Alkalmazzak, olyan Zoli modratudtommal van szabálykönyv, tessék alkalmazni, minden meccsen, minden esetben.
nem ad-hoc hébe-hóba módon.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 19., szerda 14:22
Alkalmazzak, olyan Zoli modratudtommal van szabálykönyv, tessék alkalmazni, minden meccsen, minden esetben.
nem ad-hoc hébe-hóba módon.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 19., szerda 14:22
elvileg a cserenek is a legrovidebb uton kell lemennie. aztan latjuk. a tiziket ujra kene lovetni addig amig nem lepnek be, aztan latjuk. nyomorek az osszes bironuevo_ericco írta: Szerintem a fuck off-ért is járhat eltiltás bőven. Főleg a bírónak célzott mondat végén. És itt most lényegtelen a bíró gyalázatos teljesítménye. Eleve a kapitányon kívül senki sem szólhatna hozzá az új szabályok szerint. Én értem, hogy a meccs heve meg minden, de azért jó lenne ha Jude kinőné ezeket. Mert a következőnél már könnyen ráéghet ez a dolog.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 19., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 19., szerda 14:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 19., szerda 14:09
Barcsak igy lenneBlancoMark írta:Tobb helyen olvasom, hogy a csunya Real Madrid mar arra is kepes, hogy birokat banoljon a palyarol. Elkepeszto mennyit ferditenek es hazudnak.rroolleesszz írta:
Én ott úgy tudom, hogy csak ennek kapcsán bukott ki más összeférhetetlenség.
Munuera egyik cégének ügyfele többek között pl az Atletico Madrid. Emiatt tiltották őt el egy meccsre, illetve az UEFA is emiatt tiltotta el a vizsgálat lezárultáig.
De lehet rosszul tudom, javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 19., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 19., szerda 13:47
Tobb helyen olvasom, hogy a csunya Real Madrid mar arra is kepes, hogy birokat banoljon a palyarol. Elkepeszto mennyit ferditenek es hazudnak.rroolleesszz írta:Én ott úgy tudom, hogy csak ennek kapcsán bukott ki más összeférhetetlenség.Remy írta: Deeee.Akkor a birot miert tiltottak el?
Munuera egyik cégének ügyfele többek között pl az Atletico Madrid. Emiatt tiltották őt el egy meccsre, illetve az UEFA is emiatt tiltotta el a vizsgálat lezárultáig.
De lehet rosszul tudom, javítsatok ki, ha tévedek.
HozzászólásSzerző: rroolleesszz » 2025. február 19., szerda 13:42
Én ott úgy tudom, hogy csak ennek kapcsán bukott ki más összeférhetetlenség.Remy írta: Deeee.Akkor a birot miert tiltottak el?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 19., szerda 13:22
OFFICIAL: Competition Committee’s report on Jude Bellingham’s suspension:poronty írta: BREAKING: Jude Bellingham suspended for TWO matches. @tjcope
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 19., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. február 19., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 18., kedd 10:08
Huzzak még 3 meccsig, aztan azt mondjak, oke 1 meccs, még engedekenyek is voltunkpátkán írta: mikor dol el h mennyit kap?
HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. február 18., kedd 9:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 17., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 17., hétfő 17:08
Lehozta a AS, Sport, SkySports, Sun, Forbes, DailySport.ferni írta:Ez fix fake newsikarus93 írta: Elvileg Judeot 12 meccsre akarja eltiltani a La Liga.
Pepe nem kapott ennyit
Megkerestem, The Sun ennek a 12 meccses dolognak a forrása
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 17., hétfő 16:56
Ez fix fake newsikarus93 írta: Elvileg Judeot 12 meccsre akarja eltiltani a La Liga.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 17., hétfő 16:50
Amugy legyen. Kovetkezo forduloban nem allnek ki.lestat írta:Jolvan nyilt csalas folytatodik a palyan kivul is.ikarus93 írta: Elvileg Judeot 12 meccsre akarja eltiltani a La Liga.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 17., hétfő 16:43
Jolvan nyilt csalas folytatodik a palyan kivul is.ikarus93 írta: Elvileg Judeot 12 meccsre akarja eltiltani a La Liga.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 17., hétfő 16:21
Hát hogyne.ikarus93 írta: Elvileg Judeot 12 meccsre akarja eltiltani a La Liga.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem