OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: OFF

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 18., kedd 19:05

ket konditerem managert ismerek itt a kornyeken, az egyik tulaj is egyben.

mindkettovel szoba jott korabban, hogy a januar es esetleg meg a februar min 30 szazalekkal erosebb, mint a december, aztan marcius-aprilistol visszall a "normalisra" mind a teremlatogatottsag, mind a direct debites tagok szama.
illetve mindig minden evben januarban van nekik a legtobb uj regisztralt tag toronymagasan.
ahova most jarok ott a telos appon is latni a statisztikakat (hany ember van benn epp), ezt igazolja vissza.

nyilvan az ujevi fogadalom, ez tendencia minden orszagban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 18., kedd 19:02

lestat írta:
Bar en a reggeli orakban megyek amikor csak tudok. Ha 4 után megyek az mindig káosz.
Így, hogy közvetlen melóhely mellett van, átszokok a reggeli edzésre, mert akkor nincsenek sokan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 18., kedd 18:51

Marky írta:
Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.

Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan. :lol:
Majd kikopnak, amint jon a jobb ido. En reggel 9-kor megyek, akkor nyugis, de 7-9 kozott es 16 utan pokol... :lol:
Ez normalis, nem veletlenul a napkozbeni berletek az akcios/kedvezobb arfekvesuek altalaban.

Mas, belefutottam eletem legtufabb fejvadasz megkeresesebe linkedinen, azt hittem AI altal generalt szar, de nem, ermber altal generalt szar. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 18., kedd 18:47

Remy írta: Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.

Ami itt kint a Fitinnben van, az eszmeletlen. Telibe melo mellett nyilt a Mariahilferen Becsben egy uj terem. Es ez is tele delutan. :lol:
Majd kikopnak, amint jon a jobb ido. En reggel 9-kor megyek, akkor nyugis, de 7-9 kozott es 16 utan pokol... :lol:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 18., kedd 18:40

Nalunk itt irorszagban a szokasos.

Bar en a reggeli orakban megyek amikor csak tudok. Ha 4 után megyek az mindig káosz.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 18., kedd 18:36

Ha te is edzenel, nem lenne ilyennel idod foglalkozni. :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 18., kedd 18:22

hehetheoriginal írta: beszarsz geci:

https://www.youtube.com/watch?v=TIfAkOB ... anoParizzi

:kalapos:
https://youtu.be/cK98jx7gw7w?si=2Yk7JZ1gmzLZwHEw
:mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 18., kedd 18:20

Pont igy, igen. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 18:19

beszarsz geci:

https://www.youtube.com/watch?v=TIfAkOB ... anoParizzi

:kalapos:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 18., kedd 18:16

hehetheoriginal írta: minden kis puhos meg lottyadt jól akar kinézni nyárra :mrgreen:
ezért vettem itthonra cumókat, rengeteg időt takarítok meg vele - meg amúgyis rühellek edzeni, de most muszáj sajnos.
Tehat Rubint Rekara nyomod a TV elott, VHSrol, fejpantban, 80as evekbol visszamaradt tornagatyaban es trikoban. :kalapos:

vagy az oreg Torrente mintajara
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 18:13

minden kis puhos meg lottyadt jól akar kinézni nyárra :mrgreen:
ezért vettem itthonra cumókat, rengeteg időt takarítok meg vele - meg amúgyis rühellek edzeni, de most muszáj sajnos.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 18., kedd 18:06

Otthon is kibirhatatlan mennyisegu ember van a konditermekben januar ota? Tavaly is durvan megnott a letszam, de az idei az brutal.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 14:34

Santi írta:
hehetheoriginal írta: autovezetes tanulas tema:
ismeros most tanul vezetni, 2-3-jara ult autoban a mult heten a volan mogott az oktatoval.
azt meselte a hetvegen, hogy egyszeruen nem erzi, nem latja, hogy hol megy az autoval, a sav melyik reszen, vagy hogy egyaltalan atlog-e masik savba. mindig kenytelen a visszapillantoba nezni, hogy hol a vonal. kanyarodasnal, kanyariven, vagy olyan uton, ahol nincs felfestes, ez ugye kulonosen problema.
hogy lehetne neki elmagyarazni? probaltam belegondolni milyen volt, mikor anno en tanultam vezetni, de ez automatikusan, reflexbol jott, erzesre, nem kellett belegondolni, hogy hogy kell kanyarodni meg mennyit kell a kormanyon forditani.
probaltuk elmagyarazni, hogy a sav bal felenek kozepen ul kb az autoban, azt kell kovesse akkor a kormannyal, de zavarja, hogy nem kozepen ul - penz meg valszeg nincs egy mclaren f1-re vagy vmi formaautora :lol:
irjatok otleteket pls, bar nyilvan egyertelmu, hogy sok gyakorlas, ami kell es szamit.
Én a másik vonalat/padkát/út szélét nézném, nem balra a felezővonalat. Így ezernyi viszonyítási pontot találsz magad előtt úgy, hogy nem kell egyik tükörbe sem nézegetni.
Mondjuk itt egy példa. A sárga vonallal jelölöm, hogy "jön a vonal" (persze ez így nem tűpontos meg nem akartam kitakarni magát a vonalat, de szemléltetésnek oké kb) és bekarikáztam pirossal a pontot, amit ha mindig ehhez nézi, hogy attól közvetlenül jobbra legyen a vonal, akkor pl jó. Ha attól balra jön a vonal, akkor már túl közel van hozzá, ha attól túl távol, akkor meg túl távol van.
Egy idő után amúgy rá fog érezni automatikusan, de kezdetnek megteszi.
igy, köszi :roll: :cheers:
thereisonly1ronaldo

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. február 18., kedd 13:50

ismeros most tanul vezetni, 2-3-jara ult autoban a mult heten a volan mogott az oktatoval.
azt meselte a hetvegen, hogy egyszeruen nem erzi, nem latja, hogy hol megy az autoval, a sav melyik reszen, vagy hogy egyaltalan atlog-e masik savba. mindig kenytelen a visszapillantoba nezni, hogy hol a vonal. kanyarodasnal, kanyariven, vagy olyan uton, ahol nincs felfestes, ez ugye kulonosen problema.
hogy lehetne neki elmagyarazni? probaltam belegondolni milyen volt, mikor anno en tanultam vezetni, de ez automatikusan, reflexbol jott, erzesre, nem kellett belegondolni, hogy hogy kell kanyarodni meg mennyit kell a kormanyon forditani.
probaltuk elmagyarazni, hogy a sav bal felenek kozepen ul kb az autoban, azt kell kovesse akkor a kormannyal, de zavarja, hogy nem kozepen ul - penz meg valszeg nincs egy mclaren f1-re vagy vmi formaautora :lol:
irjatok otleteket pls, bar nyilvan egyertelmu, hogy sok gyakorlas, ami kell es szamit.
Én a másik vonalat/padkát/út szélét nézném, nem balra a felezővonalat. Így ezernyi viszonyítási pontot találsz magad előtt úgy, hogy nem kell egyik tükörbe sem nézegetni.
Mondjuk itt egy példa. A sárga vonallal jelölöm, hogy "jön a vonal" (persze ez így nem tűpontos meg nem akartam kitakarni magát a vonalat, de szemléltetésnek oké kb) és bekarikáztam pirossal a pontot, amit ha mindig ehhez nézi, hogy attól közvetlenül jobbra legyen a vonal, akkor pl jó. Ha attól balra jön a vonal, akkor már túl közel van hozzá, ha attól túl távol, akkor meg túl távol van.
Egy idő után amúgy rá fog érezni automatikusan, de kezdetnek megteszi.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 18., kedd 13:26

Tjacks írta:
ferni írta:

ncore

SD verzióban Dallas 14 évada 120 GB, Vad Angyal 270 része, 62 GB :kalapos:
1: Köszönöm Ferni! :salute:
2: Ha esetleg valakinek lenne meghívója...... :)
Ha nem küld senki meghívót estig, akkor írj egy privátot majd az email címeddel azt küldök egyet.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 12:36

jóvanaz. :kalapos:

amig nem setaloutcaban megy a bugi. :coffee:

mai napig nem ertem miert nincsenek minden setaloutca bejaratanal azok a meter magas vasoszlopok btw.... de tudom tul draga :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 18., kedd 11:01

hehetheoriginal írta: Igy van.
Eddig jogsi nelkul toltam neki.
A nagyobb baj, hogy valoszinu esz nelkul. Minden kedd reggel/szerda este jonnek az idiotabbnal idiotabb kamionosok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 18., kedd 10:11

Szerintem az emberek 80%a ezt erzi, amikor elkezd tanulni vezetni. Ahogy irtak is, a rutin fogja ezt megoldani. Egy tanacs kell neki csak, legyen turelmes, ez talan a legfontosabb szerintem. Ne idegeskedjen, ha o mondjuk lassabban halad, ugyis ra fog erezni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 8:54

Igy van.
Eddig jogsi nelkul toltam neki.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 18., kedd 8:28

Vállaljátok már fel a dolgokat :D

'Haver' tanul vezetni, 'mamának' kell a Paula és Paulina. Hát persze. :mrgreen: