Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

Re: Divat

HozzászólásSzerző: Seraf » 2025. március 14., péntek 6:59

valaki tud dhgate eladót Realos "utcai" cuccokra? póló pulcsi ilyenek, mez, melegítő van :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 23., vasárnap 11:15

Galacticos írta:
reeed_ati írta: Skacok, segítsetek, életbevágóan fontos lenne.. :D
Arra gondoltam, hogy hölgy ismerősömnek ( :loveyou: :loveyou: ) csináltatok valami egyedi karkötőt, amiről mindig eszébe jutnak bizonyos emlékeink.. :D
Szóval gravíroztatni is szeretnék bele, hogy ne "csak egy karkötő" legyen, de azért magában is nézzen már ki jól..

Első körben itt tartok..
Vélemény is jöhet, ha esetleg nagyon gagyi szerintetek.. :hmmm:
Vagy további ötletek esetleg?? :)
Menj fixen ekszereszhez. Dragabb lesz valamivel de sokkal jobb minoseget adnak mint ezek az oldalak.
Nekunk amikor gyerek szuletett masnap vettem a neten egy arany lancot, bele graviroztattam amit akartam majd amikor megerkezett annyira vekony volt a lanc hogy nem hittem el. :lol:

Utana bevizsgaltattam tenyleg arany volt meg minden csak kb az ujszolettre lett volna jo nyak meretbe. :lol: igy aztan megegyszer rakoltvenaz arat tudtak kiboviteni.. maceras volt. Ugyanerrol az oldalrol volt csak az ilyen 70k korul.
Jo de na, az nem az oldal hibaja, hogy rendeltel valamit, aminek nem jartal utana ugy igazan.

Nincsenek nagy csodak, az arakat a vilagpiac diktalja, fuggetlenul attol, hogy ekszeresztol veszed kozvetlenul vagy valami netes oldalon. Az aranynak nagyjabol fix az ara.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 22., szombat 17:52

reeed_ati írta: Skacok, segítsetek, életbevágóan fontos lenne.. :D
Arra gondoltam, hogy hölgy ismerősömnek ( :loveyou: :loveyou: ) csináltatok valami egyedi karkötőt, amiről mindig eszébe jutnak bizonyos emlékeink.. :D
Szóval gravíroztatni is szeretnék bele, hogy ne "csak egy karkötő" legyen, de azért magában is nézzen már ki jól..

Első körben itt tartok..
Menj fixen ekszereszhez. Dragabb lesz valamivel de sokkal jobb minoseget adnak mint ezek az oldalak.
Nekunk amikor gyerek szuletett masnap vettem a neten egy arany lancot, bele graviroztattam amit akartam majd amikor megerkezett annyira vekony volt a lanc hogy nem hittem el. :lol:

Utana bevizsgaltattam tenyleg arany volt meg minden csak kb az ujszolettre lett volna jo nyak meretbe. :lol: igy aztan megegyszer rakoltvenaz arat tudtak kiboviteni.. maceras volt. Ugyanerrol az oldalrol volt csak az ilyen 70k korul.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 22., szombat 14:06

Halfkey írta: Mit íratsz bele? Mikropénisz? :D

Amúgy erre a célra szerintem a Pandora karkötő és charmok kiválóak. Persze hosszú távon jó drága buli, de legalább mindig tudsz mint adni (egy egy charm).
Erre nem gondoltam, de ha ráfér még pluszban, miért is ne.. :D

Marky írta: En inkabb adok/adtam rendes arany ekszert, ha mar annyira komoly a kapcsolat. Azok hosszutavon is erteket kepviselnek.
Néztem olyanokat is, sima arany az nem tetszik, viszont van ez a vörös változat, az már egész jól néz ki, lehet az lesz végül.. :)

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 22., szombat 13:30

En inkabb adok/adtam rendes arany ekszert, ha mar annyira komoly a kapcsolat. Azok hosszutavon is erteket kepviselnek.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 22., szombat 13:19

Mit íratsz bele? Mikropénisz? :D

Amúgy erre a célra szerintem a Pandora karkötő és charmok kiválóak. Persze hosszú távon jó drága buli, de legalább mindig tudsz mint adni (egy egy charm).

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 22., szombat 12:15

Skacok, segítsetek, életbevágóan fontos lenne.. :D

Első körben itt tartok..

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 12:44

de csak kettőnknek, és ha közben simogatsz.

fúj. Steve accja voltam
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 18., kedd 10:41

Vezetni se tudsz, slim fit bőrdzseki, nem akarsz csinálni egy puha fiú topikot? :mrgreen:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 18:30

slim fit bőrdzsekit keresek (a cargo rövidgatyához flipfloppal), jó minőség, igazi bőr (nem kell a greta mondóka, köszi :lol: ), minimál-, illetve motorosdzseki design (cipzár az ujjvégeken pl), ár - mint mindig - nem számít :kalapos:
néztem hugo bosst, de túl bő az ujja, lifeg, mint ziro haja a reggeli szélben.
nagyon köszike :-* :sziv:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 18., péntek 11:19

reeed_ati írta: Skacok, valaki rendelt már erről a trendyol-ról?
Elvileg valami török cég, nem sikerült rájönnöm, hogy hamisítványt árulnak-e vagy sem?
Na csak mert origi márkás képek vannak felpakolva, ami alapján eredeti kéne, hogy legyen, viszont az áraik alapján nagyon gyanús nekem.. :hmmm:
Közben találtam 4csíkos adidast is, tuti kamu az egész.. :lol:
Unokahugom 7 cipot rendelt, mikor bejott. Akkor nagy kedvezmenyek voltak. 6 cipo jo volt, egy teljesen mas es mas meret. Osszeteveszethettek a rendelest. Viszont nem reagaltak az emailre, hiaba irt tobbszor is. Mind a 7 cipo eredeti volt egyebkent, kozte az enyem is, amit nekem rendelt ezekbol.

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2024. október 18., péntek 11:17

Elvileg valami török cég, nem sikerült rájönnöm, hogy hamisítványt árulnak-e vagy sem?
Na csak mert origi márkás képek vannak felpakolva, ami alapján eredeti kéne, hogy legyen, viszont az áraik alapján nagyon gyanús nekem.. :hmmm:
nem hinném, hogy kamu amúgy ennyi letöltéssel meg értékeléssel, a CCC is árul noname fos cipőket 4 csikkal meg 70 ezres cipőket is :lol:
pont tegnap néztem én is őket mer rám jött az Air Max nosztalgia, de ott is maradt mikor láttam, hogy ma már mindenhol minimum 40 :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 18., péntek 11:12

torok bovlik, temus felulettel
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 18., péntek 11:06

Skacok, valaki rendelt már erről a trendyol-ról?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 16., hétfő 10:40

Realista24 írta:
halamadrid írta:

?
Csak rendelj végre :kalapos:
Megvolt, csak ez nem hagyott nyugodni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 16., hétfő 10:36

halamadrid írta:
halamadrid írta: Még a SportsDirecthez annyi, hogy nem tudtok valamilyen klubkártyáról vagy törzsvásárlói kártyáról, ami használható lenne? Rémlik valami, mintha valaki korábban említette volna, de most valahogy semmit sem találok.
?
Csak rendelj végre :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 15., vasárnap 14:52

halamadrid írta: Még a SportsDirecthez annyi, hogy nem tudtok valamilyen klubkártyáról vagy törzsvásárlói kártyáról, ami használható lenne? Rémlik valami, mintha valaki korábban említette volna, de most valahogy semmit sem találok.
?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 15., vasárnap 11:19

Még a SportsDirecthez annyi, hogy nem tudtok valamilyen klubkártyáról vagy törzsvásárlói kártyáról, ami használható lenne? Rémlik valami, mintha valaki korábban említette volna, de most valahogy semmit sem találok.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. szeptember 10., kedd 15:24

Nagyon köszönöm :agree:

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. szeptember 10., kedd 14:47

Jaja direct az megbízható, +1 Hehének.
Angilali egyik legnagyobb sportbolt hálózata. :D
Amikor kinn laktam, rengeteget vásároltam náluk.
Pár napja pont nézegettem és talán csak annyi, hogy 4ezer körül van a szállítás, de több cuccnál már bőven megéri..

Vissza: