Spanyol bajnokság
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Íñigo Pérez, Rayo coach on the referee:
“He is the only person in stadium and has no one to help. Based on that empathy, I will stick to the line of not speaking out."
"If you face the referee you find nothing & if you are next to him, it is easier for them to give you something"
Persze jóvanezígy.
“He is the only person in stadium and has no one to help. Based on that empathy, I will stick to the line of not speaking out."
"If you face the referee you find nothing & if you are next to him, it is easier for them to give you something"
Persze jóvanezígy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Lamine Yamal a teljesen jogos varomanyosa az aranylasztinak. Ez lemaradt.hehetheoriginal írta: bámulatos barcelona, akik soha nem reklamálnak, kiváló egyértelmű sokgólos győzelmet aratott, megint leiskolázták az aktuális ellenfelet.![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
bámulatos barcelona, akik soha nem reklamálnak, kiváló egyértelmű sokgólos győzelmet aratott, megint leiskolázták az aktuális ellenfelet.

thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
pont annyit nyúltak bele, hogy meglegyen.
- hehetheoriginal
véletlen eltűntek a tartalék labdák is, nyilván menni kell gyorsan haza aludni, el kellett pakolni 
cigányia ez, nem spanyolorszag.

cigányia ez, nem spanyolorszag.
thereisonly1ronaldo
Darabig nem lesz utalas buntikenthehetheoriginal írta: figyeljük, hogy mennyit hosszabbít.
3 perc
szerk: 5

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
amíg nem lesz kellemetlen és kínos addig nem lesz változás. Ha mondjuk elkezdenek levonulni és nem kiállni a csapatok akkor nagyon gyorsan nagyon kellemetlen lenne a hülye vezetőknek. ha nincs meccs akkor a szponzorok sem örülnek és fáj nekik a pénz. más nem.
- hehetheoriginal
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A ma este után, már be van készítve a comunicado oficial.hehetheoriginal írta:rayo mivel reacted?ELSiete írta: After Leganes, Real Sociedad, Alaves - now Rayo Vallecano have also reacted against the awful refereeing in La Liga.
Real Madrid were alone in their reaction two weeks ago, suddenly everyone is joining in.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a szomorú, hogy a Rayo kb jobban is játszik, amikor odakapcsoltam nem figyeltem, azt hittem a játék képe alapján, hogy ők vannak otthon.
De esélyük sincs..

De esélyük sincs..
- hehetheoriginal
mindjart jön a mentő 11-es, nehogy csak egy tizigóllal nyerjenek.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
rayo mivel reacted?ELSiete írta: After Leganes, Real Sociedad, Alaves - now Rayo Vallecano have also reacted against the awful refereeing in La Liga.
Real Madrid were alone in their reaction two weeks ago, suddenly everyone is joining in.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Munueranak a pamplonai tolvajunknak van egy sport recruitment cége, többek közt az Atléticónak meg a Man Citynek is dolgozik, PSGnek. Csöppet összeférhetetlen, hogy egy bíró cégének fizetnek különböző szolgáltatásokért de semmi szokatlan, Negreira ügy után már meg se lepődjünk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
After Leganes, Real Sociedad, Alaves - now Rayo Vallecano have also reacted against the awful refereeing in La Liga.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Innen tükörsiman bajnokok lesznek, az a baj mi a pereskedéssel csak olajat öntöttünk a tűzre. Vicceltem a +15 ponttal de eleg hamar realis lesz
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Az Alaves és a Soci is hivatalosan felemelte a hangját a kóklerek ellen (ha jó az infó x-ről)Toti írta: A legnagyobb baj az, h ezek csak minket erdekelnek. Senki le se szarja ezt az egeszet, hiaba nyilvanvalo szamunkra sajnos.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Xabi Alonso, Modric
A régi futball úgy volt jó, ahogy. Szegény Lampardot sajnáltam ugyan nagyon 2010-ben a németek ellen, de sajnos benne volt korábban ez is. Elfogadtam azt is, hogy pár centiken múltak a city gólok, de próbáltam önazonosan elfogadni, hiszen én is a támadó focit támogatom egyvonal esetében, de.
Ebbe miért kell belemagyarázni, hogy les?
Meg, hogy zavarta a másikat, mikor köze nem lett volna az egészhez. Ráadásul vissza sem nézik. Minek a var? Tényleg azt csinálnak, amit akarnak. A sporik meg olyan magabiztosan, konok mód tartják az állításukat. Övrebo nem volt ekkora madár a chelsea ellen, mint amit itt a ligaban művelnek.
Ebbe miért kell belemagyarázni, hogy les?
Meg, hogy zavarta a másikat, mikor köze nem lett volna az egészhez. Ráadásul vissza sem nézik. Minek a var? Tényleg azt csinálnak, amit akarnak. A sporik meg olyan magabiztosan, konok mód tartják az állításukat. Övrebo nem volt ekkora madár a chelsea ellen, mint amit itt a ligaban művelnek.
A legnagyobb baj az, h ezek csak minket erdekelnek. Senki le se szarja ezt az egeszet, hiaba nyilvanvalo szamunkra sajnos.Pad'em írta: Barcának persze bevarozták a lerántást, és jött a tizi túloldalon meg ezt nem.
Nekünk két napja meg semmit bárhogy aprították szét az embereinket a 16-oson belül.
Semmi értelme ennek a bohócligának.
Teljesen egyertelmu, h ezzel a csalo barcelonaval akarjak megnyeretni a ligat, akiknek egy normalis vilagban also hangon a masodosztalyban lenne a helyuk, de mar ezt se le se szarjak az emberek, nemtudom, h tudott mindenki ilyen konnyen atlepni azon, h ezek a nyomorult fergek tizenx evig fizettek a birokat.. majd miota ez kiderult, azota talan meg nyilvanosabban segitik oket.
Buszke lehet az is magara aki ennek a mocskos korrupt csapatnak kepes es tud szurkolni. Kb mintha orbant cidazna minden hetvegen. Grat
https://x.com/darrylrmfc_/status/189079 ... J4OOokRrAA
Tenyleg ki kellene lepni a ligabol azt otthagyni megrohadni ezeket a biroikkal egyutt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91