Platform netflix, sky, disney. Ido vegtelen.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 25., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 25., kedd 17:36
Két rész után azon gondolkodom hogy folytassam e.hehetheoriginal írta:Mennyire gagyi cringe te jo egferni írta:
Nézzétek, nagyon jó cucc.
Ezt odatették szépen.![]()
Elso resz felenel jarok![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 24., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 22., szombat 20:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Összességében tetszett, Eddie Redmayne részei végig zseniálisak voltak, fantasztikus alakítás.hehetheoriginal írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- ahogy a végén a hajóról elteszi a célpontot, az a gimballos motyó kőkemény, látszik, hogy gondolkodtak rajta, minden idők egyik legfajinabb mesterlövészeses, high-teches cucca, amit filmekben, sorozatban latni lehet, kifejezetten tetszett
- hogy nem féltek a végén simán kiírni a rendőrnő főszereplőt, én nem vártam volna, nem ehhez van szokva a fogyasztó, de itt is a realitás győzött, nyilván egy profi bérgyilkos/exkatona mindig is nagy előnyben lesz egy unatletikus kövérkés, amugy szinte nulla tereptapasztalattal rendelkező rendőrrel szemben
HozzászólásSzerző: I am GC » 2025. február 22., szombat 10:24
Már official, hogy lesz második szerencsérehehetheoriginal írta:na végére értem s01-nek, kisebb logikai bukfencek, de igyekeztek nagyjabol a realitasra torekedni, szoval erdemes megnezni, pár emlitesre melto pont sztem:hehetheoriginal írta:
összetettebb, komplikáltabban van felépítve, (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem csak, hogy megbizod öld meg a francia elnököt, aztan megy parhuzamosan a felkeszules meg a nyomozas ellene, aztan a csucspontnal ki nyer vajon, hanem tobb szalon mennek a dolgok) kifejezetten igényes és jól megírt cucc 3 rész alapján, figyeltek a zenékre, volt pénz helyszínekre, kellékekre, minőségi sorozat eddig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- a magyar részek, magyar színészekkel, hálisten nem erőltették, hogy angolul kelljen beszélniük, hanem telibe magyarul ment, teljesen reális, még ha pl Kálloy Molnár Petykót én sosem tudom komolyan venni színészként, mert mindig a komolytalan debil énjét látom a beugróból, akármennyire is hadonászik kőkeményen a sörétessel
- ahogy a végén a hajóról elteszi a célpontot, az a gimballos motyó kőkemény, látszik, hogy gondolkodtak rajta, minden idők egyik legfajinabb mesterlövészeses, high-teches cucca, amit filmekben, sorozatban latni lehet, kifejezetten tetszett
- hogy nem féltek a végén simán kiírni a rendőrnő főszereplőt, én nem vártam volna, nem ehhez van szokva a fogyasztó, de itt is a realitás győzött, nyilván egy profi bérgyilkos/exkatona mindig is nagy előnyben lesz egy unatletikus kövérkés, amugy szinte nulla tereptapasztalattal rendelkező rendőrrel szemben
összességében jó volt, egy erős 8/10, kiváncsi vagyok lesz-e 2. évad és ha igen, hogy
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 22., szombat 8:39
Mennyire gagyi cringe te jo egferni írta:Nézzétek, nagyon jó cucc.nzooli93 írta: Netflix Zero Day Robert De Niroval minisorozat, 300 perc. Elvileg eleg jo lett.
Volt elnököt játszik,akit visszahívnak,mert egész Usat kibertámadások érték. Ilyen feszült, rejtélyes komoly thrillernek tűnik.
Ezt odatették szépen.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 21., péntek 16:44
Nézzétek, nagyon jó cucc.nzooli93 írta: Netflix Zero Day Robert De Niroval minisorozat, 300 perc. Elvileg eleg jo lett.
Volt elnököt játszik,akit visszahívnak,mert egész Usat kibertámadások érték. Ilyen feszült, rejtélyes komoly thrillernek tűnik.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 21., péntek 9:18
na végére értem s01-nek, kisebb logikai bukfencek, de igyekeztek nagyjabol a realitasra torekedni, szoval erdemes megnezni, pár emlitesre melto pont sztem:hehetheoriginal írta:összetettebb, komplikáltabban van felépítve, (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem csak, hogy megbizod öld meg a francia elnököt, aztan megy parhuzamosan a felkeszules meg a nyomozas ellene, aztan a csucspontnal ki nyer vajon, hanem tobb szalon mennek a dolgok) kifejezetten igényes és jól megírt cucc 3 rész alapján, figyeltek a zenékre, volt pénz helyszínekre, kellékekre, minőségi sorozat eddig.hehetheoriginal írta:
az elején járok - ugyanezert, amiert te, én is vonakodtam elkezdeni a sorozatot - de kicsit át van szerkesztve a cucc, nem csak 1 fő gyilkosság, hanem sorozatgyilkosos bergyilkosos tema van eddig - de már láttam youtubeon, hogy vannak ikonikus részek, amik egyeznek (pl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor teszteli a fahoz kotve a dinnyevel az uj mesterlovesz cucmokot)
de egesz feelinges, ahogy el van kapva a maganyos geci, ahogy precizen egyedul dolgozik
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 21., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 20., csütörtök 23:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 20., csütörtök 23:16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor az embert behajtogatja az íróasztalba bazmegsoadroli írta: Reacher új évad első 3 része már nézhető![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 20., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. február 20., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 20., csütörtök 7:15
Látod mennyivel jobb, ha Real meccsek helyett sorozatot nézelRemy írta: Sons of anarchy s6 évadzáró: Behánytam.![]()
Vasárnapig megpróbálom befejezni. Brutál jó sorozat.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 20., csütörtök 6:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 19., szerda 15:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 14:28
összetettebb, komplikáltabban van felépítve, (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem csak, hogy megbizod öld meg a francia elnököt, aztan megy parhuzamosan a felkeszules meg a nyomozas ellene, aztan a csucspontnal ki nyer vajon, hanem tobb szalon mennek a dolgok) kifejezetten igényes és jól megírt cucc 3 rész alapján, figyeltek a zenékre, volt pénz helyszínekre, kellékekre, minőségi sorozat eddig.hehetheoriginal írta:az elején járok - ugyanezert, amiert te, én is vonakodtam elkezdeni a sorozatot - de kicsit át van szerkesztve a cucc, nem csak 1 fő gyilkosság, hanem sorozatgyilkosos bergyilkosos tema van eddig - de már láttam youtubeon, hogy vannak ikonikus részek, amik egyeznek (pl Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mikor teszteli a fahoz kotve a dinnyevel az uj mesterlovesz cucmokot)Yazid írta:
Lattam jo a imdb ertekeles, egy bajom van, en lattam a 73ast, nem volt rossz
, de ugyanazok a jelenetek vannak 21.századi köntösben?
de egesz feelinges, ahogy el van kapva a maganyos geci, ahogy precizen egyedul dolgozik
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 18., kedd 20:29
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 18., kedd 18:27
Ez a része stimmel a '73-as filmmel ishehetheoriginal írta: és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 18., kedd 18:18
Tobb embertol is hallottam hogy ez a sori is meg a Landman is fasza lett a skyshowtimetol. Mondjuk en meg nem neztem oket, engem jelenleg lefoglal a regi Dexter, anno nekem ez (is) kimaradt.hehetheoriginal írta: day of the jackal sori, most azt tegyük félre, hogy nyilván egy színesbőrű nő a főhős, és fehér férfi a gonosz, de kellemes meglepetés eddig
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem