nzooli93 írta:
Fogalmam nincs a legtöbb klub működéséről,de nekem ez oltari nagy hibanak tűnik,hogy az edző sajat képére formalja a csapatot majd,ahelyett hogy a klubnak lenne egy filozófiája,ami alapján igazolgat jatekosokat,aztan az edzoket is ez alapján választják ki mindig,hogy majd az alkalmazkodik,es max meghallgatják,hogy kit szeretne. Ezt csinálják évek óta,hogy különböző edzőknek teljesen atalakitjak a keretet, és évek mennek igy a kukaba. TenHag is megkapott mindenkit,akiket most majd kiraknak, a portugalnak igazolnak majd, aztán ha o nem lesz ott novemberben akkor utána meg a másik edző vár nyarig,hogy o is mas embereket akar? Ez nekem nagyon amatőr, és ezt csinálják évek óta.
En azt hittem, hogy ez lesz az uj vezetoseggel es ezert hoztak ennyi szakembert a felso szintekre. Tevedtem.
Raadasul jonnek a hirek, hogy rohadtul semmire nem lesz penz, Ratcliffe fo vallalatai is hatalmas adossagot halmoztak fel, es max ugy tudna sokat kolteni a klub, ha elad jatekosokat. Nagy bevetel meg max a sajat nevelesu jatekosokbol jonne, a bajnoksagban meg van ez a PSR szabalyozas a koltesekre, es olyan ugyesen van megcsinalva, hogy egy sajat neveles eladasa sokkal tobbet er, mint egy igazolt jatekos.
Tehat itt nem fogja tudni kicserelni az egesz keretet amorim az o 5 vedos felallasahoz, egyszeruen halott ugy az egesz, nem is ertem mint gondoltak a vezetosegben.
Egy szo mint szaz, ha sikerelmenyt szeretnek, akkor keresnem kell valami uj sportot, mert ez a csapat mint top klub tudom hogy mar 10 eve nincs a porondon, de ez nem hogy javulni, hanem romlani fog szerintem, es a sullyesztobe vegzi tabella kozeli/alsohazi helyezesekkel evrol evre. Ennek mondjuk lehet sokan orulnek meg karorvendenek, de nagyon szomoru egy ilyen gazdag multtal rendelkezo klubot latni igy lezullesztve, ezt eredmenyezni az elmult 20 ev inkompetenciaja 0 jovokeppel es csak a pillanatnyi profit megszerzesenek celja.
Aztan vegul ne legyen igazam, de az utobbi honapokban semmi pozitiv hir nem erkezett a csapat jovojevel kapcsolatban.