meccse Vininek, amiből egyesek táplálkozhatnak a szezon hátralévő részében

Tchouameni pedig elég stabil volt középen, de lehet csak a kh-ként nyújtott teljesítménye után tűnik ki, nem tudom city ellen mit tud... De ha kezd akkor végig fent lesz mert ha Rüdi nem bírja akkor ő megy hátra a helyébe, de a Cama cserét nagyon adom, szerintem alapjába véve hasznosabb mint Tchou (támadásban tuti) de a kihagyás után most még nincs formában
Mendyt meg csak lekapja időben Carlo

A többi pozíció viszont stabil. Lessgooo

szuperliga.
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
Tchouameni epp hogy az utolso meccseken jol jatszott, kerdes hogy kozepalyan is tudja ezt hozni, ha tenyleg ott lessz!?whitemadrid írta:Semmiképp sem lesz sima. En is ezt érzem.pheco írta: Első meccsen is gólokkal nyerhettünk volna. Szerintem most kellően felbosszantották a csapatot a bajnoki meccseken, ki fog jönni ma a lépés. Aztán, ha félidő 0-2 ne baszogassatok![]()
Csucsu szar hónapok óta, Vini teljesen zsákbamacska ha jó napja van akkor a futballal foglalkozik ha nincs beszoptuk.
Mendy meg -1.
Ez így túl sok.
Egy 90+6percben kikuzdott tovabbjutásra számítok.
Had vakarja Pep a fejét![]()
- whitemadrid
Semmiképp sem lesz sima. En is ezt érzem.pheco írta: Első meccsen is gólokkal nyerhettünk volna. Szerintem most kellően felbosszantották a csapatot a bajnoki meccseken, ki fog jönni ma a lépés. Aztán, ha félidő 0-2 ne baszogassatok![]()
Csucsu szar hónapok óta, Vini teljesen zsákbamacska ha jó napja van akkor a futballal foglalkozik ha nincs beszoptuk.
Mendy meg -1.
Ez így túl sok.
Egy 90+6percben kikuzdott tovabbjutásra számítok.
Had vakarja Pep a fejét

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Első meccsen is gólokkal nyerhettünk volna. Szerintem most kellően felbosszantották a csapatot a bajnoki meccseken, ki fog jönni ma a lépés. Aztán, ha félidő 0-2 ne baszogassatok

- hehetheoriginal
es megtanultaRealista24 írta:Egyszer majd csak bejon es beirhatod, hogy megmondtad.hehetheoriginal írta: epikus leolvadast vizionalok![]()
Ha meg nem, akkor azt, hogy csak jinx volt.
![]()

de amugy barmi lehet, abszolut nem erzem, hogy sima tovabbjutas
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez a mendy erőltetés teljesen nonszensz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyszer majd csak bejon es beirhatod, hogy megmondtad.hehetheoriginal írta: epikus leolvadast vizionalok![]()
Ha meg nem, akkor azt, hogy csak jinx volt.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Korán van meg ehhez, ne márhehetheoriginal írta: epikus leolvadast vizionalok![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Csak remeljuk a jo kapuba.Pad'em írta: Minden spanyol portál szerint így megyünk ki:
Courtois;
Ceballos, Tchouameni;
Mbappé.

- Pad'em
Minden spanyol portál szerint így megyünk ki:
Courtois;
Ceballos, Tchouameni;
Mbappé.
Courtois;
Ceballos, Tchouameni;
Mbappé.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem akartam leírni, de nekem is ez volt az első gondolatom, hogy majd most lehet keresni mást, amibe bele lehet kötni.Realista24 írta:Dehogy orulnek itt...egy dologgal kevesebb, amiert fikazni tudjak.RealRaúl77 írta: Na azt mondja az öreg, hogy Rüdiger és Asencio kezd, Tchou meg megy középre. Végre! Örülünk Vincent
Ez meg a másodikhehetheoriginal írta:kp-n se életbiztosítás sajnos.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4