Én ebbe nem megyek bele, egyrészt nem követlek túl gyakran titeket így nem tudok helytálló véleményt formálni, másrészt nekem a Real Madrid nem ellenség, hanem ellenfél. A két csapatnak a közös ellenségeik az angolok és a fodballba egyre inkább magukat bevásárló homoki niggerek, ez a két “kultúra” bassza szét ezt az egykor gyönyörű sportágat.ELSiete írta: Sok helyről hallottam ezt a novemberi dolgot a barca oldalarol, de úgy tesztek, mintha a Real ezzel szemben mindent megkapott volna Novemberben vagy Decemberben. Ugyanúgy sulytottak akkor is minket, én elhiszem, hogy titeket is (bár nem emlékszem nagy felhaborodast kivalto merkozesre), viszont az utóbbi hetekben már egyértelműen megint minket károsítanak és ti ennek köszönhetően faragtátok le a nem kis hátrányt.
Amit még hozzátennék, hogy a klub és Laporta részéről rá kéne szólni az ilyen nyikhaj gavira meg ferminre hogy kussoljanak, illetve pikétől nyílvánosan elhatárolódni. Ha már a kispadot rendbetettük ezek lennének nálam a következő lépések.