2001-ben a Tankcsapda írta:"...A tévé előtt a sok idióta bármit elhisz
lehet néger Jézus, élő Elvis..."
2025-ben Hollywood valósága írta:Jézus Krisztus néger nő
Garantált Oszkárdíj.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 19., szerda 11:08
2001-ben a Tankcsapda írta:"...A tévé előtt a sok idióta bármit elhisz
lehet néger Jézus, élő Elvis..."
2025-ben Hollywood valósága írta:Jézus Krisztus néger nő
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 17., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. február 17., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. február 17., hétfő 10:51
Mar joval a megjelenes elott harom dolgot lehetett tudni a filmrol annak is, aki nem kezdett el utana olvasni vagy trailert nezni, hanem csak nehany hiroldalon ranezett a cikkek cimeire: futnak benne, vigjatek es hogy allami tamogatas nelkul keszult. Utobbi mar onmagaban megmozgat egy tobb szaz ezres tomeget, akik kozul sokan mar csak azert is elmennek moziba, hogy odaszurjanak vele a kormanynak. 2 hetvege eleg hozza, utana a hype meg a fomo mar viszi tovabb a filmet.nmate írta:De fomo csak úgy alakulhat ki, hogy ez a film népszerű lesz.P. Krisz írta:
Szerintem a FOMO.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 17., hétfő 10:22
De fomo csak úgy alakulhat ki, hogy ez a film népszerű lesz.P. Krisz írta:Szerintem a FOMO.Egész hétvégén gondolkodtam, mi az isten nyila ami ennyi embert megmozgatott ezen a filmen?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. február 17., hétfő 10:06
Szerintem a FOMO.Egész hétvégén gondolkodtam, mi az isten nyila ami ennyi embert megmozgatott ezen a filmen?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. február 17., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 17., hétfő 7:10
Egész hétvégén gondolkodtam, mi az isten nyila ami ennyi embert megmozgatott ezen a filmen? Tucatnyi jobb magyar film volt, az elmúlt 20 évből is csuklóból mondtam 5-t.ikelemen5 írta: Futni mentem
Gagyi, teljesen kiszámithato forgatókönyv, (szinte) csak defektes karakterekkel. Rettenetesen túlértékelt.
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 16., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 14., péntek 22:13
Teljesen átlagos magyar film, 10 percenként szekunder szégyenérzettel.ELSiete írta: Futni mentem
Nagyon aranyos, kedves, humoros magyar film, remek alakításokkal és egy csodálatos sporttal.![]()
Könnyed, laza, szórakoztató, néha nevetés közben könnybelábadó. Megéri beülni rá a mozikba.Holnap fel is kapom az Asicsemet.
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 21:41
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 13., csütörtök 21:21
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 8., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 8., szombat 15:30
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 8., szombat 0:49
Nem akartam megnézni, de neked hála nekiálltam.Pipita írta:
Wicked
Cuki. Kedves. Peter Dinklge vicces kecske. Látványos. Szép. Kedves. Aranyos. Picit bugyuta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A táncolós jelenet gyönyörű volt, amikor először összebarátkozik Ariana Grande és Fiona (:D). Már amikor másfél óra filmidőt követően még az iskolapadban ücsörögtünk, akkor sejtettem hogy itt univerzumépítés zajlik, és egyértelműen az is van. Monumentális, és nagyon várom már a következő részt. Jó lesz, izgalmas, szép, bár nem biztos, hogy bánnám, ha a többi rész nem musical lenneDe itt legalább a dallam élvezhető volt, csak a szöveg volt béna, az Emilia Perezben például minden rossz volt. Ez cuki volt, jó volt, szép volt, kellemes nézni, kis családi limonádé. Moziban főleg jó lehet. 8.5/10
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 5., szerda 18:43
A fekete özvegy adottságait jobban is kidomboríthatnák, bőrnacit hiányolom egyelőre..soadroli írta: Jurassic World Rebirth | Official Trailer
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 5., szerda 9:42
Rock nem szerepel bennehehetheoriginal írta: De ha rakas szar, akkor remy hogy nem talalta meg benne minden idok filmjet?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 5., szerda 9:31
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 5., szerda 9:20
Mert egy rakás szar.Remy írta:Nem igazán értem, hogy anno miért nem voltam el vele...
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem