Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

BlancoMark

Re: Politika

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 19., szerda 10:39

nuevo_ericco írta: A franciák újabb európai csúcsot terveznek, ahova Magyarország (Fico Szlovákiája sem) ismét nem kapott meghívót. Kanada viszont igen.
Orbánnak lehet igaza lesz, az EU szét fog esni. Csak azt felejti el hozzátenni, hogy azonnal alakul majd egy új, ahova Putyin csicskáit már nem hívják meg.

Ami pedig Orbán beszédét jelenti, várható volt, hogy nyílt támadást indítanak majd az idáig megtűrt kritikus szerkesztőségek ellen. Mindig is azt mondtam, hogy addig lesz csak puha autokrácia Magyarországon, amíg meg nem jelenik egy erősebb politikai alternatíva.
Eppen ezert is 2026 utolso esely Magyarorszag szamara, 2030-ig mar nem huzzuk ki a jelenlegi szovetsegi rendszereinkben Orbanekkal...

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 19., szerda 10:28

swfan írta: https://444.hu/2025/02/19/trump-most-ar ... -a-haborut

Révbe ért a békeelnök, az amerikaiaknak csak gratulálni tudok, hogy megválasztottak egy orosz ügynököt elnöknek
most akkor az ukranok moatt nem tudja elhozni a beket ez a sotet? erre jutott?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 19., szerda 10:27

https://444.hu/2025/02/19/trump-most-ar ... -a-haborut

Révbe ért a békeelnök, az amerikaiaknak csak gratulálni tudok, hogy megválasztottak egy orosz ügynököt elnöknek

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. február 19., szerda 8:55

RealMadridFanatic írta:
„Ők a Birodalom, és mi vagyunk a lázadók, akik ezt meg fogjuk akadályozni”
Ezt kommentar nelkul a cár beszedebol. :taps:
Szürrealisztán. Teljes tudathasadás.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 19., szerda 8:20

A franciák újabb európai csúcsot terveznek, ahova Magyarország (Fico Szlovákiája sem) ismét nem kapott meghívót. Kanada viszont igen.
Orbánnak lehet igaza lesz, az EU szét fog esni. Csak azt felejti el hozzátenni, hogy azonnal alakul majd egy új, ahova Putyin csicskáit már nem hívják meg.

Ami pedig Orbán beszédét jelenti, várható volt, hogy nyílt támadást indítanak majd az idáig megtűrt kritikus szerkesztőségek ellen. Mindig is azt mondtam, hogy addig lesz csak puha autokrácia Magyarországon, amíg meg nem jelenik egy erősebb politikai alternatíva.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 19., szerda 8:14

„Ők a Birodalom, és mi vagyunk a lázadók, akik ezt meg fogjuk akadályozni”
Ezt kommentar nelkul a cár beszedebol. :taps:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 19., szerda 7:53

https://444.hu/2025/02/19/ujra-haborut- ... art-kaptak

Élvezzük a független sajtót, amíg lehet

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. február 19., szerda 4:08

Nincs helyük itt meg nem lehetnek alvállalkozók, de azert a Duna Aszfaltnak és a vhidnak ezt elfelejtette mondani. :lol: :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 18., kedd 23:43

Nincs helyük itt, ha nem javítják ki a hibát – Lázár ultimátumot adott a beszakadt autópálya miatt

Mit kapott Lázár a végén gyere le :lol:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 18., kedd 21:48

ferni írta: Hát persze hogy Lölő felvásárolt mindent is, most épp a teljes hazai online hirdetési piacot, akik meg nem adták magukat, a csőd szélére kergette.
Durva. Erről nem is tudtam.
Nézzétek meg például a PC Gurut, mennyire képes meglovagolni a woke, dei és hasonló tartalmakat, és már ott is díszeleg a főoldalon az új, "Jó hír!" videós állami propaganda, de korábban a Gyurcsány show is kényelmesen megfért náluk főoldalon, a facebookos kommentszekciójuk pedig még a megafonosoknak is olykor arcpirító lenne.
Ettől kéne megvédeni a gyerekeket, a bújtatott állami propagandától, nem a nem létező drag queenektől meg az átoperáló klinikáktól.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 18., kedd 21:34

Az IGN Hungary-ért mondjuk nem kár, kritikán aluli a minőség amit képviselnek. Star Wars témában legalábbis biztosan

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 18., kedd 19:31

Bajba került az IGN Hungary

Hogy jön ez a poliikához?

Hát persze hogy Lölő felvásárolt mindent is, most épp a teljes hazai online hirdetési piacot, akik meg nem adták magukat, a csőd szélére kergette.

Ha nem a propaganda szemetet reklámozod, akkor sokkal kevesebb a pénz.

Persze nem tudom, hogy részben ez is áll-e a fenti videó mögött, de egy újabb érdekes szelete a magyar valóságnak

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 18., kedd 17:28

https://www.nyugat.hu/cikk/357664_most_ ... zbol_vette

Kiperelték 2 év után az adatokat, 3.5 milliárd közpénzért nagyon muszáj volt megvenni a Nemzeti Sportot.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 18., kedd 14:38

Zack írta:
Rozsabimbo2019 írta:

Hogy egy klasszikust idézzek: Tesómsz :sziv: :mrgreen:

Rostást el is felejtettem, micsoda egy aljas állat az, te jó Isten :cens:
BTW, mi van a nemzet pedofiljával, Lakatos Márkkal és a "ballipsi" pedofil hálózatával? Illetve azokkal, akik ősz elején még akasztottak volna? Erről valaki fel tud világosítani, hogy miért nincs 2024 novemberénél újabb hisztikézés? Naon érdekelne, hogy mikor megy börtönbe az összes pedofil, akit lebuktattak, vagy hazugság esetén az összes, aki fújta a szelet. Csak nem játszotta el a neve után a vélt tisztességét is Ábrahám.
Nemrég volt a Bayer-Showban, ott biztosan alaposan beszámolt :mrgreen:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. február 18., kedd 12:12

Rozsabimbo2019 írta:
csababarca írta:

35 éves vagyok, de olyan mélynek látom a fertőt, és nem hiszek a kormányváltásban igazából, hogy csak arra vágyom a politikai közéletben, hogy lássam ezeket az arcokat koppani. Deák, Bohár, Hont, Apáti, Ambrózy, Ábrahám...csak lássam a pofájukat egy vereség után, mást nem kívánok.
Alantas férgek ezek, semmi többek.

Mindenki szavazzon arra, akire szeretne, én meggyőzni senkit nem fogok.
Persze aki a fideszre szavaz ilyen 15-16 év után, arról megvan a véleményem, de biztos nekik jó ez, haszonélvezői a rendszernek, és félnek, hogy kormányváltásnál elmúlik a pénzeső.

BTW, mi van a nemzet pedofiljával, Lakatos Márkkal és a "ballipsi" pedofil hálózatával? Illetve azokkal, akik ősz elején még akasztottak volna? Erről valaki fel tud világosítani, hogy miért nincs 2024 novemberénél újabb hisztikézés? Naon érdekelne, hogy mikor megy börtönbe az összes pedofil, akit lebuktattak, vagy hazugság esetén az összes, aki fújta a szelet. Csak nem játszotta el a neve után a vélt tisztességét is Ábrahám.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 18., kedd 11:27

csababarca írta:
Rozsabimbo2019 írta: Én már leszarom, csak ennek az idegesítő, pondró Hont Andrásnak ne legyen igaza :lol: emiatt drukkolok a legjobban, MP-nek.
+ ami még nagyon buli lenne, mikor elfogy a pénz a Deák Dani féle propagandából, és elkezdenek majd kibeszélni :lol:
35 éves vagyok, de olyan mélynek látom a fertőt, és nem hiszek a kormányváltásban igazából, hogy csak arra vágyom a politikai közéletben, hogy lássam ezeket az arcokat koppani. Deák, Bohár, Hont, Apáti, Ambrózy, Ábrahám...csak lássam a pofájukat egy vereség után, mást nem kívánok.

Persze aki a fideszre szavaz ilyen 15-16 év után, arról megvan a véleményem, de biztos nekik jó ez, haszonélvezői a rendszernek, és félnek, hogy kormányváltásnál elmúlik a pénzeső.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 18., kedd 6:30

nem hiszek a kormányváltásban igazából
lehet en vagyok naiv, de szerintem kb fej-fej mellett lehetnek most a biztos szavazok.
a fidesz fix bazisa biztos nem nott, inkabb csokkent, a tiszae meg erosodik a sok tisza szigettel es a tobbi tortenessel parhuzamosan.

addig meg van bö 1 ev, lesz fidesz osztogatas es mozgositas a finishben, de kozben a korfa alkulasa a tiszanak fog kedvezni.
szerintem meglehet ez, masnak tunik ez a buli, mint az ellenzeki osszefogasosnal volt.

en csak ketto dologtol felek, amin elmehet.

1. megjobban atrajzolt, fidesznek optimalis valasztasi terkep.

2. bejutasi kuszob csokkentese.
tobb part is mozog 1-3 szazalek kornyeken, ha lehuzzak az 5-ot 3-ra, akkor azzal a mihazank es dk fixen bemegy, es a kutyakat, momentumot, 2rk-t stb meg szepen belelkesitik es ott bukhat a tisza azavazatokat, hogy a taktikai szavazoikbol lesz, aki mivel a szive partjanak igy mar lehet eselye, inkabb "haza szavaz".

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 17., hétfő 21:51

csababarca írta:
Rozsabimbo2019 írta: Én már leszarom, csak ennek az idegesítő, pondró Hont Andrásnak ne legyen igaza :lol: emiatt drukkolok a legjobban, MP-nek.
+ ami még nagyon buli lenne, mikor elfogy a pénz a Deák Dani féle propagandából, és elkezdenek majd kibeszélni :lol:

mintha én írtam volna :kalapos:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 17., hétfő 21:41

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. február 17., hétfő 21:00

Létezik bármi olyan elv, ami szerint inkább maradjon a tudottan korrupt, alkalmatlan, teljhatalmú, lakosságot idiótának néző, mindennel szélmalomharcot vívó kormány, mint egy retorikában, szimbólumokban Fideszre hasonlító politikában teljesen új szereplő, akik még nem bizonyíthattak?

Érdekelne ez az elv. Ki tudod fejteni?

Nekem az az elvem, hogy minden egyes választás előtt számot kell vetni - az érzelmeket amennyire lehet kizárva -,hogy kire szavazva lehet az országot jobb irányba elmozdítani. Melyik pártra szavazva van esély a fejlődésre.

A Tisza legtöbbünk számára egy kompromisszum 2026-ra. Egy reális esély arra, hogy lépjünk egyet előre. Ez pedig nem azt jelenti, hogy 2030-ban is rájuk érdemes szavazni. Szeretnék én is egyszer kompromisszummentesen szavazni. Amíg a Fidesz van hatalmon, ez soha nem fog megadatni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: