https://www.youtube.com/watch?v=TIfAkOB ... anoParizzi

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 18., kedd 18:16
Tehat Rubint Rekara nyomod a TV elott, VHSrol, fejpantban, 80as evekbol visszamaradt tornagatyaban es trikoban.hehetheoriginal írta: minden kis puhos meg lottyadt jól akar kinézni nyárra![]()
ezért vettem itthonra cumókat, rengeteg időt takarítok meg vele - meg amúgyis rühellek edzeni, de most muszáj sajnos.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 18:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 18., kedd 18:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 14:34
igy, kösziSanti írta:Én a másik vonalat/padkát/út szélét nézném, nem balra a felezővonalat. Így ezernyi viszonyítási pontot találsz magad előtt úgy, hogy nem kell egyik tükörbe sem nézegetni.hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
ismeros most tanul vezetni, 2-3-jara ult autoban a mult heten a volan mogott az oktatoval.
azt meselte a hetvegen, hogy egyszeruen nem erzi, nem latja, hogy hol megy az autoval, a sav melyik reszen, vagy hogy egyaltalan atlog-e masik savba. mindig kenytelen a visszapillantoba nezni, hogy hol a vonal. kanyarodasnal, kanyariven, vagy olyan uton, ahol nincs felfestes, ez ugye kulonosen problema.
hogy lehetne neki elmagyarazni? probaltam belegondolni milyen volt, mikor anno en tanultam vezetni, de ez automatikusan, reflexbol jott, erzesre, nem kellett belegondolni, hogy hogy kell kanyarodni meg mennyit kell a kormanyon forditani.
probaltuk elmagyarazni, hogy a sav bal felenek kozepen ul kb az autoban, azt kell kovesse akkor a kormannyal, de zavarja, hogy nem kozepen ul - penz meg valszeg nincs egy mclaren f1-re vagy vmi formaautora![]()
irjatok otleteket pls, bar nyilvan egyertelmu, hogy sok gyakorlas, ami kell es szamit.
Mondjuk itt egy példa. A sárga vonallal jelölöm, hogy "jön a vonal" (persze ez így nem tűpontos meg nem akartam kitakarni magát a vonalat, de szemléltetésnek oké kb) és bekarikáztam pirossal a pontot, amit ha mindig ehhez nézi, hogy attól közvetlenül jobbra legyen a vonal, akkor pl jó. Ha attól balra jön a vonal, akkor már túl közel van hozzá, ha attól túl távol, akkor meg túl távol van.
Egy idő után amúgy rá fog érezni automatikusan, de kezdetnek megteszi.
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. február 18., kedd 13:50
Én a másik vonalat/padkát/út szélét nézném, nem balra a felezővonalat. Így ezernyi viszonyítási pontot találsz magad előtt úgy, hogy nem kell egyik tükörbe sem nézegetni.hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
ismeros most tanul vezetni, 2-3-jara ult autoban a mult heten a volan mogott az oktatoval.
azt meselte a hetvegen, hogy egyszeruen nem erzi, nem latja, hogy hol megy az autoval, a sav melyik reszen, vagy hogy egyaltalan atlog-e masik savba. mindig kenytelen a visszapillantoba nezni, hogy hol a vonal. kanyarodasnal, kanyariven, vagy olyan uton, ahol nincs felfestes, ez ugye kulonosen problema.
hogy lehetne neki elmagyarazni? probaltam belegondolni milyen volt, mikor anno en tanultam vezetni, de ez automatikusan, reflexbol jott, erzesre, nem kellett belegondolni, hogy hogy kell kanyarodni meg mennyit kell a kormanyon forditani.
probaltuk elmagyarazni, hogy a sav bal felenek kozepen ul kb az autoban, azt kell kovesse akkor a kormannyal, de zavarja, hogy nem kozepen ul - penz meg valszeg nincs egy mclaren f1-re vagy vmi formaautora![]()
irjatok otleteket pls, bar nyilvan egyertelmu, hogy sok gyakorlas, ami kell es szamit.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 18., kedd 13:26
Ha nem küld senki meghívót estig, akkor írj egy privátot majd az email címeddel azt küldök egyet.Tjacks írta:1: Köszönöm Ferni!ferni írta:
ncore
SD verzióban Dallas 14 évada 120 GB, Vad Angyal 270 része, 62 GB![]()
![]()
2: Ha esetleg valakinek lenne meghívója......![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 18., kedd 11:01
A nagyobb baj, hogy valoszinu esz nelkul. Minden kedd reggel/szerda este jonnek az idiotabbnal idiotabb kamionosok.hehetheoriginal írta: Igy van.
Eddig jogsi nelkul toltam neki.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 18., kedd 10:11
hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 8:54
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 18., kedd 8:28
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 18., kedd 8:22
1: Köszönöm Ferni!ferni írta:ncoreTjacks írta: Kedves sorozatbuzik és mindenki más![]()
Kellene egy kis segítség: nagyon szépkorú mamámnak kellene letöltenem ezeréves sorozatokat like Dallas, Vad angyal, Paula és Paulina és hasonlók.Ha találkoztatok ezen remekművekkel akkor pls szóljatok, köszönöm!
![]()
SD verzióban Dallas 14 évada 120 GB, Vad Angyal 270 része, 62 GB![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 17., hétfő 20:08
ncoreTjacks írta: Kedves sorozatbuzik és mindenki más![]()
Kellene egy kis segítség: nagyon szépkorú mamámnak kellene letöltenem ezeréves sorozatokat like Dallas, Vad angyal, Paula és Paulina és hasonlók.Ha találkoztatok ezen remekművekkel akkor pls szóljatok, köszönöm!
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 17., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 17., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 17., hétfő 17:37
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 17., hétfő 16:42
Az én magasságommal(180 cm) akkor vagyok jó "helyen" a sávban, ha az A-oszlop-motorház szögletbe "megy bele a felezővonal". Ez szinte fix "pont" nekem.hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 17., hétfő 12:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 17., hétfő 12:01
erdoben nem voltak vonalak , azert nem zavarodtal osszenmate írta: Valóban nehéz tanácsot adni, 14 évesen már amikor vitt fater melózni az erdőbe, akkor a falu határát elhagyva pattantam is az UAZ volán mögé.Gyakorlás, ahogy írod. Ill. nem szabad túlgondolni semmit, ez egy elég nagy hibája a ma felnövő generációknak.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem