Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 17., hétfő 7:56

ELSiete írta: Real Madrid in La Liga since Vinicius returned from suspension:

- 3 matches
- 0 wins
- 2 goals scored

Real Madrid in La Liga while Vinicius was suspended:

- 2 matches
- 2 wins
- 7 goals scored
Factos
szuperliga.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 17., hétfő 7:18

Real Madrid in La Liga since Vinicius returned from suspension:

- 3 matches
- 0 wins
- 2 goals scored

Real Madrid in La Liga while Vinicius was suspended:

- 2 matches
- 2 wins
- 7 goals scored
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 16., vasárnap 17:20

Én perpill leszarom Vinit, pont felhoztam tegnap is hogy abból a szempontból mindegy hogy kihagyta a ziccereket hogy a tizikkel is simán nyertünk volna.

Lett nagyobb gondunk is mint az Ő viselkedése.

Perez

HozzászólásSzerző: Perez » 2025. február 16., vasárnap 17:16

Amúgy ezt a szimulálás dolgot se értem sok embernél ha egy csatár egy kicsit ràjátszik a dologra......Bezzeg a védőket sose ítélik el azért mert megtéveszti a bírót szét tárt karokkal hogy ő semmit se csinált pedig a lassitásnál látszik hogy agyonrugta letépte a mezt a csatárról.
Ez ugyanúgy megtévesztés
Vini legtöbbször jogosan reklamál mert amit kap minden meccsen annak a felét ha lefúják ...
A foci az ilyen típusú játékosok miatt a legnépszerűbb sport az ilyen típusú játékos népszerűsíti legjobban a focit ezért jobban kellene óvni őket de sajnos ahelyett jobban eldurvult a foci és lassan nézhetetlen

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 17:01

Tjacks írta:
MarioCirolo írta:

De milyen meccsek mennek el rajta? Legalabb mondanal tenyeket. Az elmult 10 meccsen amin jatszott 3szor nem nyertunk. Tegnap kihagyott egy ziccert, de kiharcolt 2 11est, amit nem fujt be a biro, volt szep atlepese amivel Mbappe kerult helyzetbe es adott egy golpasszt Modricnak. Az atletico ellen, a masodik felidoben remekul jatszott mezonyben, adott egy golpasszt Judenak, amit az angol 2 meterrol a lecre fejelt (utan meg egy ziccere volt fejesbol). Az espanyol ellen rugott egy szabalyos golt, amit kamu indokkal elvettek es utana ugy kaptunk ki, hogy az espanyolnak a 60. percrol mar 10 emberrel kellett volna jatszania.
Másodjára olvasom ezt a Modric gólpasszt, ilyenkor látszik a ló túloldala a vinit védőktől. Maradjunk annyiban hogy csak Vininek két sokkal nagyobb ziccere volt a meccsen. :)
Senki nem mondta, hogy Vininek nem volt nagyobb ziccere, ez nem egy verseny, ezt nem ertitek. Tok mind1 ki mekorra helyzetet hagy ki, vagy Camavinga osszehoz-e egy 11est, a lenyeg hogy a Real Madrid vesztett egy pontot, ami meg sokba kerulhet a vegenel, ennek ellenere az egesz az kb. az o nyakaba van varrva. Ez nem egy fekete feher szituacio. Volt egy botranyos jatekvezetes, egy Jude piros, ami hiaba nem tunik jogosnak, erett mar neki mert kezdett nagyon elszaladni vele a lo a reklamalasoknal. Volt egy Camavinga hiba es igen, Vini kihagyott ziccert, ahogy Mbappe es Modric is. Sot Carlo megint nem cserelt idoben, Arda es Endrick pedig, akik iden mar tobbszor bizonyitottak, a padrol neztek vegig a meccset sokadjara. Felesleges egy jatekoson elverni a port egy-egy vesztes meccs utan, mert azert van rajtuk kivul 10 masik a palyan, hogy kisegitse, ha gyenge formaban van, vagy adott meccsen eppen nem jatszik jol.

Perez

HozzászólásSzerző: Perez » 2025. február 16., vasárnap 16:50

Teljesen más típusú cseleket csinál hirtelen irány változtatással meg hirtelen megtorpanással mind a többi technikás játékos emiatt könnyen is esik lökésnél.Fociztam eleget tudom miről beszélek..
Ezt látni kell és pont emiatt szereti Ancellotti és tolja jogosan minden meccsen mert az ilyen típusú játékosokkal lehet nyerni tavasszal valamit ...ismétlem.. mégha vannak is gyenge meccsei nem számít mikor kell mindig oda teszi magát lásd City meccs és még nagyon sok

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 16., vasárnap 16:45

MarioCirolo írta:
Whiteheart írta:

FOLYAMATOSAN mennek el meccsek rajta és szar a hozzáállása... Ez a combo másnál nem található meg, ezért is kívánja mostmár a nagy többség el innen. De ha ő a védőszented akkor menj vele ahová megy innen.
De milyen meccsek mennek el rajta? Legalabb mondanal tenyeket. Az elmult 10 meccsen amin jatszott 3szor nem nyertunk. Tegnap kihagyott egy ziccert, de kiharcolt 2 11est, amit nem fujt be a biro, volt szep atlepese amivel Mbappe kerult helyzetbe es adott egy golpasszt Modricnak. Az atletico ellen, a masodik felidoben remekul jatszott mezonyben, adott egy golpasszt Judenak, amit az angol 2 meterrol a lecre fejelt (utan meg egy ziccere volt fejesbol). Az espanyol ellen rugott egy szabalyos golt, amit kamu indokkal elvettek es utana ugy kaptunk ki, hogy az espanyolnak a 60. percrol mar 10 emberrel kellett volna jatszania.
Másodjára olvasom ezt a Modric gólpasszt, ilyenkor látszik a ló túloldala a vinit védőktől. Maradjunk annyiban hogy csak Vininek két sokkal nagyobb ziccere volt a meccsen. :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 16:41

Ceronaldo ugyanugy dobalta magat a semmire sokszor. Aztan ugye ment a csapkodas, amikor tenyleg le kellett volna fujni, de mar annyit szimulalt, hogy senki nem hitt el neki semmit.
Binicius is ha akar, tovabbmegy, nem lufibol vannak ezek a jatekosok.
A meccs vegen volt egy helyzet, bappet siman felrugtak volna hatulrol, de ment tovabb. Binicius 10/10 esetben mindig inkabb esik, 16oson belul meg foleg, allandoan a 11-esert....
thereisonly1ronaldo

Perez

HozzászólásSzerző: Perez » 2025. február 16., vasárnap 16:36

Aki ilyen típusú cseleket csinál és meglökik akkor könnyen elvisziti az egyensúlyát...szóval nem szimulált hanem ilyen a játéka és evvel nincs is baj
Egy nagyon hasznos játékos de mint mindenkinek neki is vannak rossz napjai
Örüljünk hogy nálunk játszik és két Bl győzelemben is óriási szerepe volt
Persze mindenkinek szíve joga szeretni vagy utálni de attól még nagyon jó játékos a minden edző szeretne egy ilyent csapatába.
CR - el ugyanezt csináltátok egy rosszabb meccse után

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 16., vasárnap 16:26

MarioCirolo írta:
Kerlon írta:

Csak, hogy Viniciusnak van a legnagyobb arca es tegnapot leszamitva pofaja is. Pedig ugye meg meg akarja mutatni 10szer, de ha igy folytatja sose fogja.

Megertem es elfogadom, ha tobbet varsz tole, en is. Azt is megertem, hogy nem kedveled es nem szimpatikus a viselkedese, nekem sem, hiaba mutatott pozitiv tendenciat az elmult meccseken. Azt nem tartom normalisnak, hogy kb. mar ellene szurkoltok, hogy utana legyen indokotok idejonni szidni ot, mert ha ellene szurkoltok, akkor a csapat ellen is szurkoltok, ugyanis egy klasszis Vini nelkul nem fogunk iden semmit sem nyerni.

De sajnos tovabbra is azt erzem, hogy keptelenek vagytok az onreflexiora, ezert feleslegesnek tartom a vitat.
Ugyanúgy érezzük mi is veled... Nézz vissza minden meccs után a hozzászólásokat és akkor megszamolhatod hányszor hagyott cserben minket ebben az évben.

Nem viniciust utáljuk hanem a jelenlegi munkáját és az ahhoz képest való arcát. Kicsit le kéne hajtania a fejét és melózni, termelni és utána lehet itt egozni meg kiskirálykodni de jelenleg rohadtul be kéne fognia és önkritikát tartania és nem aranybogyókra vadászni.

Nem csak ő a hibás de egy 7essel a hátán nem sipítozni kell meg fetrengeni hanem harcolni (nem a bíróval meg a közönséggel meg ceballossal vagy modriccal, hanem a labdával meg az ellenféllel) és hozni azokat a helyzeteket amiket a többi "amatőr" is befejez vagy kicselez... (Mert elvileg ő a világlegjobbja csak épp a teljesítménye és a jelleme van tinédzser szinten)
A problémához persze hozzátartozik az is hogy el van kényeztetve, nincs lerakva a padra pedig tök jól megy a csapatnak amikor a lelátóról szurkol.
szuperliga.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 15:38

Kerlon írta:
MarioCirolo írta:

Inkabb tukrot tartottam nektek, hogy talan eszre kene vennetek a kettosmercet amit Vinivel szemben alkalmaztok, sajnos ugy latom nem sikerult ertelmezni amit irtam, nem lep meg.

En nem szidtam Camavingat, hibazott tegnap, kaptunk rola egy golt, amivel 1-1 lett a meccs vegeredmenye. Elofordul. Ha vegig 11 emberrel jatszunk, lehet nyerunk, ha Vini, Mbappe, vagy Modric berugja a zicceret lehet nyerunk, ha a biro nem ellenunk fuj vegig es befujja a jogos 11eseket, lehet, hogy nyerunk. A lenyeg, hogy a tegnapi dontetlennel kapcsolatban barkit es mindenkit elo lehetne venni, nem egy emberen mennek el a meccseink es nem egy ember nyeri meg a meccseinket.
Csak, hogy Viniciusnak van a legnagyobb arca es tegnapot leszamitva pofaja is. Pedig ugye meg meg akarja mutatni 10szer, de ha igy folytatja sose fogja.

Megertem es elfogadom, ha tobbet varsz tole, en is. Azt is megertem, hogy nem kedveled es nem szimpatikus a viselkedese, nekem sem, hiaba mutatott pozitiv tendenciat az elmult meccseken. Azt nem tartom normalisnak, hogy kb. mar ellene szurkoltok, hogy utana legyen indokotok idejonni szidni ot, mert ha ellene szurkoltok, akkor a csapat ellen is szurkoltok, ugyanis egy klasszis Vini nelkul nem fogunk iden semmit sem nyerni.

De sajnos tovabbra is azt erzem, hogy keptelenek vagytok az onreflexiora, ezert feleslegesnek tartom a vitat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 16., vasárnap 14:57

MarioCirolo írta:
Kerlon írta:

Egyik igyekezett blokkolni egy golhelyzetet a masik meg igyekszik barmit reklamalni ahelyett, hogy kuzdene egy kicsit es golt rugna.

Fegyelmezetlen az Vinicius, se elore, se hatra nem tart semmit egyre tibbet onos erdekkel jatszik es meggyozodve arrol, hogy neki van mindig igaza.

Camat meg akkor is szidnad itt, ha a loves bemegy o meg meg sem probalt volna blokkolni vagy csak lemaradt volna rola.

De tipikusan az vagy, aki a masik hibajaval akarja felmenti a vedencet, aki nem jatszik efektiven jol.
Inkabb tukrot tartottam nektek, hogy talan eszre kene vennetek a kettosmercet amit Vinivel szemben alkalmaztok, sajnos ugy latom nem sikerult ertelmezni amit irtam, nem lep meg.

En nem szidtam Camavingat, hibazott tegnap, kaptunk rola egy golt, amivel 1-1 lett a meccs vegeredmenye. Elofordul. Ha vegig 11 emberrel jatszunk, lehet nyerunk, ha Vini, Mbappe, vagy Modric berugja a zicceret lehet nyerunk, ha a biro nem ellenunk fuj vegig es befujja a jogos 11eseket, lehet, hogy nyerunk. A lenyeg, hogy a tegnapi dontetlennel kapcsolatban barkit es mindenkit elo lehetne venni, nem egy emberen mennek el a meccseink es nem egy ember nyeri meg a meccseinket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 14:53

Whiteheart írta:
MarioCirolo írta:

FOLYAMATOSAN mennek el meccsek rajta és szar a hozzáállása... Ez a combo másnál nem található meg, ezért is kívánja mostmár a nagy többség el innen. De ha ő a védőszented akkor menj vele ahová megy innen.

Whiteheart

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 16., vasárnap 14:41

MarioCirolo írta:
Kerlon írta:

Egyik igyekezett blokkolni egy golhelyzetet a masik meg igyekszik barmit reklamalni ahelyett, hogy kuzdene egy kicsit es golt rugna.

Fegyelmezetlen az Vinicius, se elore, se hatra nem tart semmit egyre tibbet onos erdekkel jatszik es meggyozodve arrol, hogy neki van mindig igaza.

Camat meg akkor is szidnad itt, ha a loves bemegy o meg meg sem probalt volna blokkolni vagy csak lemaradt volna rola.

De tipikusan az vagy, aki a masik hibajaval akarja felmenti a vedencet, aki nem jatszik efektiven jol.

szuperliga.

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 14:14

Kerlon írta:
MarioCirolo írta: Imadom amikor megjelenik itt a team kognitiv disszonancia. Az o hibaja, hogy megall reklamalni, amikor kezzel tisztan elutik elole a labdat, vagy felrugjak a 16oson belul, nem a biroe.

Tukorsima meccsek mennek el rajta, nem Camavingan aki nem eloszor szabalytalankodott fegyelmezetlenul a 16oson belul.

O ostoba, nyomorult emberileg. De Jude aki kb. ugyannyi sargat kapott reklamalasert mint o, sot tegnap meg ki is szortak, ezzel hatraltatva a csapatot, nem az.

Ha Asencio kakaskodik Haalanddal, akkor o az Isten, meg Ramos utod, amikor Vinicious csinalja ezt, akkor agybeteg.

Amikor tegnap kihagy egy ziccert az Osasuna ellen a vilag szarja, amikor 3at rug nekik novemberben akkor meg kuss van.

Iden azert a bajnoksagban 18 meccsen van 13 pontja (8g, 5a) es a blben 7 meccsen 10 (7g,3a). A tavaly tavaszi formajat, meg sem emlitem, mert nem szeretnek tovabbi mentalis zavarokat kelteni. Remelem hoz egy tavalyihoz hasonlo tavaszt es akkor egy idore megint kitisztul itt a forum es Hehenek kell majd masik jatekost keresni akit ekezhet, mondjuk Valverdet az ugyis csak hitelesebbe teszi a velemenyet.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 16., vasárnap 13:48

MarioCirolo írta: Imadom amikor megjelenik itt a team kognitiv disszonancia. Az o hibaja, hogy megall reklamalni, amikor kezzel tisztan elutik elole a labdat, vagy felrugjak a 16oson belul, nem a biroe.

Tukorsima meccsek mennek el rajta, nem Camavingan aki nem eloszor szabalytalankodott fegyelmezetlenul a 16oson belul.

O ostoba, nyomorult emberileg. De Jude aki kb. ugyannyi sargat kapott reklamalasert mint o, sot tegnap meg ki is szortak, ezzel hatraltatva a csapatot, nem az.

Ha Asencio kakaskodik Haalanddal, akkor o az Isten, meg Ramos utod, amikor Vinicious csinalja ezt, akkor agybeteg.

Amikor tegnap kihagy egy ziccert az Osasuna ellen a vilag szarja, amikor 3at rug nekik novemberben akkor meg kuss van.

Iden azert a bajnoksagban 18 meccsen van 13 pontja (8g, 5a) es a blben 7 meccsen 10 (7g,3a). A tavaly tavaszi formajat, meg sem emlitem, mert nem szeretnek tovabbi mentalis zavarokat kelteni. Remelem hoz egy tavalyihoz hasonlo tavaszt es akkor egy idore megint kitisztul itt a forum es Hehenek kell majd masik jatekost keresni akit ekezhet, mondjuk Valverdet az ugyis csak hitelesebbe teszi a velemenyet.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

MarioCirolo

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 11:44

whitemadrid írta:
Galacticos írta: Most azoktol kerdeznek akik folyamat minuszozzak az itteni savazast es mar csak azert is foggal korommel vedik.
Alairom hogy sokat rugjak, hogy provokaljak, de titeket nem b**z fel amikor a semmire elesik es meccsenkent 3 tizenegyest akar osszehozni a mu eseseivel? Lehet ha neha tovabb menni azzal elorebb jutna a csapat, ugyanez a felpalyan is igaz, rengeteg olyan labdavesztese van hogy elpattan tole, siman elveszik es megall mutogat es a tobbiek meg sprintelnek a helyere hatra mert o inkabb magyaraz tovabb. Ez azert caapattarskent rohadt frusztralo lehet.
Nem kell idehozni bellinghamet meg crt, viniciusrol van szo, a mentalityrol.
El kell adni egyszerre szunik meg a ripacs a pályán es szűnik meg az önkéntes osztag a fórumon. Win-Win. :lol:
Ezzel az a baj, hogy lesz majd helyette mas. Mindig van egy topic a forumon, ahol az adott jatekos folyamatosan basztatva van evekig barmit csinal lsd. Benzema. Jobb esetben, ha eleg ido eltelik es a hatan cipeli a csapatot, akkor hirtelen ezeknek a forumozoknak sajat bevallasuk szerint mindig is Benzema volt a kedvenc jatekosa es mar senki nem emlekszik az elbenzemazta fogalomra. Sokkal inkabb a jelenseggel van bajom, mint azzal hogy a kedvenc jatekosomat bantjak foleg mivel nekem Vini nincs a top5 kedvenc kozott a jelenlegi keretben.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 16., vasárnap 11:34

whitemadrid írta: El kell adni egyszerre szunik meg a ripacs a pályán es szűnik meg az önkéntes osztag a fórumon. Win-Win.
En nem erzek onkentes osztagot, eveken at vedtem rengeteg vitam volt tobbek kozott a melyen tisztelt Kerlon urral (Udv :mrgreen: ) a korabbi vinicius kapcsán, de szerintem vagy inkabb ugy mondom hogy nálam mostmar atbillent a merleg nyelve oda hogy tavaszi clutch ide vagy oda rengetegszer fogom a fejem a tv elott hogy ne mar ez megint minek kell es nem melto a klubhoz amit lemuvel.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2025. február 16., vasárnap 11:31

Galacticos írta: Most azoktol kerdeznek akik folyamat minuszozzak az itteni savazast es mar csak azert is foggal korommel vedik.
Alairom hogy sokat rugjak, hogy provokaljak, de titeket nem b**z fel amikor a semmire elesik es meccsenkent 3 tizenegyest akar osszehozni a mu eseseivel? Lehet ha neha tovabb menni azzal elorebb jutna a csapat, ugyanez a felpalyan is igaz, rengeteg olyan labdavesztese van hogy elpattan tole, siman elveszik es megall mutogat es a tobbiek meg sprintelnek a helyere hatra mert o inkabb magyaraz tovabb. Ez azert caapattarskent rohadt frusztralo lehet.
El kell adni egyszerre szunik meg a ripacs a pályán es szűnik meg az önkéntes osztag a fórumon. Win-Win. :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 16., vasárnap 11:27

Most azoktol kerdeznek akik folyamat minuszozzak az itteni savazast es mar csak azert is foggal korommel vedik.

Vissza: