HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 8., szombat 15:30
BEETLEJUICE BEETLEJUICE: Hopp, Burton előhúzott valamit a régiből. Noha, továbbra sem lesz a Beetlejuice a kedvenc szériám, de újrázva az elsőt, illetve most látva a folytatást, már nyugodtan mondhatom azt, hogy jó barátságban vagyunk...
Igazi régi vágású mozi, ami nem túlgondolva, pofon egyszerűen, az ismételten kreatív maszkokkal (vicc, hogy nincs jelölve az Oscaron...), az itt-ott cringe, de összességében működő poénokkal fűszerezve mesél el egy újabb kísértethistóriát. Mindezt kevesebb, mint 100 percben. Létezik? Igen!
GLADIÁTOR 2: Paul Mescal nem egy Russell Crowe, a Gladiátor 2 pedig nem egy Gladiátor. Grandiózus akar lenni, de nem sikerül neki. Egy kultklasszikus örökébe akar lépni, de az sem sikerül neki...
VISZONT! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztató. Megvannak a pillanatai, olykor kifejezetten jól és hatásosan zajlanak az események, az akciók. Denzel mint mindig, itt is jó, Mescal se rossz, de a film inkább csak jó, mintsem extra. Egy tisztes iparosmeló, ami annak fényében mégis extra, hogy eddig úgy voltam vele, léteznie kell-e egyáltalán ennek a filmnek vagy sem. Végülis... igen.
ui: Mondjuk a hajós ütközet a Colosseumban... a legelborultabb Fast & Furious ötleteket idézte... én azt nem tettem volna bele...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots