jaj jézusom, a csőcselék bekiabál neki valamit a pálya széléről?lestat írta: Sorry az lemaradt hogy szerintem inkabb tamogatnunk kene egy ilyen kaliberu jatekost nem pedig nekunk is beleallni.
El lehet olvasni Körte nyilatkozatát hogy nem is halljuk a legtobbet amiket kap idegenben de hogy mennyire brutalis a gyulolet iranta.

viszont tisztában kéne lennie vele (ha már ezt a hivatást választotta), hogy ezen a szinten, főleg egy Real Madridnál mi várható a közönségtől. de még ha nem is volt vele tisztában, 5 év alatt igazán rájöhetett volna, hogy nem fog megváltozni az egéz világ körülötte és próbálhatná máshogy kezelni és kizárni, nem pedig egyre jobban belehergelni magát, meg gólöröm közben is ugatni kifelé az utolsó suttyó Juannak meg Pedrónak a nézőtérre.
neki a pályán a focival, a társakkal és a taktikával kéne foglalkoznia és rohadtul nem érdekel, hogy ki mit kiabál neki a pálya széléről. attól, hogy nem feltétlen tudunk róla, más nagy játékosok is kapták és kapják az ívet, viszont ilyen szinten szerintem pont a mentalitás jelenti a különbséget a kiváló játékosok és a legjobbak között. pl. CR-t is szétcsesztették, de előbb megrúgta a góljait, aztán csitított, feszített, meg mutatta a pélót. Ő is csapkodott a pályán, de valahogy mégis vezérnek és motiválónak tűnt, nem pedig egy bohócnak vagy hisztis gyereknek, akit minden héten más társának kell lefognia. Ő is bukott aranylabdát, aztán következő évben olyan teljesítményt tett le az asztalra, amivel már nem lehetett kérdés.
ne legyen igazam, de szerintem Vini sosem lesz a legjobbak között említve. úgy gonodlom, hogy a mentalitása miatt nem képes a legjobb teljesítményét letenni, ráadásul ez az aranylabdás eset csak egy még nagyobb mellényt adott rá, ami nem jó kombó.
a múltbeli érdemeit elismerem, de amennyiben nem fog nagyon erősen javuló tendenciát mutatni a pályán való viselkedése, én kérdés nélkül adnám el és Mbappé miatt egy teljesen más profilú csatárral szerintem előrébb lenne a csapat.
(meg amúgy is baszki, ez az úriemberek klubja. iszonyat méltatlan a mezhez, amit művel hétről hétre.)