OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
ket konditerem managert ismerek itt a kornyeken, az egyik tulaj is egyben.
mindkettovel szoba jott korabban, hogy a januar es esetleg meg a februar min 30 szazalekkal erosebb, mint a december, aztan marcius-aprilistol visszall a "normalisra" mind a teremlatogatottsag, mind a direct debites tagok szama.
illetve mindig minden evben januarban van nekik a legtobb uj regisztralt tag toronymagasan.
ahova most jarok ott a telos appon is latni a statisztikakat (hany ember van benn epp), ezt igazolja vissza.
nyilvan az ujevi fogadalom, ez tendencia minden orszagban.
mindkettovel szoba jott korabban, hogy a januar es esetleg meg a februar min 30 szazalekkal erosebb, mint a december, aztan marcius-aprilistol visszall a "normalisra" mind a teremlatogatottsag, mind a direct debites tagok szama.
illetve mindig minden evben januarban van nekik a legtobb uj regisztralt tag toronymagasan.
ahova most jarok ott a telos appon is latni a statisztikakat (hany ember van benn epp), ezt igazolja vissza.
nyilvan az ujevi fogadalom, ez tendencia minden orszagban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Így, hogy közvetlen melóhely mellett van, átszokok a reggeli edzésre, mert akkor nincsenek sokan.lestat írta:
Bar en a reggeli orakban megyek amikor csak tudok. Ha 4 után megyek az mindig káosz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez normalis, nem veletlenul a napkozbeni berletek az akcios/kedvezobb arfekvesuek altalaban.Marky írta:Majd kikopnak, amint jon a jobb ido. En reggel 9-kor megyek, akkor nyugis, de 7-9 kozott es 16 utan pokol...Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.
Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan.![]()
![]()
Mas, belefutottam eletem legtufabb fejvadasz megkeresesebe linkedinen, azt hittem AI altal generalt szar, de nem, ermber altal generalt szar.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Majd kikopnak, amint jon a jobb ido. En reggel 9-kor megyek, akkor nyugis, de 7-9 kozott es 16 utan pokol...Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.
Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan.![]()

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nalunk itt irorszagban a szokasos.Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.
Bar en a reggeli orakban megyek amikor csak tudok. Ha 4 után megyek az mindig káosz.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha te is edzenel, nem lenne ilyennel idod foglalkozni.Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pont igy, igen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kapcsolat:
Tehat Rubint Rekara nyomod a TV elott, VHSrol, fejpantban, 80as evekbol visszamaradt tornagatyaban es trikoban.hehetheoriginal írta: minden kis puhos meg lottyadt jól akar kinézni nyárra![]()
ezért vettem itthonra cumókat, rengeteg időt takarítok meg vele - meg amúgyis rühellek edzeni, de most muszáj sajnos.

vagy az oreg Torrente mintajara
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
minden kis puhos meg lottyadt jól akar kinézni nyárra
ezért vettem itthonra cumókat, rengeteg időt takarítok meg vele - meg amúgyis rühellek edzeni, de most muszáj sajnos.

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.
Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan.
Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
igy, kösziSanti írta:Én a másik vonalat/padkát/út szélét nézném, nem balra a felezővonalat. Így ezernyi viszonyítási pontot találsz magad előtt úgy, hogy nem kell egyik tükörbe sem nézegetni.hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
ismeros most tanul vezetni, 2-3-jara ult autoban a mult heten a volan mogott az oktatoval.
azt meselte a hetvegen, hogy egyszeruen nem erzi, nem latja, hogy hol megy az autoval, a sav melyik reszen, vagy hogy egyaltalan atlog-e masik savba. mindig kenytelen a visszapillantoba nezni, hogy hol a vonal. kanyarodasnal, kanyariven, vagy olyan uton, ahol nincs felfestes, ez ugye kulonosen problema.
hogy lehetne neki elmagyarazni? probaltam belegondolni milyen volt, mikor anno en tanultam vezetni, de ez automatikusan, reflexbol jott, erzesre, nem kellett belegondolni, hogy hogy kell kanyarodni meg mennyit kell a kormanyon forditani.
probaltuk elmagyarazni, hogy a sav bal felenek kozepen ul kb az autoban, azt kell kovesse akkor a kormannyal, de zavarja, hogy nem kozepen ul - penz meg valszeg nincs egy mclaren f1-re vagy vmi formaautora![]()
irjatok otleteket pls, bar nyilvan egyertelmu, hogy sok gyakorlas, ami kell es szamit.
Mondjuk itt egy példa. A sárga vonallal jelölöm, hogy "jön a vonal" (persze ez így nem tűpontos meg nem akartam kitakarni magát a vonalat, de szemléltetésnek oké kb) és bekarikáztam pirossal a pontot, amit ha mindig ehhez nézi, hogy attól közvetlenül jobbra legyen a vonal, akkor pl jó. Ha attól balra jön a vonal, akkor már túl közel van hozzá, ha attól túl távol, akkor meg túl távol van.
Egy idő után amúgy rá fog érezni automatikusan, de kezdetnek megteszi.

thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én a másik vonalat/padkát/út szélét nézném, nem balra a felezővonalat. Így ezernyi viszonyítási pontot találsz magad előtt úgy, hogy nem kell egyik tükörbe sem nézegetni.hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
ismeros most tanul vezetni, 2-3-jara ult autoban a mult heten a volan mogott az oktatoval.
azt meselte a hetvegen, hogy egyszeruen nem erzi, nem latja, hogy hol megy az autoval, a sav melyik reszen, vagy hogy egyaltalan atlog-e masik savba. mindig kenytelen a visszapillantoba nezni, hogy hol a vonal. kanyarodasnal, kanyariven, vagy olyan uton, ahol nincs felfestes, ez ugye kulonosen problema.
hogy lehetne neki elmagyarazni? probaltam belegondolni milyen volt, mikor anno en tanultam vezetni, de ez automatikusan, reflexbol jott, erzesre, nem kellett belegondolni, hogy hogy kell kanyarodni meg mennyit kell a kormanyon forditani.
probaltuk elmagyarazni, hogy a sav bal felenek kozepen ul kb az autoban, azt kell kovesse akkor a kormannyal, de zavarja, hogy nem kozepen ul - penz meg valszeg nincs egy mclaren f1-re vagy vmi formaautora![]()
irjatok otleteket pls, bar nyilvan egyertelmu, hogy sok gyakorlas, ami kell es szamit.
Mondjuk itt egy példa. A sárga vonallal jelölöm, hogy "jön a vonal" (persze ez így nem tűpontos meg nem akartam kitakarni magát a vonalat, de szemléltetésnek oké kb) és bekarikáztam pirossal a pontot, amit ha mindig ehhez nézi, hogy attól közvetlenül jobbra legyen a vonal, akkor pl jó. Ha attól balra jön a vonal, akkor már túl közel van hozzá, ha attól túl távol, akkor meg túl távol van.
Egy idő után amúgy rá fog érezni automatikusan, de kezdetnek megteszi.
Ha nem küld senki meghívót estig, akkor írj egy privátot majd az email címeddel azt küldök egyet.Tjacks írta:1: Köszönöm Ferni!ferni írta:
ncore
SD verzióban Dallas 14 évada 120 GB, Vad Angyal 270 része, 62 GB![]()
![]()
2: Ha esetleg valakinek lenne meghívója......![]()
- hehetheoriginal
jóvanaz.
amig nem setaloutcaban megy a bugi.
mai napig nem ertem miert nincsenek minden setaloutca bejaratanal azok a meter magas vasoszlopok btw.... de tudom tul draga

amig nem setaloutcaban megy a bugi.

mai napig nem ertem miert nincsenek minden setaloutca bejaratanal azok a meter magas vasoszlopok btw.... de tudom tul draga

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A nagyobb baj, hogy valoszinu esz nelkul. Minden kedd reggel/szerda este jonnek az idiotabbnal idiotabb kamionosok.hehetheoriginal írta: Igy van.
Eddig jogsi nelkul toltam neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
Szerintem az emberek 80%a ezt erzi, amikor elkezd tanulni vezetni. Ahogy irtak is, a rutin fogja ezt megoldani. Egy tanacs kell neki csak, legyen turelmes, ez talan a legfontosabb szerintem. Ne idegeskedjen, ha o mondjuk lassabban halad, ugyis ra fog erezni.
- hehetheoriginal
Vállaljátok már fel a dolgokat 
'Haver' tanul vezetni, 'mamának' kell a Paula és Paulina. Hát persze.

'Haver' tanul vezetni, 'mamának' kell a Paula és Paulina. Hát persze.