BTW, mi van a nemzet pedofiljával, Lakatos Márkkal és a "ballipsi" pedofil hálózatával? Illetve azokkal, akik ősz elején még akasztottak volna? Erről valaki fel tud világosítani, hogy miért nincs 2024 novemberénél újabb hisztikézés? Naon érdekelne, hogy mikor megy börtönbe az összes pedofil, akit lebuktattak, vagy hazugság esetén az összes, aki fújta a szelet. Csak nem játszotta el a neve után a vélt tisztességét is Ábrahám.Rozsabimbo2019 írta:Hogy egy klasszikust idézzek: Tesómszcsababarca írta:
35 éves vagyok, de olyan mélynek látom a fertőt, és nem hiszek a kormányváltásban igazából, hogy csak arra vágyom a politikai közéletben, hogy lássam ezeket az arcokat koppani. Deák, Bohár, Hont, Apáti, Ambrózy, Ábrahám...csak lássam a pofájukat egy vereség után, mást nem kívánok.
Alantas férgek ezek, semmi többek.
Mindenki szavazzon arra, akire szeretne, én meggyőzni senkit nem fogok.
Persze aki a fideszre szavaz ilyen 15-16 év után, arról megvan a véleményem, de biztos nekik jó ez, haszonélvezői a rendszernek, és félnek, hogy kormányváltásnál elmúlik a pénzeső.![]()
![]()
Rostást el is felejtettem, micsoda egy aljas állat az, te jó Isten![]()

Politika
Re: Politika
-
Hogy egy klasszikust idézzek: Tesómszcsababarca írta:35 éves vagyok, de olyan mélynek látom a fertőt, és nem hiszek a kormányváltásban igazából, hogy csak arra vágyom a politikai közéletben, hogy lássam ezeket az arcokat koppani. Deák, Bohár, Hont, Apáti, Ambrózy, Ábrahám...csak lássam a pofájukat egy vereség után, mást nem kívánok.Rozsabimbo2019 írta: Én már leszarom, csak ennek az idegesítő, pondró Hont Andrásnak ne legyen igazaemiatt drukkolok a legjobban, MP-nek.
+ ami még nagyon buli lenne, mikor elfogy a pénz a Deák Dani féle propagandából, és elkezdenek majd kibeszélni![]()
Persze aki a fideszre szavaz ilyen 15-16 év után, arról megvan a véleményem, de biztos nekik jó ez, haszonélvezői a rendszernek, és félnek, hogy kormányváltásnál elmúlik a pénzeső.

Rostást el is felejtettem, micsoda egy aljas állat az, te jó Isten

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet en vagyok naiv, de szerintem kb fej-fej mellett lehetnek most a biztos szavazok.nem hiszek a kormányváltásban igazából
a fidesz fix bazisa biztos nem nott, inkabb csokkent, a tiszae meg erosodik a sok tisza szigettel es a tobbi tortenessel parhuzamosan.
addig meg van bö 1 ev, lesz fidesz osztogatas es mozgositas a finishben, de kozben a korfa alkulasa a tiszanak fog kedvezni.
szerintem meglehet ez, masnak tunik ez a buli, mint az ellenzeki osszefogasosnal volt.
en csak ketto dologtol felek, amin elmehet.
1. megjobban atrajzolt, fidesznek optimalis valasztasi terkep.
2. bejutasi kuszob csokkentese.
tobb part is mozog 1-3 szazalek kornyeken, ha lehuzzak az 5-ot 3-ra, akkor azzal a mihazank es dk fixen bemegy, es a kutyakat, momentumot, 2rk-t stb meg szepen belelkesitik es ott bukhat a tisza azavazatokat, hogy a taktikai szavazoikbol lesz, aki mivel a szive partjanak igy mar lehet eselye, inkabb "haza szavaz".
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mintha én írtam volnacsababarca írta:35 éves vagyok, de olyan mélynek látom a fertőt, és nem hiszek a kormányváltásban igazából, hogy csak arra vágyom a politikai közéletben, hogy lássam ezeket az arcokat koppani. Deák, Bohár, Hont, Apáti, Ambrózy, Ábrahám...csak lássam a pofájukat egy vereség után, mást nem kívánok.Rozsabimbo2019 írta: Én már leszarom, csak ennek az idegesítő, pondró Hont Andrásnak ne legyen igazaemiatt drukkolok a legjobban, MP-nek.
+ ami még nagyon buli lenne, mikor elfogy a pénz a Deák Dani féle propagandából, és elkezdenek majd kibeszélni![]()
Persze aki a fideszre szavaz ilyen 15-16 év után, arról megvan a véleményem, de biztos nekik jó ez, haszonélvezői a rendszernek, és félnek, hogy kormányváltásnál elmúlik a pénzeső.

thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
35 éves vagyok, de olyan mélynek látom a fertőt, és nem hiszek a kormányváltásban igazából, hogy csak arra vágyom a politikai közéletben, hogy lássam ezeket az arcokat koppani. Deák, Bohár, Hont, Apáti, Ambrózy, Ábrahám...csak lássam a pofájukat egy vereség után, mást nem kívánok.Rozsabimbo2019 írta: Én már leszarom, csak ennek az idegesítő, pondró Hont Andrásnak ne legyen igazaemiatt drukkolok a legjobban, MP-nek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Létezik bármi olyan elv, ami szerint inkább maradjon a tudottan korrupt, alkalmatlan, teljhatalmú, lakosságot idiótának néző, mindennel szélmalomharcot vívó kormány, mint egy retorikában, szimbólumokban Fideszre hasonlító politikában teljesen új szereplő, akik még nem bizonyíthattak?
Érdekelne ez az elv. Ki tudod fejteni?
Nekem az az elvem, hogy minden egyes választás előtt számot kell vetni - az érzelmeket amennyire lehet kizárva -,hogy kire szavazva lehet az országot jobb irányba elmozdítani. Melyik pártra szavazva van esély a fejlődésre.
A Tisza legtöbbünk számára egy kompromisszum 2026-ra. Egy reális esély arra, hogy lépjünk egyet előre. Ez pedig nem azt jelenti, hogy 2030-ban is rájuk érdemes szavazni. Szeretnék én is egyszer kompromisszummentesen szavazni. Amíg a Fidesz van hatalmon, ez soha nem fog megadatni.
Érdekelne ez az elv. Ki tudod fejteni?
Nekem az az elvem, hogy minden egyes választás előtt számot kell vetni - az érzelmeket amennyire lehet kizárva -,hogy kire szavazva lehet az országot jobb irányba elmozdítani. Melyik pártra szavazva van esély a fejlődésre.
A Tisza legtöbbünk számára egy kompromisszum 2026-ra. Egy reális esély arra, hogy lépjünk egyet előre. Ez pedig nem azt jelenti, hogy 2030-ban is rájuk érdemes szavazni. Szeretnék én is egyszer kompromisszummentesen szavazni. Amíg a Fidesz van hatalmon, ez soha nem fog megadatni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Az neked nem lenne fordulat, hogy nem kétharmaddal döntenének az országunk sorsáról?Marky írta:
Az a helyzet, hogy en nem igazan latom a lehetoseget a fordulatra. Ugyanazok a szimbolumok, stilus es az uzenetek vannak meg a Tiszanal is, amivel a Fidesz rodeozott 2022 elott. Az emberek nem vevok semmilyen progresszivabb gondolatra, most is a nemzeti mazba ontott populizmust nyaljak be.
Kialakult egy harmadik szekta, ahol semmilyen kritikat nem lehet megfogalmazni, mert csak a messias menthet meg minket a Gyurcsanytol/Orbantol. Ismeros, ugye?
Nem lenne 3000+ napja rendeleti kormányzás és egy éjszaka alatt bármit átvisznek?
2010 óta megszűnt a Parlament funkciója, semmi haszna nincs, Fidesz megbeszéli magával mi legyen azt bemennek megszavazni.
Felfogod ezeknek a súlyát?
"A tömeges bevándorlás okozta veszélyhelyzet 2016 márciusában kezdődött, aztán jött a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, a járvány miatti veszélyhelyzet, majd a háborús veszélyhelyzet."
Mire választások lesznek 10 éve így kormányozzák az országot.
A Fidesznek 15 év kétharmados felhatalmazás kellett, hogy ide jutassa az országot.
Ha a Tisza ezt megkapná és megint előjönne a szokásos fantáziálgatás, hogy mindenkiből a legrosszabbat feltételezzük, mert Orbán is milyen akkor se tudnák ezt újra megcsinálni, mert minden magánkézben van már.
Azt is elfelejted, hogy a Fidesz zombirétege bármi lesz meg fog maradni egy elég nagy rétegnek.
Van egy bizonyos réteg amit mondasz és kialakult már, hogy bármi van MP-re szavaznak, de a Tisza szavazóbázisának elég nagy hányada csak azért szavaz a Tiszára, hogy Orbán eltakarodjon.
Ahogy elkezdené ezt teljes mértékben utánozni azonnal kisebbségbe kerülne, mert ami a Tisza mögött van az nem egy biztos szavazótábor, mint a Fidesznél.
Én értem a félelmet, én értem, hogy teljes bizalomvesztés van a politikusokkal szemben, de ilyen radikális képzelgések miatt, aminek ha belegondolsz, hogy végigmegy nagyon minimális alapja van maradni a szarnál teljesen abszurd észjárás.
Nem a te hibád, hogy emberemlékezet óta egy Vitya+Gyurcsány duó jutott nekünk és ez az alapvető hozzáállás egy politikushoz, hogy fix ő is olyan lesz, de erre az esély csekély, hiába erősíti fel benned ezeket a régi, még egy szintekkel normálisabb eszméket közvetítő Fideszre való hasonlóság. Kár hogy mint kiderült a Fidesznek csak a szája járt valóban.
Nem a szimbolumok, a stilus es az uzenetek miatt jutott ide az ország, hanem mert pár hazaáruló nyomorult lerabolta majd kiárulta a hazánkat.
Nézd meg inkább a szombati rendezvényt. Ha ott neked nem volt progresszív gondolat, akkor nem tudom mi kellene nekedMarky írta:Vitezy volt az egyik elso, aki a rakosrendezoi projektbe beleallt.géza írta: Elso pillanattol lehetett tudni, hogy Vitezy beepitett ember volt, de nagyon sokan beszoptak. Amugy szerintem a leheto legjobban jart igy a varos, mert nincs ott a Fidesz, hogy Vitezy pl. alairja mini dubajt, cserebe a csavo mar le tudja oket annyira szarni (a kozgyuleses videok alapjan), hogy egyutt tudjon mukodni ugyek menten KariGerivel.
Az a helyzet, hogy en nem igazan latom a lehetoseget a fordulatra. Ugyanazok a szimbolumok, stilus es az uzenetek vannak meg a Tiszanal is, amivel a Fidesz rodeozott 2022 elott. Az emberek nem vevok semmilyen progresszivabb gondolatra, most is a nemzeti mazba ontott populizmust nyaljak be.___Samy___ írta: Talan ahhoz, hogy egyszer olyan partra szavazhass/szavazhassunk, amelynek mindent ertektendje osszeegyeztetheto a tieddel, most a valtozasra kell szavaznod. Egyszer meg kell indulni.
Azonban ha a fidesz marad, ezt az egeszet csak elodazzuk, kesleltetjuk. Nem a Tisza a vegso megoldas, de kezdesnek jo lehet.
Raadasul ha a fidesz megint behuzza, olyan apatiaba kerul a tarsadalom, amibol nem tudom hogyan fog tudni kimaszni. Ezt is vegyetek figyelembe szerintem.
Kialakult egy harmadik szekta, ahol semmilyen kritikat nem lehet megfogalmazni, mert csak a messias menthet meg minket a Gyurcsanytol/Orbantol. Ismeros, ugye?
- hehetheoriginal
az mindegy is, hogy mi a mondanivalójuk és céljaik?Kialakult egy harmadik szekta, ahol semmilyen kritikat nem lehet megfogalmazni, mert csak a messias menthet meg minket a Gyurcsanytol/Orbantol. Ismeros, ugye?

thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
De ha tenyleg szar lesz, akkor oket eleve konnyebb levaltani 4 ev utan, mint a mostani rendszert 16 (?) ev utan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Vitezy volt az egyik elso, aki a rakosrendezoi projektbe beleallt.géza írta: Elso pillanattol lehetett tudni, hogy Vitezy beepitett ember volt, de nagyon sokan beszoptak. Amugy szerintem a leheto legjobban jart igy a varos, mert nincs ott a Fidesz, hogy Vitezy pl. alairja mini dubajt, cserebe a csavo mar le tudja oket annyira szarni (a kozgyuleses videok alapjan), hogy egyutt tudjon mukodni ugyek menten KariGerivel.
Az a helyzet, hogy en nem igazan latom a lehetoseget a fordulatra. Ugyanazok a szimbolumok, stilus es az uzenetek vannak meg a Tiszanal is, amivel a Fidesz rodeozott 2022 elott. Az emberek nem vevok semmilyen progresszivabb gondolatra, most is a nemzeti mazba ontott populizmust nyaljak be.___Samy___ írta: Talan ahhoz, hogy egyszer olyan partra szavazhass/szavazhassunk, amelynek mindent ertektendje osszeegyeztetheto a tieddel, most a valtozasra kell szavaznod. Egyszer meg kell indulni.
Azonban ha a fidesz marad, ezt az egeszet csak elodazzuk, kesleltetjuk. Nem a Tisza a vegso megoldas, de kezdesnek jo lehet.
Raadasul ha a fidesz megint behuzza, olyan apatiaba kerul a tarsadalom, amibol nem tudom hogyan fog tudni kimaszni. Ezt is vegyetek figyelembe szerintem.
Elso pillanattol lehetett tudni, hogy Vitezy beepitett ember volt, de nagyon sokan beszoptak. Amugy szerintem a leheto legjobban jart igy a varos, mert nincs ott a Fidesz, hogy Vitezy pl. alairja mini dubajt, cserebe a csavo mar le tudja oket annyira szarni (a kozgyuleses videok alapjan), hogy egyutt tudjon mukodni ugyek menten KariGerivel.
- hehetheoriginal
semmiségCsárdi Antal többek között arról is beszélt akkor, hogy „nulla másodperc” alatt döntött a kilépésről, miután látott egy bizonyítékot arról, hogy Ungár Péter, az LMP társelnöke Rogán Antallal egyezteti a választási stratégiát.
Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy egy számára „rendkívül megbízhatónak tartott személytől” kapott bizonyítékokat, ami szerinte igazolja, hogy még azelőtt, hogy a kongresszus döntött volna Vitézy Dávid főpolgármester-jelölti támogatásáról, előrehaladott egyeztetések zajlottak Rogán, Vitézy és a párt vezetése, azaz Ungár Péter között.

thereisonly1ronaldo
-
Én már leszarom, csak ennek az idegesítő, pondró Hont Andrásnak ne legyen igaza
emiatt drukkolok a legjobban, MP-nek.
+ ami még nagyon buli lenne, mikor elfogy a pénz a Deák Dani féle propagandából, és elkezdenek majd kibeszélni

+ ami még nagyon buli lenne, mikor elfogy a pénz a Deák Dani féle propagandából, és elkezdenek majd kibeszélni

- ___Samy___
Talan ahhoz, hogy egyszer olyan partra szavazhass/szavazhassunk, amelynek mindent ertektendje osszeegyeztetheto a tieddel, most a valtozasra kell szavaznod. Egyszer meg kell indulni.Marky írta:Mivel polgarnak tartom magamat es vannak elveim, ezert a valaszom igen. Ha nem erzem a sajat elveimmel ossszeegyeztethetonek azt, amit Magyar Peter kepvisel, akkor reszemrol akar maradhat is a NER, mert nekem a sajat lelkiismeretem a legfontosabb.'shutterisland írta: kepes lenne a tisza/mp szamodra olyan rossz benyomast kelteni, hogy inkabb latnad a fideszt tovabbra is ?![]()
Nem tudom elkepzelni, hogy milyen kormany lenne az, ahol Magyar Peter konstans tamadopozicioban van es minden kerdesre egybol utni probal. Kritikat, ellenvelemenyt semmilyen szinten sem tur meg. Ez ugyanaz a stilus es mukodes, amit a mostani kormany kepvisel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
ez a kemény.akkor reszemrol akar maradhat is a NER, mert nekem a sajat lelkiismeretem a legfontosabb.

thereisonly1ronaldo
nuevo_ericco írta:Versenyszférában dolgozom már jó ideje, én még ezt nem tapasztaltam. Odaát ezt nevezik amúgy DEI-nek és rendkívül káros, szerintem is.Zack írta: Woke alatt azt értem, ami valójában volt, tehetségtelen emberek kvóta vagy bármi más embertelen rendszer alapján előtérbe helyezése, mások kárára. Ebben mind a két oldal bűnös. De most magamnak is ellentmondok, folyamatosan mind a 2 oldal bűneiről írok, amikor magamat egyenlően messze képzelem mind a kettőtől, de nem tudok 3. vagy 4. oldalt megnevezni.
De ha belegondolok, nálunk ezt is a Fidesz alkalmazza leginkább, nem egy embertől szabadultak meg politikai alapon. A közmédiától még hangfelvétel is kikerült erről, ahol a vezetőség nyíltan elismeri ezt a munkatársak előtt.
Ebbe még nem igazán gondoltam bele, és biztos vagyok benne, hogy ez is egy ok. De legalább ennyire gondolom oknak a magyar revizionizmust is. Ahogy Trianon él az emberek fejében, onnantól már csak egy lépés beleesni ugyanazokba a hibákba, ami ahhoz a tragédiához vezetett.Zack írta: Szerintem ez a Kádár rendszer embertelen elfojtáson alapuló trauma feldolgozási mechanizmusa miatt alakult így. Minden, amit tilt a hatalom, főleg ha az a hatalom a legkevésbé szexy, menővé válik. Ameddig Magyar Bálintok meg Kuncze Gáborok voltak a tv-ben és osztották az észt, engem is könnyebb volt meggyőzni az akkori Jobbik létjogosultságáról, mint most a MiHazánkéról.
Trianonnal kapcsolatos résszel nagyon egyet tudok érteni. Nagyon régen történt és már semmi realitása nincsen a visszacsinálásra. Minden nép, nemzet felül tudott ezen emelkedni, volt akik többet buktak. A Magyar revizionizmust még ki szoktam egészíteni a revansizmussal. Azt látom, hogy nekünk úgy kell a revízió, hogy másnak az viszont fájjon. Nem csak a területek kellenek, hanem azt a fájdalmat is továbbadnánk, ami minket ért. Jobban örülnék neki, ha sikerülne ebből kinőni, mert ezzel csak magunknak ártunk. Nekem is van egy csomó személyes fájdalmam, amit mások okoztak és ezek a fájdalmak közül párat nem tudok megbocsájtani. Józanabb pillanataimban,életem kb 80% ezt le is tudom szarni, viszont a maradék 20%-ban magamat mérgezem vele. A fájdalmat okozó illető meg már nem él vagy elfelejtett de én még mindig magamat "bántom" ezzel. Pedig a saját érdekem lenne túllépni ezen nem másé.
Most ez komoly?Marky írta:Reszemrol ott fog eldolni, hogy szavazok -e a Tiszara, vagy a kepviselojere. Ez az ujrabrandelt Fidesz 2006-2010, amit csinalnak nekem borzasztoan taszito es minden veszjelzomet beinditja.'shutterisland írta: kozben a tegnapi onkenyes mervadoban rendesen belealltak mp-be es a tiszas szektaba, erdekes lesz a puzser vs mp beszelgetes a heten.![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Nem látom reális opciónak 14 hónappal a választás előtt itt döntéseket hozni, sok minden lesz még.Marky írta:Reszemrol ott fog eldolni, hogy szavazok -e a Tiszara, vagy a kepviselojere. Ez az ujrabrandelt Fidesz 2006-2010, amit csinalnak nekem borzasztoan taszito es minden veszjelzomet beinditja.'shutterisland írta: kozben a tegnapi onkenyes mervadoban rendesen belealltak mp-be es a tiszas szektaba, erdekes lesz a puzser vs mp beszelgetes a heten.![]()
Az a baj, hogy egy 15 éve kétharmaddal hatalman lévő pártot kell leváltani.
Jelenleg a legnépszerűbb még mindig az, amit a Fidesz nagyjából képviselt anno szóban, nem véletlen hogy ennyire nyertek.
Nyugodtan meg lehet hallgatni egy ellenzéki Orbán beszédet, elképesztően vicces, mennyire tűpontosan elmondja miért egy kcsg a mai önmaga és miért kellene eltakarodnia.
Tetszik nem tetszik a magyar nép vevő arra amit MP mond vagy arra amit Vitya mondott régen.
Sajnos a magyar emberek nagy része sose volt hozzászokva egy rendes demokráciához, hogy meg lehet hallgatni a másikat, vannak más nézőpontok, másnak is lehet igaza stb.
Akkora indulatot, gyűlöletet vitt a Fidesz a magyar emberek életébe, hogy már csak emiatt el kéne takarodniuk.
A hosszútávú cél, hogy végre tényleg végbe menjen egy igazi rendszerváltás, mert a birkanép a mai napig annyira nincs képben hogy röhögve tapsol ahhoz, ami ment 1990 előtt, sőt sok esetben ez még rosszabb amit a Fidesz csinál.
Senki nem mondja itt MP megmenti a magyarokat meg behoz pár év alatt 20-30 de inkább jóval több év elmaradt politikai kultúrát.
A magyar nép még mindig ugyanott tart, mint 15-20 éve, nincs kész a következő lépésre még, pont ezért buktak el az eddigi próbálkozások és pont ezért is sikeres MP, mert ő az amire még mindig igény van és mivel a Fidesz teljesen elinflálta a bal meg jobboldali szót, mert narancsék mindent is csinálnak, amiből nekik pénzük van, ezért nyugodtan be tud emelni bármilyen olyan elemet, amit régen mondjuk baloldalinak tartottunk és kész is egy régi Fidesznél is elméletben több embert lefedő politikai párt, amelyre papíron a jelenlegi Fidesz szavazóknak is szavaznia kéne, csak ugye az agymosás meg a propaganda miatt egy hatalmas réteget tud magánál tartani a Fidesz.
Rövid távon semmi nem fog változni, ugyanúgy kelleni fog egy messiás, aki megoldja egy személyben az emberek minden problémáját elméletben, mert ő maga lusta tenni érte és így letolja magáról a felelősséget és nyugodtan tengetheti az életét.
Viszont itt jön az egyértelmű része a dolgoknak, hogy amíg Vitya marad nem az hogy esély sincs a javulásra, hanem 100% süllyedünk mélyebbre ebben a mocsárban, míg MPnél ott az esély, hogy ez a birka nép talán fejben elindul egy új irányban, főleg a fiatalok miatt.
Minden egyes újabb ciklussal a fiatalok egy-egy újabb generációját pazaroljuk el és neveljük beléjük a berögződött buta és elavult szocialista rendszer értékeit, ezt a behatárolt, mindent eltűrő birka mentalitást.
Régi generációknak meg lett mondva mit gondoljanak, nem is tudták keresni, nem is kaptak információkat, amit kaptak elhitték hogy az úgy van, mert bemondta a TV, ez a default, ki se alakult semmi saját vélemény.
Mai fiatalok annyi inputot kapnak mindenhonnan, hogy kialakul az hogy véleményük alakuljon ki.
Kap rengeteg infót az egyik oldalról, kap rengeteg infót a másikról és neki el kell döntenie, hogy melyik mellett teszi le a voksát, kialakul ez a mechanizmus. Érvek mentén, logikusan tudnak dönteni az erkölcsi értékeik szerint.
Én nem látom azt, hogy egy jóval 2010es előtti Fidesz gondolati világa, akkora nagy tragédia lenne a mostani helyzethez képest, nem véletlen nyertek ennyiszer mert jó dolgokat mondtak, a gond ott van, hogy teljesen az ellentetjét csinálták annak amit képviseltek, szó szerint átbaszták az embereket.
Kéri László is elmondta, hogy 2010ben meg lett választva a Fidesz azt mindenki is döbbenten nézte, ahogy elkezdik azonnal kialakítani ezt a ma is ismert autokrata rendszert, már az első 3 hónapban lehetett látni mekkora a gond.
Ez el volt tervezve előre és végigcsinálták röhögve, totálisan átbaszták tényleg az embereket.
Akit érdekel ez a téma itt egy nagyon jó előadás, hogy lett ez kialakítva és hogy voltak ennek minimális előjelei a legelső ciklusuk alatt is és hogy ment végbe az egész és még sok más téma.
A rendszerváltás stratégiája - Magyar Bálint előadása, 2025. február
Szóval egy tényleg jobboldali, polgári társadalmat priotizáló MPnél miért baj, hogy ugyanazokat képviseli, mint 15-20 éve, miközben Vityáékkal pont ez a baj, hogy egy hazug geci aki ahogy hatalmat meg pénzt kap nincs semmi erkölcsi támpontja és semmit nem képvisel csak azt amit a zsebe diktál?
-
Versenyszférában dolgozom már jó ideje, én még ezt nem tapasztaltam. Odaát ezt nevezik amúgy DEI-nek és rendkívül káros, szerintem is.Zack írta: Woke alatt azt értem, ami valójában volt, tehetségtelen emberek kvóta vagy bármi más embertelen rendszer alapján előtérbe helyezése, mások kárára. Ebben mind a két oldal bűnös. De most magamnak is ellentmondok, folyamatosan mind a 2 oldal bűneiről írok, amikor magamat egyenlően messze képzelem mind a kettőtől, de nem tudok 3. vagy 4. oldalt megnevezni.
De ha belegondolok, nálunk ezt is a Fidesz alkalmazza leginkább, nem egy embertől szabadultak meg politikai alapon. A közmédiától még hangfelvétel is kikerült erről, ahol a vezetőség nyíltan elismeri ezt a munkatársak előtt.
Ebbe még nem igazán gondoltam bele, és biztos vagyok benne, hogy ez is egy ok. De legalább ennyire gondolom oknak a magyar revizionizmust is. Ahogy Trianon él az emberek fejében, onnantól már csak egy lépés beleesni ugyanazokba a hibákba, ami ahhoz a tragédiához vezetett.Zack írta: Szerintem ez a Kádár rendszer embertelen elfojtáson alapuló trauma feldolgozási mechanizmusa miatt alakult így. Minden, amit tilt a hatalom, főleg ha az a hatalom a legkevésbé szexy, menővé válik. Ameddig Magyar Bálintok meg Kuncze Gáborok voltak a tv-ben és osztották az észt, engem is könnyebb volt meggyőzni az akkori Jobbik létjogosultságáról, mint most a MiHazánkéról.