Premier League

Foci a Real Madridon túl...
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 16., vasárnap 22:37

MarioCirolo írta:
Caraway írta: Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.
Hatalmas hibat kovetett el, hogy szezon kozben ott hagyta a remekul mukodo Sportingot ezert a foshalmazert. Siman megegyezhettek volna, hogy szezon vegen erkezik es addig tervezhettek volna a nyari atalakitasokat, ennel nem sokkal lenne rosszabb a helyzet. Az egyetlen elonye az lehet a jelenlegi helyzetnek, ha elkezdi probalgatni a fiatalokat, mert hiaba zavarjak el nyaron a keret 3/4et, annyi beveteluk nem lesz, hogy komoly minoseggel feltoltsek az osszes lyukas posztot.

Sok helyen irtak, hogy fontos kitetel volt az Munal, hogy ideny kozben vegye at az uj edzo a csapatot. Emiatt nem volt mas eselye Amorimnak, hogy az Muhoz irhasson ala. Egyebkent szerintem mindegy, hogy vagy most, vagy nyaron ir ala, mivel ezt a nagyon gyenge taktikat probalja raeroltetni a csapatra. Mar irtam az elso par meccse utan is, hogy nalam nem szamit jo edzonek az, aki nem a taktikat igazitja a kerethez, hanem a keretet a taktikahoz.

Nincsenek meg az Mu kereteben azok a jatekosok, akik ebben a felallasban remekelhetnek, valami ujat kene elohuzni a cilinderbol, o meg ehelyett tobbszor is elmondja, hogy ragaszkodni fog ehhez a felallashoz, taktikahoz, ha torik, ha szakad. Bele fog bukni..

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 22:10

Fogalmam nincs a legtöbb klub működéséről,de nekem ez oltari nagy hibanak tűnik,hogy az edző sajat képére formalja a csapatot majd,ahelyett hogy a klubnak lenne egy filozófiája,ami alapján igazolgat jatekosokat,aztan az edzoket is ez alapján választják ki mindig,hogy majd az alkalmazkodik,es max meghallgatják,hogy kit szeretne. Ezt csinálják évek óta,hogy különböző edzőknek teljesen atalakitjak a keretet, és évek mennek igy a kukaba. TenHag is megkapott mindenkit,akiket most majd kiraknak, a portugalnak igazolnak majd, aztán ha o nem lesz ott novemberben akkor utána meg a másik edző vár nyarig,hogy o is mas embereket akar? Ez nekem nagyon amatőr, és ezt csinálják évek óta.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 22:03

Caraway írta: Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.
Hatalmas hibat kovetett el, hogy szezon kozben ott hagyta a remekul mukodo Sportingot ezert a foshalmazert. Siman megegyezhettek volna, hogy szezon vegen erkezik es addig tervezhettek volna a nyari atalakitasokat, ennel nem sokkal lenne rosszabb a helyzet. Az egyetlen elonye az lehet a jelenlegi helyzetnek, ha elkezdi probalgatni a fiatalokat, mert hiaba zavarjak el nyaron a keret 3/4et, annyi beveteluk nem lesz, hogy komoly minoseggel feltoltsek az osszes lyukas posztot.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 16., vasárnap 21:09

Obi lehozna annyit, mint Hojlund vagy Zirkzee.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 16., vasárnap 19:27

Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 16., vasárnap 19:22

Őszintén, én örülök a vergődésüknek. Szenvedjenek csak a szurkolóik a "not arrogant, just better" szolgenjükkel a mellkasukon. :x
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 16., vasárnap 18:52

dzsi91 írta: Hát én ezt a portugált még annyira se értettem kicsoda meg miért mint a tenhagot. Annak legalabb volt egy nagy menetelése az ajaxal. Gondolom emez nyert portugáliában eztazt de nem is értem mi volt ez a hurráhangulat.

Nistelrooy szerintem jó fit lett volna.
Ezzel a Sporting és az MU is bukott.
RVN maradhatott volna.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 16., vasárnap 18:46

Hát én ezt a portugált még annyira se értettem kicsoda meg miért mint a tenhagot. Annak legalabb volt egy nagy menetelése az ajaxal. Gondolom emez nyert portugáliában eztazt de nem is értem mi volt ez a hurráhangulat.

Nistelrooy szerintem jó fit lett volna.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 16., vasárnap 18:41

BlancoMark írta: Az az igazsag, hogy Ten Haag alatt ertelmesebb focit tolt a MU. :|
Lehet de mindenkepp kell neki idot adni meg egy nyarat legalabb hogy sajat kedve szerint alakitsa a keretet.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 16., vasárnap 17:58

Az az igazsag, hogy Ten Haag alatt ertelmesebb focit tolt a MU. :|

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 16., vasárnap 17:58

ikarus93 írta: Ez a Pool siman utheto. Sztem Vinivel nyertunk volna ellenuk. Egyertelmu hogy a Barca lesz a legnehezebb a BLben, ha osszesorsolnak.
Palyan se voltunk, mirol beszelsz. :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 16., vasárnap 17:36

errol a dorgurol mit lehet tudni ?
allitolag mocskos gyors, de nem lattam meg.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 16., vasárnap 17:20

Caraway írta: Erdemes megnezni a United padjat. Lindelofon kivul mindenki u21 es u18-as jatekos!! :lol:
8 serult van jelenleg, de en ilyet meg nem lattam. Igazan jol sikerult a keretkialakitas 1000 milliard utan.
Jonny evans mit csinal meg nalatok? Oke hogy most serult de ezen ledobbentem :lol:

Gatya ez a MU keret.

Szomoru latni mi lett ebbol a csapatbol.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 16., vasárnap 17:17

Erdemes megnezni a United padjat. Lindelofon kivul mindenki u21 es u18-as jatekos!! :lol:
8 serult van jelenleg, de en ilyet meg nem lattam. Igazan jol sikerult a keretkialakitas 1000 milliard utan.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 16., vasárnap 16:36

Ez a Pool siman utheto. Sztem Vinivel nyertunk volna ellenuk. Egyertelmu hogy a Barca lesz a legnehezebb a BLben, ha osszesorsolnak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 16., vasárnap 14:59

'shutterisland írta: a mai mu - spurs erdekes lesz a 14 vs 15. helyrol. :mrgreen:
Az az igazi roncsfutball, nem a City-Real. :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 16., vasárnap 14:17

a mai mu - spurs erdekes lesz a 14 vs 15. helyrol. :mrgreen:

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. február 16., vasárnap 11:53

'shutterisland írta: most nezem amugy ederson 3 golpassz iden eddig, azert az eleg wtf.
Ez szép és jó, csak botrány, amit a kapuban művel.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 16., vasárnap 8:19

Mester77 írta: Haaland tegnap megsérült a meccs végén. Le is kellett cserélni. Egy rossz mozdulat után a térdéhez kapott. Még nem láttam sehol, mennyire komoly az ügy.
Haaland Knee Injury vs Newcastle. Originally people expected the worst, that being an ACL rupture. Post-game showed positive signs with him weight-bearing, suspected ACL sprain (Grade 1/2), MRI needed to confirm.

Amugy egy tomahawk steak-kel koszont be a meccs utan a kozossegi mediara, olyan szar nem lehet a helyzet. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2025. február 16., vasárnap 8:12

Haaland tegnap megsérült a meccs végén. Le is kellett cserélni. Egy rossz mozdulat után a térdéhez kapott. Még nem láttam sehol, mennyire komoly az ügy.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Vissza: