Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Galacticos

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 25., kedd 18:11

Mondjatok mar jo sorozatokat olyasmit mint a prison break, bb, narcos, lacasadepapel stb.
Platform netflix, sky, disney. Ido vegtelen. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 25., kedd 17:36

hehetheoriginal írta:
ferni írta:

Nézzétek, nagyon jó cucc.
Ezt odatették szépen.
Mennyire gagyi cringe te jo eg :lol:
Elso resz felenel jarok :coffee:
Két rész után azon gondolkodom hogy folytassam e.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 18:52

Star Wars: Andor Season 2: https://www.youtube.com/watch?v=AE4wxt7 ... l=StarWars

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 20:29

The Day of the Jackal
hehetheoriginal írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- ahogy a végén a hajóról elteszi a célpontot, az a gimballos motyó kőkemény, látszik, hogy gondolkodtak rajta, minden idők egyik legfajinabb mesterlövészeses, high-teches cucca, amit filmekben, sorozatban latni lehet, kifejezetten tetszett
- hogy nem féltek a végén simán kiírni a rendőrnő főszereplőt, én nem vártam volna, nem ehhez van szokva a fogyasztó, de itt is a realitás győzött, nyilván egy profi bérgyilkos/exkatona mindig is nagy előnyben lesz egy unatletikus kövérkés, amugy szinte nulla tereptapasztalattal rendelkező rendőrrel szemben

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Összességében tetszett, Eddie Redmayne részei végig zseniálisak voltak, fantasztikus alakítás.
Viszont, hogy ki a a fene volt ennyi ideig kíváncsi az "unatletikus kövérkés" nőre azt a fene érti.
Nagyon unalmas, hogy nem tudnak megírni egy rendes női karaktert egy ilyen szerepre, legyen feka azt akkor fix kemény nőnek tűnik... Kicsit unom már ezt a megoldást. Nem volt semmi jellemfejlődése, végig ment a feje után, szart a családjára, semmi értelmes izgalmas szál nem volt onnan, cserébe elment vele egy csomó idő. Legalánbb kúrt volna félre a kollegájával azt amiatt bánkódik hogy mit csinált vagy valami, de konkrétan baszki az ég világon a semmire ment el vele az idő.
Ha meg ennyire nem megy női karakterek írása akkor nyomozzon utána egy faszi, pár fokkal hihetőbb, mint a nagy seggű asszonyság, aki semennyire nem volt az és ott talán valami értelmes is történhetett volna.

Már a spanyol szappanoperás anyuci-bátyó szarkavarós téma is rágcsa volt a másik családban, az is túl lett tolva picit, de annak legalább volt szerepe a történetben.

Amikor Eddie Redmayne volt a fókuszban brillírozott a sorozat, sokkal jobb lett volna 7-8 rész és nem kitölteni ilyen faszságokkal a többi részét.

Ajánlott mindenképp, nézze meg aki tudja, megéri.

I am GC
Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: I am GC » 2025. február 22., szombat 10:24

hehetheoriginal írta:
hehetheoriginal írta:
összetettebb, komplikáltabban van felépítve, (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem csak, hogy megbizod öld meg a francia elnököt, aztan megy parhuzamosan a felkeszules meg a nyomozas ellene, aztan a csucspontnal ki nyer vajon, hanem tobb szalon mennek a dolgok) kifejezetten igényes és jól megírt cucc 3 rész alapján, figyeltek a zenékre, volt pénz helyszínekre, kellékekre, minőségi sorozat eddig.
na végére értem s01-nek, kisebb logikai bukfencek, de igyekeztek nagyjabol a realitasra torekedni, szoval erdemes megnezni, pár emlitesre melto pont sztem:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- a magyar részek, magyar színészekkel, hálisten nem erőltették, hogy angolul kelljen beszélniük, hanem telibe magyarul ment, teljesen reális, még ha pl Kálloy Molnár Petykót én sosem tudom komolyan venni színészként, mert mindig a komolytalan debil énjét látom a beugróból, akármennyire is hadonászik kőkeményen a sörétessel
- ahogy a végén a hajóról elteszi a célpontot, az a gimballos motyó kőkemény, látszik, hogy gondolkodtak rajta, minden idők egyik legfajinabb mesterlövészeses, high-teches cucca, amit filmekben, sorozatban latni lehet, kifejezetten tetszett
- hogy nem féltek a végén simán kiírni a rendőrnő főszereplőt, én nem vártam volna, nem ehhez van szokva a fogyasztó, de itt is a realitás győzött, nyilván egy profi bérgyilkos/exkatona mindig is nagy előnyben lesz egy unatletikus kövérkés, amugy szinte nulla tereptapasztalattal rendelkező rendőrrel szemben

összességében jó volt, egy erős 8/10, kiváncsi vagyok lesz-e 2. évad és ha igen, hogy
Már official, hogy lesz második szerencsére :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 22., szombat 8:39

ferni írta:
nzooli93 írta: Netflix Zero Day Robert De Niroval minisorozat, 300 perc. Elvileg eleg jo lett.
Volt elnököt játszik,akit visszahívnak,mert egész Usat kibertámadások érték. Ilyen feszült, rejtélyes komoly thrillernek tűnik.
Ezt odatették szépen.
Mennyire gagyi cringe te jo eg :lol:
Elso resz felenel jarok :coffee:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 21., péntek 16:44

nzooli93 írta: Netflix Zero Day Robert De Niroval minisorozat, 300 perc. Elvileg eleg jo lett.
Volt elnököt játszik,akit visszahívnak,mert egész Usat kibertámadások érték. Ilyen feszült, rejtélyes komoly thrillernek tűnik.
Ezt odatették szépen.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 21., péntek 9:18

hehetheoriginal írta:
hehetheoriginal írta:
az elején járok - ugyanezert, amiert te, én is vonakodtam elkezdeni a sorozatot - de kicsit át van szerkesztve a cucc, nem csak 1 fő gyilkosság, hanem sorozatgyilkosos bergyilkosos tema van eddig - de már láttam youtubeon, hogy vannak ikonikus részek, amik egyeznek (pl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor teszteli a fahoz kotve a dinnyevel az uj mesterlovesz cucmokot)
de egesz feelinges, ahogy el van kapva a maganyos geci, ahogy precizen egyedul dolgozik
összetettebb, komplikáltabban van felépítve, (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem csak, hogy megbizod öld meg a francia elnököt, aztan megy parhuzamosan a felkeszules meg a nyomozas ellene, aztan a csucspontnal ki nyer vajon, hanem tobb szalon mennek a dolgok) kifejezetten igényes és jól megírt cucc 3 rész alapján, figyeltek a zenékre, volt pénz helyszínekre, kellékekre, minőségi sorozat eddig.
na végére értem s01-nek, kisebb logikai bukfencek, de igyekeztek nagyjabol a realitasra torekedni, szoval erdemes megnezni, pár emlitesre melto pont sztem:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- a magyar részek, magyar színészekkel, hálisten nem erőltették, hogy angolul kelljen beszélniük, hanem telibe magyarul ment, teljesen reális, még ha pl Kálloy Molnár Petykót én sosem tudom komolyan venni színészként, mert mindig a komolytalan debil énjét látom a beugróból, akármennyire is hadonászik kőkeményen a sörétessel
- ahogy a végén a hajóról elteszi a célpontot, az a gimballos motyó kőkemény, látszik, hogy gondolkodtak rajta, minden idők egyik legfajinabb mesterlövészeses, high-teches cucca, amit filmekben, sorozatban latni lehet, kifejezetten tetszett

összességében jó volt, egy erős 8/10, kiváncsi vagyok lesz-e 2. évad és ha igen, hogy
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 21., péntek 0:04

2. évad gagyibb volt, de eddig ez baba
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 20., csütörtök 23:48

Első évadot sikerült néznem még áprilisban, guilty pleasurenek tökéletes a Reacher. Látom harmadik évadban akad kihívó is végre :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 20., csütörtök 23:16

soadroli írta: Reacher új évad első 3 része már nézhető :box:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor az embert behajtogatja az íróasztalba bazmeg :lol: :lol: :lol: epik
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 20., csütörtök 20:34

Netflix Zero Day Robert De Niroval minisorozat, 300 perc. Elvileg eleg jo lett.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. február 20., csütörtök 20:28

Reacher új évad első 3 része már nézhető :box:
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 20., csütörtök 7:15

Remy írta: Sons of anarchy s6 évadzáró: Behánytam. :ozil:

Vasárnapig megpróbálom befejezni. Brutál jó sorozat. :sziv:
Látod mennyivel jobb, ha Real meccsek helyett sorozatot nézel :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 20., csütörtök 6:26

Sons of anarchy s6 évadzáró: Behánytam. :ozil:

Vasárnapig megpróbálom befejezni. Brutál jó sorozat. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 19., szerda 15:28

Olvastam, hogy jön film belőle, szóval még karácsony környékén újrakezdtem a Peaky Blinders-t Egyszer nekiestem úgy 10 éve, nagyon nem jött át, nem is folytattam első évad után.
Most 3. évad közepén járok, abszolút fejlődik, bár túlságosan teátrális nekem az egész. Karakterfejlődésekben is kicsit túl éles ugrások vannak számomra, de alapvetően nagyon jó sorozat, ami folyamatosan fejlődik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 14:28

hehetheoriginal írta:
Yazid írta:

Lattam jo a imdb ertekeles, egy bajom van, en lattam a 73ast, nem volt rossz
, de ugyanazok a jelenetek vannak 21.századi köntösben?
az elején járok - ugyanezert, amiert te, én is vonakodtam elkezdeni a sorozatot - de kicsit át van szerkesztve a cucc, nem csak 1 fő gyilkosság, hanem sorozatgyilkosos bergyilkosos tema van eddig - de már láttam youtubeon, hogy vannak ikonikus részek, amik egyeznek (pl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor teszteli a fahoz kotve a dinnyevel az uj mesterlovesz cucmokot)
de egesz feelinges, ahogy el van kapva a maganyos geci, ahogy precizen egyedul dolgozik
thereisonly1ronaldo

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 18., kedd 20:29

Srácok, akik használtok stremiot: Nektek megy az új Realos sorozat? (Real Madrid: How Could I Not Love You)

Nekem azt írja ki hogy no streams were found...aztán lehet valamit elszabtam az addonokkal.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 18., kedd 18:27

hehetheoriginal írta: és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
Ez a része stimmel a '73-as filmmel is :mrgreen:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 18., kedd 18:18

hehetheoriginal írta: day of the jackal sori, most azt tegyük félre, hogy nyilván egy színesbőrű nő a főhős, és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
Tobb embertol is hallottam hogy ez a sori is meg a Landman is fasza lett a skyshowtimetol. Mondjuk en meg nem neztem oket, engem jelenleg lefoglal a regi Dexter, anno nekem ez (is) kimaradt. :mrgreen:

Vissza: